djadomraz Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Той сега ще изскочи от някъде, щом става дума за бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Че той не пие бира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Вчера установих, че отново са върнали такса за предварително погасяване на задължение по потребителски кредит....... Вярно е 0.5% в Булбанк, но все пак е има. Обясниха нещо, че от лятото имало изменение в закона и с тълкувало по нов начин и хоп вземи тия такси. И това става ясно при правене на 3-тата вноска, когато излиза, че предходно довнесените пари от предишните 2 не са ги направили нищо. Седяха си неусвоени. И се почна едно пуфтене и обясняване и как съм щял да имам по-висока такса и т.н, едвам ми отговориха че е видиш ли 0.5% и ще ми струва 50ст за 100 отгоре. Някой друг да прави предсрочно погасяне към други кредитори - Jet, TBI, друга банка, да каже има ли такова нещо и при тях или за сега е в Булбанк само? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Две седмици редим един пъзел на нощна сцена със заря над Айфеловата кула. Много пипкава работа, накрая останаха около 150 черни парчета. Сега трябва да мисля как ще го лепя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 С лепило ревенсбургер много ясно.Малко е скъпо но става 1 път Тествахме го на Зимнaта ваканция май ще редим един кон 1500 части.Половината пъзел е син... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Пробвайте 3D китайски пъзели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Мноо са зле...И те трябва да се залепят преполагам.Триумфалната арка строихме,даже имам таймлапс някъде. https://www.dropbox.com/s/z9wj45un96tibln/2014-08-26%2017.59.25.mp4?dl=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Предполагам, че има предвид пъзели от този вид: http://dev.teodoros.com/images/3dpuzzle-chinesediamond.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Същите Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 С лепило ревенсбургер много ясно Не знаех, че има такова. Предишния път ползвах ролка двустранно тиксо и картон Но наистина е скъпо, а има и 5 лв доставка, отделно и рамка...ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Вчера установих, че отново са върнали такса за предварително погасяване на задължение по потребителски кредит....... Вярно е 0.5% в Булбанк, но все пак е има. Обясниха нещо, че от лятото имало изменение в закона и с тълкувало по нов начин и хоп вземи тия такси. И това става ясно при правене на 3-тата вноска, когато излиза, че предходно довнесените пари от предишните 2 не са ги направили нищо. Седяха си неусвоени. И се почна едно пуфтене и обясняване и как съм щял да имам по-висока такса и т.н, едвам ми отговориха че е видиш ли 0.5% и ще ми струва 50ст за 100 отгоре. Някой друг да прави предсрочно погасяне към други кредитори - Jet, TBI, друга банка, да каже има ли такова нещо и при тях или за сега е в Булбанк само? Трябва да има такса предсрочно погасяване само и единствено ако кредита ти е под 1 год. Ако си изтеглил потребителски кредит и си го погасявал 15 месеца, примерно, то не трябва да имаш такса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Видене един колега ще си прави микро пивоварна като направи бирата ще ти донеса да опиташ Няма да я върнем, не бой се.... И споко - аз никъде не съм отлетял. ============================== Охооооооо, бат' Весо е решил да се появи на сцената... А тъкмо щяхме да закриваме Форума, че бил свършил... Тц тц тц... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Трябва да има таксаБаш пък трябва. Виж ако е "може да има ако до година" бих се съгласил донякъде, ама чак да трябва да има... Е то аз така или иначе съм за година. Но интересно е всички ли са сложили пак тази такса или някой с цел да привлича клиенти с по-добри условия е решил да не я слага въпреки, че може? Аз взех от Булбанк, понеже заплатата ми идва там. Има избор за тов от къде да се вземе потребителски кредит, но интересно имали някъде без тази такса за бъдещи планове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Две седмици редим един пъзел на нощна сцена със заря над Айфеловата кула. Много пипкава работа, накрая останаха около 150 черни парчета. Сега трябва да мисля как ще го лепя. Обръщаш по лице и с по широко хартиено тиксо лепиш като застъпваш лентите ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Ее добре като не ти се дават 4лв за доставка отиваш до някакъв магазин за пъзели и там го има...Но не правиш цигании като обръщане по лице,а мажеш направо отгоре с гъбка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Амиии.....наздрави, пичуи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Амиии.....наздрави, пичуи... Наздраве и ние тука с един приятел топим ябълковата с мезенца и салатки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Хубуу правите...аз я прекарвам(грозданката) с туршийка и очаквам един гаден врат, задушен с червено винце да ми разнообрази мезенето...Ха наздраве... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 ============================== Охооооооо, бат' Весо е решил да се появи на сцената... А тъкмо щяхме да закриваме Форума, че бил свършил... Тц тц тц... Е то за закриването ако не се появя... Нема закриваме нищо, че тука много самородни таланти стартираха Дай да мислим нещо да се напием тия дни, че формулата вече е тъп повод за напиване Щото стана тъпа де, не за друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Аааа моля ви се...Как ще закривате форума бре..къде ще си споделяме дивотийте..булфорум, ти баща, ти майка..ама хич не си го и помисляйте...Килър уелком...Ха наздраве на всички ви и ник'во закриване....На който не му харесва, вратата всички знаем къде е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Бе нали това разправям, че няма да закриваме Само така го споменава Виден, че да може да създаде атмосфера за едно юнашко напиване Наздраве ти Виски с бира тая вечер, пък утре ако ме видят на моста на Марица , няма се чудите защо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Е, явно ще си решил да правиш предпроектно проучване за новия пешеходен мост...наздраве и умната, ако не русата, ако ли не, да го закриваме..хи-хи-хи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Грантс-а ни ма кефи. Ше си жуля арманяка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Кой е казал че Грантс пием Умната ще е , че то руси много Умни почти не останаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 3, 2014 Share Posted December 3, 2014 Даже хич... Грандс, джони, блях..., не мерси съм...предпочитам водка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.