Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

То хубаво, но Пиринското в момента е засрано... Дано да е само тая партида, че иначе не знам каква бира ще се пие... Всичко извън продукцията на Карлсберг е пикоч...  

То решението от този тип е ясно - ТУБОРГ, естествено, пИкам ти на другото. Но при 70+ за кег идва леко ташкън. И то не толкова парите, колкото невъзможността да се усшои качествено... Няма вече толкова гости като преди, а сам няма как да се наливам така... Вече остаряваме... 

Коста, с квито и гуми да си, все ще го усетиш. Малоумно е просто...

Аз пък там нищо не усещам, ама щото го взимам ~140 :shy: 

Така, де! Хората са го казали - Болшая дирка, болшая газ! Ама ше се научите и вие, лайкове с лайкове....

Че нали инженер е човек, който използва знанията си за решаване на технически проблеми (така пише в уикипедия). И като го прочетох моментално се сетих за тирадите ти относно хора, искащи да им нарисуваш 7 взаимно-перпендикулярни червени линии, използвайки син химикал, а ти им обясняваш как такива неща като природни закони май пропускат, но за разлика от онзи хайван на теб ти е кеф да ги гледаш как се гърчат с напъни да измислят нещо :)

Не съм ли прав? Има инженери по призвание има и такива само на диплома. Аз въпреки че нямам диплома за инженер се чувстам такъв по призвание.

Ти мани, ами на края наистина им ги начертавам, но едва след като ги накарам да се усетят колко са неуки, смотани и жалки и, че не са достойни дори да се докосват до куфарчето с регалиите ми.  ....и наистина, това ми доставя едно особено, садистично удоволствие...

П.п. А ако опиташ онова, дето го дегустирах снощи, отма забравяш за всякакви уискита, коняци и прочее ерзаци.... :))

Явно М ти е слабата буква...  :laughing:

Ко!?! Нье!

65 вече е друга бира. 

JDFU, ти колко литра бойлер имаш - 300? Щото нещо няма как да се вържат нещата иначе  :grin:

Пич, нали знаеш, че разполагам с лабораторен клас термометър? Аре следващият път кат ми наминеш да ти сгрея едно канче водица на точно 65 градуса, пък ти да си пъхнеш въпре пръстчето и да го задържиш поне три секунди, ъм!?!

Та ти душ, дори и на 45 градуса не би издържал дълго бе, каунь!

П.П. Аз също от българските пия само Пиринско :D

Да, ама ти и не претендираш, че си шперц - бираджия, та не се брои!

Пич, нали знаеш, че разполагам с лабораторен клас термометър? Аре следващият път кат ми наминеш да ти сгрея едно канче водица на точно 65 градуса, пък ти да си пъхнеш въпре пръстчето и да го задържиш поне три секунди, ъм!?!

Та ти душ, дори и на 45 градуса не би издържал дълго бе, каунь!

Изключително си проЗД, ако не си се сетил какво казвам... Те другите ме разбраха де.

=====================

1377183_10205547267267505_55799856922894

Ем... хуу, че някой те е разбрал все пак....

Ем хуу е. Каква ли е разликата между 80-100-120 литра вода с температура 45 и 65 градуса, хм? Аре да не си говорим глупости са...

=====================================

Е те ся ме фРЪлиха в публиката....

pYFfLZC.jpg

DECISIONS, DECISIONS....

Ем хуу е. Каква ли е разликата между 80-100-120 литра вода с температура 45 и 65 градуса, хм? Аре да не си говорим глупости са...

=====================================

Мм... да ти обяснявам ли? Не, няма! Ще те оставя да си легнеш и тази вечер все толкос проЗд, пък аз ще си дегустирам кротичко и в пълна нелегалност ;)

В смисъл да си обясняваме двамата едно и също нещо? Ти газ ли дегустираш там?  :laughing:

Я наздраве! И другата седмица ви искам тука на спявка да напънем новата фурна. 

Това с Хелоуин е поредната деформация в нашето малко,незначително и неставащо за добър пример общество.Току що пазарувах в Лексито на Гранда,а там няколко персони вече се бяха нацапотили за по-интересно... :nugget:

Палячовци мили. :laughing:

П.С.Все пак ще почета "празника" с някой филм от поредицата за симпатягата  Michael Myers  Michaelmyers2007.JPG

Оправи си окачването или направо изхвърли скапаното Рено. Аз там не усещам никакъв проблем. 

