chistacha Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Не че Каменицата не е ужасен спирт и главобол де Заеби ти таз работа, по-добре е милион пъти пред Загорката.... Точно така, за т'ва Туборг... Да, определено! Само дето ми идва скъпичко да си я жуля ежедневно като Пиринското или Шуменското Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Ами и на мен, но понякога се глезя...И стъкло разбира се, тея пластмаси, хич не ги уважавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Имаше сайт на графичен дизайнер, който споделяше несгодите си с клиенти, как се казваше сайта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 На прима виста се сещам за David Thorne. Ама то неговото не са несгоди, ами откровено тролене. За това ли си говорим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Да да, точно това търсех Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Аз взех да се пренасочвам към узо и ципуро Коя да е карловска, веренска или медовска анасонлийка е КЛАСИ над нещото, наречено ципуро, чипаро, ципураки или ват евар.... Имал съм многократното нещастие да варя такава помия, както и да се напивам с нея (поради липса на нещо различно), както и да осигурявам суровина за варенето....., както и да знам схващането отностно ципуропроизводството на разните му там, селски малякии.... Бе тоя форум верно е за закриване. Единия пие някакво пиринско и вика че пиел бира, другия японски дестилати им вика уиски... Какво не му хареса на Пиринското не разбрах Не че е най-великата бира на света ама не е толкова зле Ми... Нищо му няма бе, майна.... Само дето едно ми е чудно.... Що, аджеба, след като всяка една изпита бира, след относително кратък период (час-два) се превръща в Пириско, човек трябва да дава пари за да си купува Пиринско??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Аз пък току-що изпих една жива бира Hoegarden и смятам че нито пиринското нито каменицата нито загорката могат да ѝ стъпят на малкия пръст ...другия японски дестилати им вика уиски... А, ти опитвал ли си ги? Що, аджеба, след като всяка една изпита бира, след относително кратък период (час-два) се превръща в Пириско, човек трябва да дава пари за да си купува Пиринско??? Хахахахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 След тази оценка тук ще стане страшна буря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Бе в йегерхоф мътната бира си е най-добре а пък какви пръжки с лук има за мезе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Йегерхов е яка кръчма. Другата форумна сбирка направо там я организирайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Тя тази кръчма хич не е от евтините бе. Как ще правят форумна сбирка там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Не е кой знае колко по-скъпа от всяка бирария..... Мен ме кефи даже доста......... оная под Гранд-а обаче ми е отвратителна и никога не бих отишъл отново, бирария със скъпа наливна бира и гурме меню...wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Alehouse. Емии ок аз съм навит за форумна сбирка в йегерхоф Менюто е супер,бирата и тя Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Единственото нещо което ме дразни е че заведението е на собствениците на салами Житница и си налагат продуктите из менюто, не е нормално да дадеш толкова много пари за заведение (защото е направено супер скъпо) и да си пробутваш жалките саламчета като "немски"..... Но определено е добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Васе, няма пълно щастие , брат Бирата е добра, мезетата също, без значение кой ги произвежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Васе, няма пълно щастие , брат Бирата е добра, мезетата също, без значение кой ги произвежда https://www.youtube.com/watch?v=0MEsrUAAaZE Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Васе, няма пълно щастие , брат Бирата е добра, мезетата също, без значение кой ги произвежда а да така е факт. лятната градина на покрива е още по-голяма класа Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Е човека си е затворил цикъла.Продава си месото в ресторанта А ти що си си поръчал пък вурстчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 защото немските ми харесат като цяло.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=0MEsrUAAaZE Кога кажете , от другата седмица съм си пак на село Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Хехехехе.... За другия ден ще трябва да си осигуриш двама по-здрави юнаци да ти правят пренос-превоз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Искам в България(януари май се връщаме)! Искам ракия, шкембе и теферич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 ХАХАХАХАХ Тва ще е яко! Е за чий чеп се дигнахте в крайна сметка? Малката и тя ли е с вас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Коя да е карловска, веренска или медовска анасонлийка е КЛАСИ над нещото, наречено ципуро, чипаро, ципураки или ват евар.... Имал съм многократното нещастие да варя такава помия, както и да се напивам с нея (поради липса на нещо различно), както и да осигурявам суровина за варенето....., както и да знам схващането отностно ципуропроизводството на разните му там, селски малякии.... Ми... Нищо му няма бе, майна.... Само дето едно ми е чудно.... Що, аджеба, след като всяка една изпита бира, след относително кратък период (час-два) се превръща в Пириско, човек трябва да дава пари за да си купува Пиринско??? Явно си пил кофти такова, защото няколкократно съм се наливал с едно правено от кума на мой приятел и беше супер. Това е може би едиствения алкохол с който мога и да хапвам като пия сериозно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 5, 2014 Share Posted December 5, 2014 Искам в България(януари май се връщаме)! Искам ракия, шкембе и теферич. И аз искам. Като си задам въпрса - какво правя на майната си...вече нямам отговор. Защо го правя...пълно мълчание. Усещам обаче, че след 2 години и на мен почна да ми писва до нива, че всичко и всички ме дразнят по всяко време и всякак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.