kotora Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 И това не е в режимите за грил/нагряване, а в режим на микровълнова? Да на режим микровълнова. Сега не знам от каква точно сплав са,но са метални и лъскави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=0mhJHcoAt88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Макар на всички да е ясно че в Технополис работят най-големите малоумници. Технополис държат да ни покажат ценните си кадри дори в рекламите си. Последният път влизам и се запътвам към щанда с лаптопите, целеустремен и надъхан да се боря с всички какички предлагащи стоки на изплащане..... отблъснах първата с бърз отговор преди да е задала въпроса си, втората ме издебна в гръб неподготвен и успя да промълви "От стоки на изплащане интересувате ли се?" , отговорът ми само разглеждам беше достатъчен да я разкарам, вече съм почти до щанда с лаптопите и се засилвам към Apple секцията когато в същият момент виждам 3-тата и с леко изнервен поглед и добре прикрити изблици на ярост отговарям НЕЕЕЕ не ме интересува нищо на изплащане, тая я разкарах и даже май леко я смутих.....малка победа ....за момента. Най-накрая стигам до лаптопа до който се интересувам, виждам "Търговският консултант" и с лееко трепкащ глас го питам "Извинявам се искам да взема един лаптоп" (щото в тоя магазин е армагедон за нервите и iq-то на всеки който пазарува в него, тука изключваме орките които гледат cd player-и а е36-цата чака на паркинга спряла на ПОНЕ 2 места, те си нямат IQ) ...г-н Сульо в тоа момента се обръща и с най-пренебрежителният глас който може да съществува на света промълява "Ей ся шЕ дойда чакай малко", нЕма ядове..... чакам няколко минути в които е повече от видно че г-н сульо който се очака да ми продаде стоката няма по-важна работа от това да ми шитне лаптоп за 2 бона. Обяснявам му че съм наясно с лаптопа не искам да ми обяснява нищо, не искам да ми тества нищо, не искам да ми говори за каквото и да е, не ме интересуват житейските му проблеми които се опитваше да разреши разцъквайки вибър на телефона си. Докато му говорех. Байчото се почеса по главата, порови малко в шкафа и ми вика "Ми сори ма тоа лаптоп го нямаме наличен" ?!?! WTF ? Лаптопа ви е на онлайн брошурата която сте ми спамнали, на голям плакат на входа на магазина и го няма, как така тука го няма. За колко време ще пристигне (видимо ядосан вече) -------- 2 минути проверка в компютъра и се връща и с гордост заявява "В Четвъртък е тук" WTF @ @!# Днес сме петък, от къде го пращат" ? Още 2 минути проверка в които пак се появи една от тия за "на изплащането" Тааа я погледнах само направих премерен жест с ръка и я прогоних още преди да се е доближила. Байчото се връща "В Пазарджик имаме" Да им казвам ли да го пращат ? Тука реших че се ебаат нещо и директно му теглих майните и отидох при "Информация", там заварвам същият дебил който започва да ми обяснява как брошурите били само за някои магазини (Магазин Пловдив е включен накрая на брошурата), тука вече започнах много да се заторомозявам и дори не направих опит да го питам с какво ще го изпращат от Пазарджик че ще пътува 6 дни WTF да не го пращат с пощенски гълъби ? Помолих го да се обади в магазина в Пазарджик (в който работят същите дебили) да провери дали имат налични и ако имат да го запазят защото ще отида да го взема след 30-40мин. Влизам в магазина в Пазарджик и WTF @#()!@# какички със стоки на изплащане пак ме нападат.....сериозно ?!?!@№ От тогава съм си обещал Технополис НИКОГА ПОВЕЧЕ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 И по-зле има Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 В моята микворълнова могат да се слагат метални работи.