Айде моля моля, окачването ми е чисто ново и не менте а оригиналдъ, а не си се возил на рено меган сценик да видиш возия братчет. Вози три пъти по-добре от останалите коли за годината и класа си. А на това ако му казваш хубав прелез, днес минах по околовръстния за Асеновград и там прелеза не е ремонтиран от Бай-Тошово време ама се минава по-добре.

Някой малоумен травес*ит го е проектирал докато са го е*али.

Слънцето пече вече час. Даже и не е истинско слънце, а напича над високите облаци. Резултата - 150 л бойлер от 40 на 46 градуса. Хола от 22 на 27, климатика е спрял защото е само на Heat (22) иначе щеше да е на охлаждане :) Да си говорим за вътрешни и външни изолации. Слънце. Луна и още нещо... :)

При мен все още не съм пускал новите климатици да им се накефя, след външната изолация 7см , немските дограми, и стъклопакета с нискоемисионни-високоенергиййни стъкла (4 сезона) , фибрана на пода и 12мм-вия ламинат. тия дни вътре е 20 градуса само от компютъра ми в хола.  :))

Съвсем сериозно. АБСОЛЮТНО сериозно. 

Значи нямаш право да говориш на тема шофиране  :thumbsdown:

@Тоа Хелоуиин само ме мене ли ме дразни супер много как всички се прехласват по него ? В смисъл такъв не че хейтвам просто не ми се вижда нормално да се приема толкова сериозно тоА измислен празник а на Българските национални празници никой не ебава да празнува а доста голяма част от хората реално нямат идея защо точно е празник......  :Facepalm:

Как до сега не видях на празника на освобождението някоя пОдка да се облече с народна носия а днеска на хелоуин всички "яхнали метлите" .......  :sick:

Как до сега не видях на празника на освобождението някоя пОдка да се облече с народна носия а днеска на хелоуин всички "яхнали метлите" .......  :sick:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.198274196992651.1073741904.179249492228455&type=3

Мани ги тия вафли. Ние одеве минахме през местното Теско, изплаши ми се окото, на кво ли не се нагледах.. Говорихме си днеска с един колега за тоя псевдо-празник, той ми обясняваше, че преди 10-тина години станал популярен тука, от Америка се заразили(това му бяха думите).

Виден днес хич не е в настроение :) Нещо ми се вижда заядлив и още не ми е харесал поздрава във ФБ.
Аз съм тъжна.

А Хелоуин е празник, изкуствено вкаран по нашите географски ширини. Вчера в училище като видях изложба на украсени тикви, направени от ученици, подминах, за да не изпсувам. Иначе днес сме във ваканция заради Деня на будителите, обаче ако питаш учениците какво е утре, ще кажат: Събота. Но ако питаш кога е Хелоуин, знаят.
Дано си нямам проблеми в работата, защото изразих мнение против Хелоуин.
Гледам, че и по детските градини има вече традиция да се "празнува" тази глупост, та се чудя накъде вървим, народеееее?!?!?!?

Айде моля моля, окачването ми е чисто ново и не менте а оригиналдъ, а не си се возил на рено меган сценик да видиш возия братчет. Вози три пъти по-добре от останалите коли за годината и класа си. А на това ако му казваш хубав прелез, днес минах по околовръстния за Асеновград и там прелеза не е ремонтиран от Бай-Тошово време ама се минава по-добре.

Някой малоумен травес*ит го е проектирал докато са го е*али.

При мен все още не съм пускал новите климатици да им се накефя, след външната изолация 7см , немските дограми, и стъклопакета с нискоемисионни-високоенергиййни стъкла (4 сезона) , фибрана на пода и 12мм-вия ламинат. тия дни вътре е 20 градуса само от компютъра ми в хола.  :))

Прелеза е повдигнат с цел да се намали, защото там на седмица има по 1-2 катастрофи и става лееееко задръстване. Но е вярно, че леко са се отплеснали.

Аз не разбирам защо толкова се палите за Хелоуин.

Коледа по-малко нелеп ли е? Ми безбройните обичаи, в които се прави курбан, колят се агнета, прасета и какво ли не. За чий? И защо трябва да съдите само, защото идва от САЩ, нашите са не по-малко нелепи.

стягай се....или сменяй дилъра. в Америка връзват ли си мартеници? или се гмуркат за кръста на Йорданов ден? Никой не говори за празника като цяло а за това че не е наш.....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...