dvdrw Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 То не е само това - на Луковица има пропадане на пътя от едната страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Не е точно така, защото хич не ми е ясно, как ще се мие с машина паважна улица. Трябва да вземат египтяни, от тия на пирамидите. В тоя град е толкова прашно, че прах/пясък + дъжд и павето ще направи новите ти зимни гуми за по 150лв едната, пасти да ядат Както се казва в оня виц:"Не си прав". Когато паветата се редят кадърно, се правят така, че ръбчетата им леко стърчат и самите павета са под ъгъл - получава се нещо като трион в профил - по този начин има много добро сцепление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Силно се съмнявам че има останали майстори редящи павета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 аз празнувам Трифон Зарезан никога не съм празнувал Свети Валентин.... не казвам че Хелоун е глупав празник....глупаво е да му се отдава такова внимание....признавам че съм го празнувал но само защото приятелите ми са държали да го празнуваме. най-вероятно и моето дете ще го празнува щом това го прави щастливо, въпроса е че си имаме достатъчно НАШИ празници. бил съм и коледарче/сурвакарче - само хубави спомени са ми останали не помня да ми е било тъпо... Съгласен съм с това, същото съм празнувал и аз, като коледарче даже свирех на гайда, и за кръста в Калофер съм се хвърлял на Йорданов ден (понеже съм родом от там де и всички стари празници са ми познати, кукери, коледуване, гергьовден, лазаруване, парен петел, Св. кирек и много други) та за това говоря, че колкото повече толкова по-добре. Важното е веселба да има и да избягаме от скучното ежедневие и напрежение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Силно се съмнявам че има останали майстори редящи павета. Има... ама хората са на по осеемсе и кусур години..... А то това се оказва, че е цяла наука. То не че и сега няма хора, дето редят..., има, но те просто подреждат едни камъни. Фатката била в подложката и в правилното заключване, а останалото било усет, създаван с години практика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 а някой тук ми обясняваше колко много друга работа има за Айтишници, освен като телефонисти. аутсорсинг..... Те щото сега програмистите в пловдив са в излишък... Ама нека да има - поне те като назначат и куцо и сакато и ги пообучат ще мога да забърша някой и друг вече понаучил се... Така си е.Мениджмънта гледа да налапа сега и на момента.Жалко за пчелите-работници в кошера.И това е така не само там и не само днес,а поне от четвърт век. Некадърния мениджмънт. Една фирма или се развива или умира. Няма такова положение като "трупа печалби". Изцеждането е част от загиването. Както се изразява един от записалите коментар под новината:"Пловдив като алтернатива на индия" Ми прекрасно - намаляваме безработицата, вливат се свежи пари и в града и в страната, получаваме повече умни младежи, чиято квалификация благодарение на натрупания опит се увеличава, също така не се замърсява околната среда. Егати какво по-хубаво от това не мога да разбера? Ама фирмата печелела и не влизали ТЕЗИ пари в страната. Егати колко завистлив е Българина, честно. И алчен! Ми могат-печелят, защо не го направят същото нещо мрънкачите като са толкова отворени - да си направят и те подобна фирма, да правят същите неща след като са наясно как и да печелят те. Аз пък съм доволен и на това, което става - това си е безплатно know-how освен всичките други плюсове. Има... ама хората са на по осеемсе и кусур години..... А то това се оказва, че е цяла наука. То не че и сега няма хора, дето редят..., има, но те просто подреждат едни камъни. Фатката била в подложката и в правилното заключване, а останалото било усет, създаван с години практика. Имаше измислени машини ужким. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Не, дедо. С тия машини може да слагаш циментови павета по главната, ама гранитни - тц. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Човеееееече... на 12г Тука е точно за лафа на the професора - "Гледам и не вярвам на ушите си" Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Що да не?Подранила красота Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Силно се съмнявам че има останали майстори редящи павета. Отдавна няма Васко - вече не са живи. И затова трбява всички павета да се махнат от улиците и да отидат по парковите алеи и прочее. ================== Стабилно тъпо е да се отъждествява аутсорсинга с телефонна услуга... Даже фундаментално малоумно бих казал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Именно, казвам го защото съм го учил и на теория е едно на практика съвсем друго. Мангалите които "поправят" тук-там след точно 2 седмици паветата пак са излезли....... реално сегашната ми кола е със спортно окачване и избягвам изобщо да минавам по В.Априлов освен ако нямам работа точно там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 За пореден път се убеждавам, че най-хубавите неща са неочакваните. Изкарах един от най-готините си рождени дни, който започна в първите минути на 31-ви октомври в София с колеги от работата и завърши в пет часа сутринта на 1 ноември в Пловдив с приятели . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 А София как беше с всичките маскирани.Един колега се базикаше,че се е маскирал като човек с раздвоение на личността Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Досега нямаше време. Започвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 В краткото си излизане днес следобед единственото,което чух бяха маанетата от някакво циганско събиране,което стигаше чак до гробищата на Рогошко шосе.Иначе града е притихнал.Като се замисля не само днес и не само в тази част на Пловдив.Мъртъв град с мъртви души бих казал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Прекрасно време и естествено всички са извън града. Напълно логично. Мисля да сложа кик и тотален бан и на мангалския магазин Кауфланд.... Не стига, че полудях от цигани с врещящи циганета, мангалска реч и всички видове терлици и чехли от битака, ами се и оказа, че нямат ни Шуменско, ни Пиринско. Ай сиктир!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Верно ли?!Нямат ни цели 2 марки бира?!Ще гледам и аз да ги избягвам тогава.Скоро мисля,че в Била търсих Каменица ама нямаше.В Карфура няма такива колизии А в град с такава популация на цигани ще трябва някак си да се справяме с тяхното присъствие. А бе я да отворя една бира,че от приказки за бира ми се припи...бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Опитах ракия престояла 20 години в бъчва (пазена за сватбата на един приятел). Този еликсир може да се сравнява с 18 годишно уиски дето е 120кинта бутилката!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Верно ли?!Нямат ни цели 2 марки бира?!Ще гледам и аз да ги избягвам тогава.Скоро мисля,че в Била търсих Каменица ама нямаше.В Карфура няма такива колизии А в град с такава популация на цигани ще трябва някак си да се справяме с тяхното присъствие. А бе я да отворя една бира,че от приказки за бира ми се припи...бира Няма нищо от продукцията на Карлсберг. Ще рече ни Шуменско, ни Пиринско, естествено липсва и Туборг, камо ли пък самия Карлсберг. За мен лично това ще рече, че на практика няма бира. За сметка на това има пикни с незнайни имена... Опитах ракия престояла 20 години в бъчва (пазена за сватбата на един приятел). Този еликсир може да се сравнява с 18 годишно уиски дето е 120кинта бутилката!!! Ш'съ сетиш ти какво ти разправяше Галицин оная вечер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Ш'съ сетиш ти какво ти разправяше Галицин оная вечер... Той е гад защото не ще да ми даде дори мъничко. Аз може и да се сетя, ако ми кажеш откъде да си купя подобно нещо в магазините. Понеже ако реша сам да си го правя - след 20 години я камилата я камиларя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Не можеш намери такова чудо по магазините. Ред. Ще питам един познат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Няма да крия. Потекоха ми лигите, въпреки че съм ял. Изглежда дилишъс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Манджата изглежда добре, ама тоя нексус 5 мноо кофти снимки вади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Що пък да са гадни ? Злобиле тва само за тебе ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.