gado Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 повече няма да пия ! Фалиш ли се... или се оплакваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 http://whenyouliveinsofia.com/post/102199716188/when-someone-tells-you-what-you-did-last-night-while Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 За феновете на бирата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 9, 2014 Share Posted November 9, 2014 След бирата узото е питието което ме кефи много (и е под 100лв бутилката) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 След бирата узото е питието което ме кефи много (и е под 100лв бутилката) Двама сме Последно с кума ми, седнахме да пием по едно Tsantali и... след 5 часа бутилката я нямаше, както бяха изчезнали едни салатки, неизвестно количество сирене и маслини Каламата, както и неизвестно количество кисело мляко. Дори с него си говорехме, че май предпочитаме узо пред уиски... Бирата и аз си я поркам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Казано е! Ракията (аз бих споменал тук и бирата) е над политиката! Ракия/бира е имало преди нас, ракия/бира ще има и след нас! ЕДИТ: В тоя ред на мисли току що напълних една паница със салата намачкан кромид и червен боб... Лееееко посягам към заскрежената бутилка... В чест на Васко и неговото непиене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Аз съм пас.....мисля да не пия до Нова година.... иначе давам глас за узото, тая напитка ме кефи максимално (само лятото обаче, зимата не моа да си представя да я пия) даже компанията ги научих да я пият, повечето мислеха че узо = мастика...... накрая се ядосах нарязах една огромна тава с пъпеш и диня, залях пъпеша с домашен мед и ги поканих да пробват...... от тогава всички пият узо, ма кво да правиш....бедна банкетна култура Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Узото си е много добро, само не трябва да се меси с други питиета ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Съгласен съм, узото не е мастика. Както и анасонлийката. Баси...Нема ли кой да ми прати едно шише ракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 С най-голямо удоволствие, но тая дестинация куца - много е рисково... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 На тези, които могат да го чуят с качеството с, което го слушам аз - Наздраве... На останалите - Моите искрени съболезнования...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 А за какво качество всъщност говорим? То аз съм лаик и едва ли ще направя разлика ама все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Следсватбено селфи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 А за какво качество всъщност говорим? То аз съм лаик и едва ли ще направя разлика ама все пак ЛаЙк се казва! ==================== Честито, милички, ще ви очаквам на Закриването Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Айде честито! Да сте живи и здрави и да се разбирате и обичате! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Съгласен съм, узото не е мастика. Както и анасонлийката. Баси...Нема ли кой да ми прати едно шише ракия Ами да пратя, ама как? Тъкмо сварих няколко бидона ябълкова ракия, ама как ароматно ухае не е истина. На шурето в Холандия му пращам по 2 бутилки от по 3л най редовно, в кутия от компютър, все едно е истински и няма проблем. Познайте после той с какво ми я връща обратно Честито и от мен на младоженците!!! и мноооого Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Галче, БРАВО! Честито и на двама ви. ПС. За пореден път се убеждавам, че дискотеките не са мястото за мен. 1000000000 пъти ми е по-добре на домашно парти. То така или иначе продължихме с афтърпарти у нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Още един път - ш'съ сетиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Кой над 25г ходи още по дискотеки? Особено нашенските... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Следсватбено селфи Ееее...най-после, честито! Не искам да влизам в ролята на пророк, но ми се струва (а и ви го пожелавам, защото няма лошо, пък и вие сте готини), че ще бъдете като лебедите - до края на живота си...само с един партньор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 БЛАГОДАРИМ! Ние пожелаваме всички да сме живи и здрави! Пламене, уникално пожелание. Много благодарим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Честито на младоженците и от мен! Да сте живи и здрави и още 100 години да се обичате както сега. И някой хубав ден си спомнете това: любов е когато "онази гад" я гледаш и се чудиш защо още не си я очистил.. и все отлагаш ли отлагаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 До Grimjaur http://www.ebay.co.uk/sch/Lada-/116507/i.html Мерак да имаш ще си вземеш . Лошото е , че са с 2 врати не стават за семейна кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Именно това е лошото, не мисли, че не съм ги гледал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.