djadomraz Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Читанката я хвана липсата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Ангелчо, туй освен че ме попиля да свалям 18мб през жижакомска флашка, нищо друго не направи. Сканира, намери някакви неща, карантинира ги и ..... пак ми излизат раклами от ушите. Основният проблем си има име - OffersWizard Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Като започнат и да ти влизат, Видене (където и да било), тогава мрънкай.... Пък ако ти хареса... мълчи си Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 А беше обещал обратното....и то на 2 пъти...в понеделник задължително чакам трето обещание (за късмет). Като изтрезнея и ме хване качествен махмурлук благодарение на жалкото ни подобие на алкохол тук на 100% ще го напиша пак. пс : снощи няк'си се озовах в хамбар наречен Галакси..... кО не им харесва на чалготеки безплатни мурви колкот искаш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 ... но всички казват, че това е провокация и не може да бъде. Лапат камчии та им плющят ушите може и да са от продукти с изтекъл срок на годност но явно добре ги обработват, и стават за ядене, а и никой май не е умрял, а и зависи колко 40-50 градусов дезинфектант си взел с тях Месата в Бика преди Графа са пълек т*шак...Имаме едни познати в Графа,които вся година си гледат прасе и теле.И на 14 даже сме на коледа Та те правят много добър бабек и много добра телешка саздърма . Как ги прецени, току що ям маринован свински врат на фурна печен с бяло вино, мога да ти кажа че е разкошен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Като изтрезнея и ме хване качествен махмурлук благодарение на жалкото ни подобие на алкохол тук на 100% ще го напиша пак. пс : снощи няк'си се озовах в хамбар наречен Галакси..... кО не им харесва на чалготеки безплатни мурви колкот искаш.... Не му харесвам, че алкохола е такава отрова, че ми ебава майката на стомаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Ангелчо, туй освен че ме попиля да свалям 18мб през жижакомска флашка, нищо друго не направи. Сканира, намери някакви неща, карантинира ги и ..... пак ми излизат раклами от ушите. Основният проблем си има име - OffersWizard Първо нолирай настройките на хрома, пусни ТОВА и при приключване дай отметка да ги изтрие от карантината и един рестарт за здраве и си готов. Би трябвало да откри е някакви си браузвокс или бокс нещо си. При мен беше същото и на двата компа ми помогна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Не му харесвам, че алкохола е такава отрова, че ми ебава майката на стомаха...Лошото е, че това е навсякъде...кой ли ден някой ще пукне от фалшивия алкохол на тея боклуци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Ангелчо, туй освен че ме попиля да свалям 18мб през жижакомска флашка, нищо друго не направи. Сканира, намери някакви неща, карантинира ги и ..... пак ми излизат раклами от ушите. Основният проблем си има име - OffersWizard Виденчо, аз да не чета мисли, че да знам, че си с флашка нейде там из горите тилилейски. А и не съм ти казал на 100%, че ще стане, а че би трябвало да стане. Както и хоста е вметнал - malwarebytes е добра, ама не е за всичко, а имай предвид, че ползваш и "демо" версията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 По въпроса за пиенето: http://youtu.be/RYA3GbpZFnM?t=1m1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Лошото е, че това е навсякъде...кой ли ден някой ще пукне от фалшивия алкохол на тея боклуци... Ей за тва, домашнярка.... Ако пък набараш и правилния чичо от който да си я взимаш, пИчелиш джакпота. Верно... мъъъничко по-скъпо излиза, ама баре сабаля не дрискаш асфалт, и нямаш усещането за двете чирпанлийски свадби, дет ти се вихрят в главата. Саде усещането в устата кат да си вечерял марсоливи циганчета-лепиларчета с мезе от храсти е същото, ама на фона на другото се трае.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Кво земетресение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Който пие бира - той не умира Вранча 5.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Право, много право мастър Гадо..коет' си е истина, си е истина...та и аз си наблягам над домашната благинка... Май друснало нещо, ама хич нищо не съм усетил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Обаче друго си е готвеното на печка с дърва.Стана чудна кавърмица А на Жоро си му личи,че си угажда Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 За 9-те хиляди оборота няма сезон. Да е жив и здрав Майки, че ми направи шибаното густо. Кофти е, че на тоя студен асфалт гумите не спират да се въртят....обаче адреналина и звука са един път. Как искам за Коледа гадната ми Королка да се превърне в Супра....обаче и това ще стане. Е**х я тая Америка...има много да ми дава и смятам да си го взема с лихвите. едит: А по въпроса с луканките. Сега хапвам няква на Сердика(БГ магазина и такава дето си донесох от БГ). Нашата ми харесва повече, но....всичко върви за мезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Ти да не се завърна у Хамерика? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Е, бивало и да си прееба документите. Май ще си оставам тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Шса сетиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Баси намалението на екипировка има..Кола или екипировка?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Кола, Танасе, кола.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Ако ше се прибираме януари, ебал съм ти и колата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Я си седи там, та да ти е мирна главата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Дали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Я си седи там, та да ти е мирна главата! И лятото да ходи с яке и поло блуза... там не е за нормални хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.