gado Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Не, не, не... Искаш да кажеш, че не е за принцеси http://www.youtube.com/watch?v=VrZ4sMRYimw нещо ми е много офспрингско тия дни, дагоеа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Е, бивало и да си прееба документите. Май ще си оставам тука. Не "май", щото съм ти казал, че и в Чиакго мо'а'те наплескам Шса сетиш... Сетил се е той, споко. Редовно го подсещаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Няма да пия повече.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Мхъм и аз така викам всеки път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Тука няма зима, бе дедо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Има има - просто е по-насрана и от нашата. Всъщност на Ники ще му хареса... Васе, не само всяка седмица, ами и по всички медии го разгласяваш това непиене.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Ква зима, бе човек, тук сняг една педя да падне и обявяват бедствено положение. Видиш ли кола по улиците - шофера е източноевропеец. Ти виждал ли си индиец да кара снегорин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Каква педя бре - ти там при два пръста всичко спира, ти за 20 санта ми говориш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Няма да пия повече.... Бахахаха, дежа вю.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Тука няма зима, бе дедо. Ама и лято няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Не е баш така...Даже ми се струва, че е климат като за принцеси...И в момента вънка може да се излезе по къс ръкав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Тва който е измислил нощните смени, да го еб*т много коне във всички дупки. Направо вече не знам къде се намирам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Тва който е измислил нощните смени, да го еб*т много коне във всички дупки. Направо вече не знам къде се намирам... Мхъ мхъ... аз съм тъй от 10тина години сЪм нощни смени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Мхъ мхъ... аз съм тъй от 10тина години сам нощни смени... Искаш да кажеш, че жена ти те е зарязала и прекарваш нощите си сам? Тц..тц...тц... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Искаш да кажеш, че жена ти те е зарязала и прекарваш нощите си сам? Тц..тц...тц... Не, ве.... Отказал е онождането..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Мда.. в същия момент ми задаваха въпроси по скайп а там пишех на латиница... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Да бе, да...тука щом някой спомене за "онождане", всички веднага започват да се оправдават със скайпа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Абе на вас само нощем ли ви става, че не допускате правенето на любов по други часове на денонощието? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Ех, ама как нежно го каза..."правене на любов", а тука само разни простаци "клатят и онождат" наред - тая нова година ник'ви подаръци за тях, да не вземеш да им занесеш нещо в чувала! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Допускаме, ве... Даже и правим... Ама ти през другото време спиш http://www.youtube.com/watch?v=5_LxyhCJpsM Продължава да ми офспрингско, деа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Купих си кола с десен волан. Колата е супер, всичко си има... само един проблем имам... когато плювам през прозореца, все уцелвам жената... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Купих си кола с десен волан. Колата е супер, всичко си има... само един проблем имам... когато плювам през прозореца, все уцелвам жената... +1 Е, посмях се от сърце, доста време не се бях смял така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Е-е-е,спец частите много активни днес.Първо в Пазарджик,после в Асеновград,сега и Столипиново.Ша се сетят тея отгоре само да не стане необратимо късно. Едно видео по темата: https://www.youtube.com/watch?v=1wC2dnj344E#t=477 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 То едно е да свършат работа спец частите, друго е после прокуратурата и съда Щото нали. И да ги хванат, половината ще се разболеят, съда ще реши, че може да ги пусне под гаранция и те да изчезнат или направо да реши, че доказателствата са недостатъчно и да ги пусне всички, че даже и компенсации да им даде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 25, 2014 Share Posted November 25, 2014 Какъвто е примера с изведения имам в Пазарджик - единственият с ефективна присъда. И го намираме къде? На свободаа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.