Mladenski Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 И там е скъпо в сравнение с МЕТРО и Кауфланд. Но приемливо скъпо. А пък и е наша верига, което най-приятното. Триумф е малко по-евтино от Лекси, но и на двете места хранителните стоки са по-качествени, за разлика от Кауфланд и Метро, там само боклуци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Всички изброени продават едни и същи боклуци. Единствено Пикадили имаха някакъв по качествен асортимент, но логично не издържаха конкуренцията на ефтинджосите Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Не съм съгласен, в Лекси има качествени продукти на български фирми, които не се поддават на шантажа на големите вериги - Попов например... Аз само в Лекси съм виждал Камчията му, кюфтетата... Има и други примери, макар да не се сещам конкретно в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Салам Камчия? Заготовки кюфтета? Шегуваш ли се? Анита Мейзер!!! Тая ще я сънувам всяка вечер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Е, че какво толкова. И на мен ми харесва Камчия-та му. От време на време си взимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Салам "Камчия"? Туй не беше ли асортимент от времето на соца? И тогава не съм го ял, и сега също...знам ли, може и да изпускам нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Пичове такова животно като качествен салам или колбас в България не съществува... Единствения вариант е да си вземеш месо и да идеш да ти го направят някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Всички изброени продават едни и същи боклуци. Единствено Пикадили имаха някакъв по качествен асортимент, но логично не издържаха конкуренцията на ефтинджосите И Лекси, и Триумф имат отлични и винаги ПРЕСНИ продукти. Пикадили да ме хванат за шнура - те освен всичко друго са май най-скъпия възможен вариант. Салам "Камчия"? Туй не беше ли асортимент от времето на соца? И тогава не съм го ял, и сега също...знам ли, може и да изпускам нещо... Единствената Камчия, която горе-долу става за ядене и няма да я изплюеш като я лапнеш, е на Народен. Всичко друго е отврат, дори животните не го ядат. Като цяло малотрайни колбаси не трябва да се купуват. Може би единственото що годе пригодно за консумация са кренвиршите на Житница. Всичко друго е соя, рога и копита... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Всички изброени продават едни и същи боклуци. Единствено Пикадили имаха някакъв по качествен асортимент, но логично не издържаха конкуренцията на ефтинджосите Вземи опитай месото на Кауфланд, и го сравни с това на Триумф и на Лекси и тогава пак ще си говорим, еле пък ония пресованите пържоли направо са с вкус на талаш в Кауфланд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 И там е скъпо в сравнение с МЕТРО и Кауфланд. Но приемливо скъпо. А пък и е наша верига, което най-приятното. Нищо евтино няма в Метро. Като те набутат да купиш по 10 бройки от нещо накрая така се запасиш, че хвърляш и раздаваш. Особенно хранителните продукти - купиш 10 те половината се скапят в хладилника преди да ги изядеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Пичове такова животно като качествен салам или колбас в България не съществува... Единствения вариант е да си вземеш месо и да идеш да ти го направят някъде На мен ми харесват колбасите на "Орехите" с добър вкус са и изглеждат от месо. Аз и за това пълня терасата с луканки, бабеци и филета, да съм сигурен какво ям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Нищо евтино няма в Метро. Като те набутат да купиш по 10 бройки от нещо накрая така се запасиш, че хвърляш и раздаваш. Особенно хранителните продукти - купиш 10 те половината се скапят в хладилника преди да ги изядеш Като не знаеш как да пазаруваш, проблема си е твой. Иначе всичко си е прилично евтино с много малки изключения. На мен ми харесват колбасите на "Орехите" с добър вкус са и изглеждат от месо. Аз и за това пълня терасата с луканки, бабеци и филета, да съм сигурен какво ям. Само Добруджанския суджук им става за ядене - всичко друго е боза... Най-доброто е това, което си слагаме сами по прътовете - това е истината... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Между другото, от тукашните български магазини колбасите са на светлинни години пред това, което е в Бг. Не само, че стават за ядене, ами са и бая вкусни. Сиренето също доста се различава. Само лютеницата си е същата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Такива са им опаковките. Не е било да мина оттам и да не оставя 300лв поне. После нося и на майка ми една камара неща - сапуни, ядене... Между другото, от тукашните български магазини колбасите са на светлинни години пред това, което е в Бг. Не само, че стават за ядене, ами са и бая вкусни. Гледай да не са с глутамат, че последния път като ми беше нещо много вкусно (чак леко неестествено), после огледах етикета и се отвратих Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Всичко е според зависи, Ники. Затова някои неща се купуват веднъж на 3 месеца, други веднъж на месец, а трети - всяка седмица. Всеки си прави сам сметката. Като вземеш 10 сапуна, 3-те няма да се развалят. Но ако вземеш 2 кг пресен колбас, половината ще го хвърлиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Дамм петък следобяд и разни задачи... http://media.tumblr.com/74caa5bdb6fe19d961723728ddeb0637/tumblr_inline_nf1boxpeKZ1ravhwt.