бат Ицо Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 ... но всички казват, че това е провокация и не може да бъде. Лапат камчии та им плющят ушите Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Месата в Бика преди Графа са пълек т*шак...Имаме едни познати в Графа,които вся година си гледат прасе и теле.И на 14 даже сме на коледа Та те правят много добър бабек и много добра телешка саздърма . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Като чета постовете от 2-3 страници назад, че то повечето можете да отворите месарници с тия познания. Мхм, аз имам необходимите познания и контакти, за да го направя. Но не ща. Поради ред причини. Повечето от които са не просто икономически. За глутена в българските салами в UK - дедо, в грешка си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Съжалявам, Видене, ама да сравняваш Камчия-та на Народен с тази на Попов е направо жалко. На Попов се доближава най-много до онази от детството ми. Определено си заслужава, ама струва двойно на Народната. Сети се защо... А кюфтетата му, просто си вземете и си изпечете на скара. Няма по-добри готови! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Съжалявам, Видене, ама да сравняваш Камчия-та на Народен с тази на Попов е направо жалко. На Попов се доближава най-много до онази от детството ми. Определено си заслужава, ама струва двойно на Народната. Сети се защо... А кюфтетата му, просто си вземете и си изпечете на скара. Няма по-добри готови! Твоето детство, миличък, е като васковото - карате ме да се чувствам стар... Аз, дето мога да съм правнук на Пламен... На практика вие никога не сте опитвали Камчия в истинския смисъл на думата. А малко по-нагоре Галицин спомена нещо за Попов. Казвал съм ви, че е хубаво да го слушате тоя човек. Аз също не ходя там, освен когато правя кралско шкембе или ми трябват телешки сърца за пастърма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 ... но всички казват, че това е провокация и не може да бъде. Лапат камчии та им плющят ушите Ххехе... Отдавна ми се върти в главата да започна да правя клипчета за определени части от работата ми.... Пусто обаче или аз не знам как да направя свестен клип с телефона ми или просто, той не ги може както трябва. Сигурен съм обаче, че ако ми попадне свястна снималка и започна да ги качвам тия клипове, бая народ ще спре да яде готови кайми, колбаси и онези гнусобомби, дет им викат кренвирши Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Нали все пак трябва да съществува доказателство, че всички сме прасета!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Хахаха, трудно се спори с теб... Роден съм 80-та и не съм опитвал Камчия... Nice one! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Хахаха, трудно се спори с теб... Роден съм 80-та и не съм опитвал Камчия... Nice one! 'Начи ми се праиш на по-млад отколкото требе, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Тихо сега, че за довечера съм замислил големи мръвки, големи експерименти... Да видим как ще се получи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Тихо сега, че за довечера съм замислил големи мръвки, големи експерименти... Да видим как ще се получи... Един съвет скочи на колата и се разходи до Ново село, там от фирмения магазин хем са им хубави, хем са им пресни месата Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Аз съм в София, ама за късмет тук до нас отвориха Новомес. Да не повярваш... Та сега съм заредил врат, пилешки бутчета, осмянка и суров телешки суджук... Довечера мисля в един гювеч да подложа малко праз, ред мръвки, гъби, моркови, кашкавал, пак ред мръвки, пак гъби, морков, кашкавал, тук-таме дафиново листче, някой и друг картоф... Мисля да го залея с чаша червено вино и чаша телешки бульон от ребра и да видим какво ще се получи... Аааа и две бахарчета на върха... В момента месата отлежават в хладилника в тайната ми подправка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Аз съм в София, ама за късмет тук до нас отвориха Новомес. Да не повярваш... Та сега съм заредил врат, пилешки бутчета, осмянка и суров телешки суджук... Довечера мисля в един гювеч да подложа малко праз, ред мръвки, гъби, моркови, кашкавал, пак ред мръвки, пак гъби, морков, кашкавал, тук-таме дафиново листче, някой и друг картоф... Мисля да го залея с чаша червено вино и чаша телешки бульон от ребра и да видим какво ще се получи... Аааа и две бахарчета на върха... В момента месата отлежават в хладилника в тайната ми подправка... Как мразиш да си хапваш и ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Аз съм заготвил вече първата серия пастърми от телешкйко сърце... Утре ги обесвам в асансьорното, сега киснат в магии. Абе хора, жената типично по женски е засрала тоя лаптоп, така щото ми скачат реклами и от ушите... Я кажете нещо бързо и ефективно да ги разкарам. За резили в Хром говоря. Интересно защо Адблока спи Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 A, това рядко го правя... Тази вечер обаче ще идват едни гости и използвам момента. Обичам да готвя, не толкова самото ядене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Аз съм заготвил вече първата серия пастърми от телешкйко сърце... Утре ги обесвам в асансьорното, сега киснат в магии. Абе хора, жената типично по женски е засрала тоя лаптоп, така щото ми скачат реклами и от ушите... Я кажете нещо бързо и ефективно да ги разкарам. За резили в Хром говоря. Интересно защо Адблока спи https://www.malwarebytes.org/ Сваляш безплатната версия. Пускаш един скан и трябва да се оправят нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Malware-а е добър, но не с всичко се справя Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 А бе тук един казва едно,друг второ... Чудя се кого да слушам.Със сигурност знам кои са боклуците,ама нали си нямам някой от село да носи не знам коя е хубавата мръвка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Посети магазин на РИТОН - ще я откриеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Аз съм в София, ама за късмет тук до нас отвориха Новомес. Да не повярваш... Та сега съм заредил врат, пилешки бутчета, осмянка и суров телешки суджук... Довечера мисля в един гювеч да подложа малко праз, ред мръвки, гъби, моркови, кашкавал, пак ред мръвки, пак гъби, морков, кашкавал, тук-таме дафиново листче, някой и друг картоф... Мисля да го залея с чаша червено вино и чаша телешки бульон от ребра и да видим какво ще се получи... Аааа и две бахарчета на върха... В момента месата отлежават в хладилника в тайната ми подправка... Махни картофите и го печи поне 6 часа на ниска температура. Значи му е време да го слагаш ако ще го ядеш към 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Аз бих махнал кашкавала и добавил бамя. Ако харесва де, че тя е малко специфична. И все пак човека си е решил рецептата, предлагам да не му се бъркаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 За глутена в българските салами в UK - дедо, в грешка си. Натриев глутамат, не глутен. Не казвам, че го има, но ако ти е подозрително вкусно погледни - последния път се изненадАх...неприятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Натриев глутамат също няма. Тука май е сериозно забранен и наказан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Бях на палатки и се запознах с някакъв човек, който имал месокомбинат около Пловдив. Той беше донесъл салам и мръвки, като ни каза, че такива не може да си купим от магазина. Аз невярвах, но като опитах от салама просто бях поразен. Този салам, който опитах няма нищо общо с този, който се продава. Абе направо си беше вкусен. От тогава консумирам салам само в краен случай (няма нищо за ядене и ме мързи да си сготвя). Мръвките, които беше донесъл бяха овкусени само със сол. Какви точно бяха не мога да ви кажа, защото не ги разбирам много. Когато ги опекахме те бяха най - вкусни от всички, които бяхме взели. От тогава разбрах какви боклуци се продават в месарските магазини. И тогава се реших, че като стане достатъчно студено се купува едно прасе и се прави на луканки, рибици, бабеци и така нататък . Може да си загубя два дена, но поне ще знам че е истинско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Нещо истерясвате с глутамата. Прасето за да ти е истинско трябва сам да си го гледаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.