Zingam Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 И най-малката добрина, може да е "страхотна", когато е направена навреме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 А аз цял ден се чудя...има ли нещо по-тъпо от това да се контузиш докато спиш?! Да, да мислиш за това... Трудно ми е да не мисля за това, особено като не мога да си стъпвам на крака... А вятърът днес...може да полудявам,обаче май за малко почувтвах,че се отделям от земята Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Moon Light би ли разяснил как успя да си котузиш крака докато спиш,че чак ми стана интересно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 И за мен е мистерия... само помня,че като се събудих първото ми движение ми причини заслепяваща болка,която продължи няколко минути... и след това още 30 часа,ама по-слабо.Идея си нямам от какво е...може някой да ми прави вудо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 И за мен е мистерия... само помня,че като се събудих първото ми движение ми причини заслепяваща болка,която продължи няколко минути... и след това още 30 часа,ама по-слабо.Идея си нямам от какво е...може някой да ми прави вудо.. Мисля си,че е мускулна крампа!И на мен ми се е случвало! Ще ти мине,но наистина е ужасно..... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Зе да ми писва от тия виртуални хави да ви кажа.Както беше споменал някъде Zingam,тва води до лудост.Представяте ли си да имам едно готино приятелче,да си чатим по тъпото кю и да живее на 100 метра от мен и аз да не съм го виждал още Аааааааа ми не може така,тъпо е та това ми минава през главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 И за мен е мистерия... само помня,че като се събудих първото ми движение ми причини заслепяваща болка,която продължи няколко минути... и след това още 30 часа,ама по-слабо.Идея си нямам от какво е...може някой да ми прави вудо.. неестествено усукване на ставата или неудобно положение и притискане при сън, намалена циркулация на кръфтъ в крайника и изтръпване с частична некроза на меките тъкани, дехидратация водеща до мускулни спазми.... това са само няколко от начините да се самопрецакаш докато спинкаш дълбоко и неудобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Ами..още по-странно,защото си спинках супер удобно и ставата изобщо не беше притисната...обаче ще се позамисля за дехидратацията,мерси. Какво открих...като напишеш в skype,че си от Австралия започват да ти се включват австралийци.... cool 4 a while... Предимства- не ми се включват гадни мазни турци или богати гърци, или тъпи българи от Испания, или разни селянчета... Ама...пак си е същото "so waht u wearing honey"..."areu wearing bra"..."wodu liek me coming behind u and put my arms across ur chest and kiss ur neck darling"..."would liek my hands caressing ur chest and cuddl eu and kis sdown ur side of ur neck"..."can i unhook ur bra as I kiss ur lips sensually"...интересното беше,че си пишеше сам е поне е маaaлко по-gentle от бг тия чатове са мн ... нз Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 В състояние ли съм да си изхарча последните пари, за да си направя татуировка? Отговорът е да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Никога не съм си представял, че може да има такава скука като днеска . Пък за утре не ми се мисли . Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 "От небето ще тече вода, в черен дъждобран ще се загърна. Ще заключа входната врата на пустинята, и няма да се върна." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Навън е... Ама направо прекрасно Ще ми се да навържа няколко чаршафа и да се измъкна през терасата на 4-я етаж... Дано да е така още задълго... (сега естествено времето ще се развали,нали?!) Едит:Мразя Мърфи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Навън е... Ама направо прекрасно Ще ми се да навържа няколко чаршафа и да се измъкна през терасата на 4-я етаж... Дано да е така още задълго... (сега естествено времето ще се развали,нали?!) защо днес трябваше да се разваля !!!!!!! ех начи трябва да праим ревю в етнографския музей а времето е а*ано Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Започваме сега нашата играа.На коленееее. 8:24, а на мен се върти МC Фараона in the head..И гадно време.И на лекции съм.Ай стига беееееее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 mislq si za6to nqmam malko trotil ili pove4ko natrii dokato sme vaf vakanciq da si naprava malko opiti sus daskaloto :/ da vida kolko moje da leti Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 "Дано другата седмица във Франция пак да няма нек'фи стачки на железниците или разните му там студенти да не праат някви протести и глупости, че лошо ми се пише..." Ей т'ва ми се върти в главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Аз не искам да ми носиш нищо.Вместо това искам да ми отделиш едно малко кътче в куфара си,за да се сгъна там.Във Франция ще се оправям сам,само не трябва да ме забравиш като си тръгваш обратно Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Aaa... Събота сутрин на работа Мисля си колко по-приятно щеше да бъде, ако бях останала в хижата при онази изчаткала хижарка на 80 години, която обясняваше, че "няма такива СДС, ДПС, НДСВ, БСП - аз от едно време си ги знам така: комунисти и фашаги" и че ще отиде при "онея, с бръснатите глави"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Ех начи как може да са мтакаф марко тотев зех маратонки прибирам се трагвам да излизам и се скаса една от закопчалките ще трябва да ходя да ги сменям.После да гоня рейс към хисара ще баде весела и далга нощ как ще се размажа кофтито е че времето се развали ама няма да ми попречи се размажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Мисля си колко по-приятно щеше да бъде, ако бях останала в хижата при онази изчаткала хижарка на 80 години, която обясняваше, че "няма такива СДС, ДПС, НДСВ, БСП - аз от едно време си ги знам така: комунисти и фашаги" и че ще отиде при "онея, с бръснатите глави"... А на мен после като ми казаха,че щяла да става скинарка, си помислих,че се шегуват... Иначе хижарката наистина е много смахната... Един ден спах до обяд и 2 дена говореше:"Кой умори толкова момичето?..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Ууу... Още мисля за тая баба о.0 И мисля съвсем скоро пак да я навестя. Но мисля в понеделник да и се обадя, за да и честитя рождения ден, та малко да я омилостивя и следващият път, когато отида там, да не ме излъже, че няма баня Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 От снощи ме мъчи едно нещо-защо напоследък голяма част от девойките-манекенки имат доста тлъстинки по крачетата и задника Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 От снощи ме мъчи едно нещо-защо напоследък голяма част от девойките-манекенки имат доста тлъстинки по крачетата и задника Хаха... явно вкусовете на хората се променят и кльощавите вече не са на мода Иначе за Франция, нали знаеш, че за да те нося си има цена, а аз не взимам евтино На мен друга мисъл ми се върти сега : "Мамка му защо е толкова много пътя от Италия до България и кога най-сетне ще се върне..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Хаха единия ми колега много се зарадва когато го събудих в 4:30 в неделя сутринта . Дано на някои от вас не му се наложи да работим заедно. P.S. По - точно, дано на 1 да му се наложи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Минава ми през глава колко обичам да пътувам посреднощите с влак и да си гледам през прозореца докато наоколо всчки хъркат, а слушалките да са затъкнати дълбоко в ушите ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.