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 За всички ,които като мен са се излъгали да дадат ушо за Анита Майзер...и се чувстват в дискомфорт-нещо по-приятно Мис България 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Между другото, от тукашните български магазини колбасите са на светлинни години пред това, което е в Бг. Не само, че стават за ядене, ами са и бая вкусни. Сиренето също доста се различава. Само лютеницата си е същата... И Лекси, и Триумф имат отлични и винаги ПРЕСНИ продукти. Пикадили да ме хванат за шнура - те освен всичко друго са май най-скъпия възможен вариант. Единствената Камчия, която горе-долу става за ядене и няма да я изплюеш като я лапнеш, е на Народен. Всичко друго е отврат, дори животните не го ядат. Като цяло малотрайни колбаси не трябва да се купуват. Може би единственото що годе пригодно за консумация са кренвиршите на Житница. Всичко друго е соя, рога и копита... Имат, имат. Те непресните ги чистят на топлата витрина, те така... Най-забавно е след 20ч П.С. В Метро препаратите\козметиката са по-скъпи от тези в КФЛ, а преди не беше така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Единствената Камчия, която горе-долу става за ядене и няма да я изплюеш като я лапнеш, е на Народен. Батко ми, едно ще ти кажа - на Народен не си взимай НИЩО! Ама НИЩО! На народен, по данни на технолога им, на телешкия салам слагат, на 500кг зареждане на машините, 30-50 кг пилешко и всичко останало е прат, сланина и подобни, а за телешко - дори не са го и помирисвали. До преди месец ми беше съквартирант и сме си говорили надълго и на широко с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Еми само като разбереш кой е производителят им става ясно какви боклуци имаш насреща-хранителен холдинг БЕЛА Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Преди време моя човек тръгна да произвежда кренвирши от истинско телешко месо - всичко както си требе. Беше започнал да ги продава на 20 и няколко лева килограма и се харчеха като топъл хляб, въпреки абсурдната цена (все пак над 20лв за кг. кренвирши звучи някак... космическо). Не знам защо престана - май нямаше особенна далавера. Та в този ред на мисли замислете се какво има в саламите, чиято цена е близка с тази на суровото месо. За тези, които са дори по-евтини мисля да не коментираме изобщо. ПС: Аз телешко почти не съм виждал по нашите магазини. Виж говеждо е друга работа, но телешко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Батко ми, едно ще ти кажа - на Народен не си взимай НИЩО! Ама НИЩО! На народен, по данни на технолога им, на телешкия салам слагат, на 500кг зареждане на машините, 30-50 кг пилешко и всичко останало е прат, сланина и подобни, а за телешко - дори не са го и помирисвали. До преди месец ми беше съквартирант и сме си говорили надълго и на широко с него. На мен не ми ги разправяй - много добре знам. Тези хора са стари приятели, та ми е ясно какво как правят във всяко отношение. Но е факт - единствената ставаща за ядене Камчия е тази. Другото не можеш го преглътна - пробвал съм всички Камчии по рафтовете. Не мога да излъжа кучетата после да ги изядат. Преди време моя човек тръгна да произвежда кренвирши от истинско телешко месо - всичко както си требе. Беше започнал да ги продава на 20 и няколко лева килограма и се харчеха като топъл хляб, въпреки абсурдната цена (все пак над 20лв за кг. кренвирши звучи някак... космическо). Не знам защо престана - май нямаше особенна далавера. Та в този ред на мисли замислете се какво има в саламите, чиято цена е близка с тази на суровото месо. За тези, които са дори по-евтини мисля да не коментираме изобщо. ПС: Аз телешко почти не съм виждал по нашите магазини. Виж говеждо е друга работа, но телешко... Какви ще да са били тези кренвирши? Телешко има, но не е нашо. Всичко нашо отива директно за износ на много високи цени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Триумф е малко по-евтино от Лекси, но и на двете места хранителните стоки са по-качествени, за разлика от Кауфланд и Метро, там само боклуци. Специално за месата и каймите на Триумф, мъльчи, недей гъльчи! Не ми се ще да си отварям устата, та да разказвам и описвам определени подробности. Впрочем, който си мисли, че има шанс да си купи БЕЗОПАСНА кайма от някоя от нашите вериги, тъне в жестока заблуда. Единствените магазини от които не ме е страх да пазарувам такива работи са на Тайгърмес и Новомес (фирмените). А повярвай ми, имам достатъчно добър поглед върху върху месопреработвателите в региона. Да не споменавам какви технологии съществуват, чрез които след съвсем кратка обработка, мога да ти пробутам вмирисано (преди обработката) месо за едва ли не, вчерашно заклано И най-шибаното е, че в съвсем скоро време мишкарите от бранша ще си надвият над семкаджийския си манталитет и масово ще се съоръжат с такава техника. Тогава ела глей за какви башибозушки изстъпления ще става въпрос... За всички ,които като мен са се излъгали да дадат ушо за Анита Майзер...и се чувстват в дискомфорт-нещо по-приятно Мис България 2013 Тая е кривогледа ве, брат.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 Тая е кривогледа ве, брат.... Искаш да кажеш..."какви хубави очи има...особено лявото..."... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.