Grimjaur Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Галине, кат не си касапин - глей си хладилниците. Сигурно от 8 години трепя свине и си правя сам ракията. За разфасоването на добитък пък изобщо са не обаждай. И ела да ми покажеш пиян касапин как дере прасе. Щот на едното село се дерат. А пиян тая работа не спори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Трепел бил свине... ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 "Познавах лично Георги Рогачев или бате Гошо. Даже асистирах навремето при брандирането на въпросната газстанция дето се е случило всичко. Сериозен и много разумен мъж беше и с циганите проблем нямаше. И той знаеше как да ги води, и те гледаха да нямат конфликт с него. Не знам какво се е случило та всичко това е станало. Това което се сочи като причина по вестниците хич не ми се връзва." Мнението е на Евгени Димов. Човек, когото уважавам много. Смятам, че циганската сган, както и политическата каста, трябва да бъдат сериозно озаптени. Дори с крайни мерки. Видене, ти са не обаждай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Галине, кат не си касапин - глей си хладилниците. Сигурно от 8 години трепя свине и си правя сам ракията. За разфасоването на добитък пък изобщо са не обаждай. И ела да ми покажеш пиян касапин как дере прасе. Щот на едното село се дерат. А пиян тая работа не спори. Пусни въздуха, Танасе... Червеното хич не е твоят цвят П.п. Най ме радваш е в такивата моменти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 И аз най си се радвам в такива моменти - убаа бира(не английска), айляк... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 И трепане на свине! ХАХАХАХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 касапското мезе няма нищо общо със сиренето....поне в моят край. а трезвен на прасе даже май не съм виждал.... пс : при нас представлява дроб и месо на скара нарязани на хапки + накъсан бял хляб всичко това се слага в тенджера и се разтръсква 5-6 пъти хуу да се омешат нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 В някои места касапско мезе е трахеята на свинята, на скара. Навсякъде е различно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 А в София доста добре си трупа мокър сняг.Лошото е че съм с летните-зимни гуми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Сега пак ще има "изненадана" държава.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Ем така е, те го чакат снега Юни-Юли, той ще вземе да завали на края на Октовмри... 'Гаден, мръсен сняг!' Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Мен ми се смяха разни съседи оня ден, че си сменям джантите и гумите... и вчера единия едвам спира на светофара до нас на паветата на червено ... хлъзззз, че леко студенко сутрин. Акъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Има нужда от сняг. С предишната никаква зима сега трябва яко студ и сняг. Малко да се нормализира времето. А който му е студено - да ходи на юг. И поне още няколко дни ще е такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 А в Хасково ги е издавило снощи. Паднали са девеесе и кусур литра, реката е преляла и пътят от двете и страни е затворен. Един човек от там, каза, че за петдесет години не е виждал такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Знам. Бая се е задръстил града, има много наводнени сгради. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Ми то днес сутринта, за да ида до Ягодово се наложи да мина през Крумово. Бяха затворили надлеза/кръговото на Скобелева майка. Минах през град на връщане,че имах тук там работа - масово улиците с огромни локви. Хем шахтите непочистени, хем улиците неправилно правени няма оттичане на водата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Аз понеже имам роднини в Елена, днеска сутринта станах и бодра стъпка се засилих към Еленският балкан или по точно в Елена на празника на "Еленският бут"...... до Стара Загора дъжд да си еВе майката..... малко след Нова Загора дъжда спря небето светна и тъкмо леко се зарадвах че може би дъжда няма дам и развали деня и на 3-4 км преди Твърдица задуха някъв страшен вятър който ми местеше колата.......викам квото е, влизам в селото и ебати изненадата 15-20см сняг...... както и да е със зимни гуми съм 4х4 така или иначе съм стигнал до там ше го качвам викам си..... и точно преди прохода една патрулка отбива движението че имало паднали дървета, естествено ни помен от снегорин, звъннах на роднините че се връщам а женичката вика "Горе има 30см сняг....блокирани коли от няколко часа, мислех че ще сте отказали връщай се направо"..... равносметката 300км разходка без да ям еленски бутове и пълнено агне и чорбичка...... деееба тъпия сняг Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 30 сантиметра е смешно количество сняг. Такъв цирк е, че просто нямам думи. Малко сняг падна и цялата държава е блокирана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Това е така. Подозирам че по-скоро проблемите се дължат на това че беше страшно мокър и лепкав (спирах да си чиста джантите че беше полепнат вътре и създаваше дисбаланс) и на падналите дървета.......естествено и хората с летни гуми Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Доста кофти Тука цял ден пра дъжд,след това малко сняг и сега се изясни.Утре сутринта всичко ще е ледник. A в Родопите май продължава да си вали и ще вали цялата седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Е*ем го и временцето гадно. Как не спря този смотан ситен дъждец цял ден. Уж го гледаш, че нищо не вали ама за 5 мин. си вир вода. Като за капак утре пътувам към Шопско и цяла седмица трябва да съм в този ''приятен" град. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Баси дилемата... Чудя се ква кола да купим... мноо дране с тия застраховки Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Ако няма да е много дърта, вземи някое малко и кротко дизелче ... нисък данък, там нафтата не е менте като тука ... не че познавам пазара на коли там... А за тва че имаш стаж като шофьор в БГ не правят ли намаление на застаховката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Не стаа с малко дизелче, че гледаме за семейна кола първо, после някаква чарши-бегачка за жената. Може да се види евентуално за някакви отстъпки, ма едва ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Много четене ще падне. Има компромис със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.