vinyl_master Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Стефчо, тия болндатите думи са направо бизнес идеи. Започни със шкембеджийницата. Предполагам няма да си първия но ще има клиентела Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Тея педали от ЕМАГ няма никакъв начин да се свържеш с тях, днес е 7-ия ден и още ми седи просто като регистрирана поръчката. Всичко ми дойде освен дъното, сега останалите работи мога да си ги завра в гъза. Манафите да ги ебат скоропостижно и безпощадно и неуморно, мамицата им и селяндури! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Моята седи в Еконт и чака..ама какво не знам..Два пъти ми пратиха съобщение, че ще ми я доставят и вече 4-ти ден няма никой...Хахахах.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Аз 2ри ден чакам един телефон да го вземат за гаранция ... фактурата не ми излизаше вчера по сайта им... звънях по телефона националния, момичето отсреща ми вика сърварите не отговарят щото са претоварени от поръчките от черния петък... е викам ок ... ама аз не съм поръчвал от петъка ами фактурата ми е от преди 2-3 месеца .... накрая ми я пратиха по мейл.... сметни. Лично мнение, звънете им на националния телефон, че инак само чакане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Аз пък нямах проблеми - в сряда ми пристигна поръчката по Спиди Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Националния телефон ми обясняват как всичко е заето. На моята поръчка изписаха предена на куриер във вторник, В четвъртък нищо. Обадих се на еконт и викам - пише че е при вас, какво става? Уж била за разпределяне, ала бала. Накрая направиха проверка - ама тя е в Пловдив. И след 2 часа дойде смс-а да ходя да си я взимам. А на сайта на емаг - нито товарителница, поръчката седи на статус Приета, не ми отговориха на писмото от сряда какво става и къде ми е номера на товарителницата както пишеше, че ще стане. Първо и последно пазаруване ми е от тях. Явно им е слаба организацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Спидито доставиха, ама Еконт се мотат... П.П. Ама защо ще ходиш да я взимаш? До поискване ли я пусна?Че мен ме мързи и си ги чакам на адрес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 И миналата година имаха подобни проблеми по време на черния петък - закъснения и хаос при доставките. Иначе в останалото време всичко е ок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Само дето едно ми е чудно.... Що, аджеба, след като всяка една изпита бира, след относително кратък период (час-два) се превръща в Пириско, човек трябва да дава пари за да си купува Пиринско??? То същото важи и за Каменица и Загорка, само че като я изпикаваш направо излиза спирт за горене Снощи от любопитство си взех едно Пиринско и за мое голямо учудване, бирата се оказа невероятна и много по-хубава от Каменица и Загорка тия са само спиртон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Star Wars, Terminator, Jurassic Park, мафиотски убийства (http://www.novini.bg/news/253351-%D0%BC%D1%8A%D0%B6-%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D0%BD-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-8-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%B2-%D1%82%D1%8F%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D1%83-(%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0).html), Комунистите са в опозиция, банкови кризи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 То същото важи и за Каменица и Загорка, само че като я изпикаваш направо излиза спирт за горене Снощи от любопитство си взех едно Пиринско и за мое голямо учудване, бирата се оказа невероятна и много по-хубава от Каменица и Загорка тия са само спиртон. Дам, и аз напоследък смуча Пиринско... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Спидито доставиха, ама Еконт се мотат... П.П. Ама защо ще ходиш да я взимаш? До поискване ли я пусна?Че мен ме мързи и си ги чакам на адрес... Ми офиса им е на 40 метра от моя. Не виждам смисъл да ги чакам да ми дойде на крака. Пък и като казах, че е до офис а не до адрес много бързо провериха къде и какво е и си я получих пратката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 От Емаг май основно тея дето сме с Еконт сме прецакани. 2 -смс-а и аз получавах и викам втория път, чакай да звънна. Директно от Еконт тоя ми каза, докато изрично не ми се обадят няма да дойде, тея СМС-и ги гледай. Претрупани сме с работа. На моята доставка още пише, че е в Русе ама съм убеден, че не е там. Понеже всеки ден работя с тях, редовните пратки си ги взимат, на другия ден си ги разнасят по адресите. Викам, чакай да питам куриера какво става с тея пратки и той ми каза следното. В базата на Кукленско вика, има камари пратки, на никой не ги зачисляват и не ги дават за разнос. Хей така си седят и чакат, ние не знаем защо, но без да им я натоварят на колата няма как да разнесат съответната пратка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Прибрах се аз най-накрая Тая или утре вечер мое да организираме едно организирано и координирано напиване ако има мераклии. Имам тука една бутилка ирландски сироп за кашлица, дето направо си плаче да го изпием Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Само 1 бутилка? Тя трябва да е за десерт след останалото, че като ви знам компанията какви пиячи ще се съберете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Има и още една бутилка ракийка Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 То същото важи и за Каменица и Загорка, само че като я изпикаваш направо излиза спирт за горене Снощи от любопитство си взех едно Пиринско и за мое голямо учудване, бирата се оказа невероятна и много по-хубава от Каменица и Загорка тия са само спиртон. Дам, и аз напоследък смуча Пиринско... Добър вечер, момчета. Иначе на "разбирачите" аз отдавна съм им казал да пасат... ========================================================================= Наздраве от мен, но тази вечер с едно каберне на Загрей - много подозрително - но свалих телешките сърца от прът и сърце не мидава да не ги зачекна... Накупих за 50 кинта къмто 6 кг меса от Ритон и накисвам... Абе https://www.youtube.com/watch?v=cjhC_xF8MvM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Добър вечер, момчета. Иначе на "разбирачите" аз отдавна съм им казал да пасат... ========================================================================= Наздраве от мен, но тази вечер с едно каберне на Загрей - много подозрително - но свалих телешките сърца от прът и сърце не мидава да не ги зачекна... Накупих за 50 кинта къмто 6 кг меса от Ритон и накисвам... Абе Нищо не каза за моето предложение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Предложението е принципно добро, но аз утре съм на маса от ранния следобед на друго място. Пък и предложение не се прави само със шише! Казва се къде да се отиде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Стига с тая зеленина бре Иначе за пиринското - бира като бира. Кво толкова я одумвате, баси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Ми.... Пикня като пикня, баси..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Стига с тая зеленина бре Иначе за пиринското - бира като бира. Кво толкова я одумвате, баси... 1. Никой не я одумва, освен разни хора, които хал хабер си нямат от бира. Но пък се вижда, че все повече хора "прогледват". 2. Тая зеленина ще я виждаш все повече и повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Хмм мое ли такъв карък.Спя си с очилата и нещо решавам да си ги оправя и ми се строши рамката...Залепих я с тиксо Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Yesterday at 4:50pm · Twitter Всички се оказахме силно изненадани, че нещо работи нормално - фондът и банките плащат, а пък хората не се блъскат. Нещо не е наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 FXXK you McLaren :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.