Ама тя е с реотан и вентилатор А защо, не!? Стига металните неща да са от гол метал и да са в добър галванически контакт с клетката, тогава няма проблем. Друг е въпросът обаче ако сложиш нещо емайлирано вътре или пък клетката ти не е от инокс. И кое точно ще им замине след като компресорите им са трифазни и нямат нищо общо с мрежата? А защо точно трябва да са моторите? Нима климатикът е само компресор? Далеч по - голяма болка в задника е да спихне, да речем, някой шиндингенски айпием, от колкото компресор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Айде да не "спамя" На тоя форум тва му е един от проблемите. Всичко се забива основно в 2 теми - едната е за въпросите, другата за кво му минава през главата. Напише някой нещо и "ааааа, уууу. Що отвори тема? Пиши в <някоя от двете се споменава тук>." Да не сте си сложили лимит на темите, които може да има във форума? Направо вземете и слейте всички теми от всички форуми в тия двете и да се приключва. Защото реално всичко дето се пише, минава през нечия глава, та отговаря точно на условието. Тръгва някой да търси нещо конкретно - като например точно тая тема с проблемните съседи. И както ще чете по едно мнение през 4-5 нямащи общо с темата и ще се опитва да събере и извлече някаква информация. От 15 страници, като нещата може да се съберат на 2. Същото и с въпросите. Доста от нещата там може и ТРЯБВА да са в отделни теми, с дискусия по конкретно нещо, събрани на място, сбито. А не да се разбие пак между 100 други мнения в една тема на Н страници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Айде да не "спамя" На тоя форум тва му е един от проблемите. Всичко се забива основно в 2 теми - едната е за въпросите, другата за кво му минава през главата. Напише някой нещо и "ааааа, уууу. Що отвори тема? Пиши в ." Да не сте си сложили лимит на темите, които може да има във форума? Направо вземете и слейте всички теми от всички форуми в тия двете и да се приключва. Защото реално всичко дето се пише, минава през нечия глава, та отговаря точно на условието. Тръгва някой да търси нещо конкретно - като например точно тая тема с проблемните съседи. И както ще чете по едно мнение през 4-5 нямащи общо с темата и ще се опитва да събере и извлече някаква информация. От 15 страници, като нещата може да се съберат на 2. Същото и с въпросите. Доста от нещата там може и ТРЯБВА да са в отделни теми, с дискусия по конкретно нещо, събрани на място, сбито. А не да се разбие пак между 100 други мнения в една тема на Н страници. Аз съм на същото мнение. Избягвам да затварям теми и дори съм отворил доста които са били затворени от някой друг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 И аз съм за. Така ще се дойдат и нови съфорумници, че нещо уредяхме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Аз няма да си казвам мнението, че пак ще ида на модконтрол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Петък. Много ме радва как е тук положението с работното време. Каже ли се "Стоп", всеки заебава всичко и пали джапанките към портала. А колко зор видях да обясня какво е касапско мезе и с кво се пие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Петък. Много ме радва как е тук положението с работното време. Каже ли се "Стоп", всеки заебава всичко и пали джапанките към портала. А колко зор видях да обясня какво е касапско мезе и с кво се пие... Край. Тоя поквари вече англичаните. Нищо не е същото вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Ба. Англичаните. Сигурно са поляци и руснаци както писа по-рано. Не че аз знам кво е касапско мезе и с кво се пие, ама няма да е нещо фрапиращо за мен, свикнал с нашенските мурафети тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Е как да не знаеш какво е касапско мезе? Всякакви мръвки без досадни треволяци наоколо И най-добре си върви с бира и вино Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 И аз съм за. Така ще се дойдат и нови съфорумници, че нещо уредяхме. О бре, Руми, Оредяхме... Недей така и ти.... Край. Тоя поквари вече англичаните. Нищо не е същото вече Ти нима си очаквал те да пречупят него???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 И кое точно ще им замине след като компресорите им са трифазни и нямат нищо общо с мрежата? Именно инвертора, една плочка горе долу 8см на 4см на 1см (обяснявам подробно) която прави монофазния ток в почти трифазен, на осаката смених два, и са си цифра по 150лв бройката, а на шевните машини понеже са монофазни с трифазни DC мотори са по 300лв парчето. Стефчо, май тебе търсят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Всъщност в моята смяна са само двама литовци и една полякиня. Останалото са ингилизи. И баш на тях обяснявах кво е касапско мезе. А касапско мезе, дедо, е бяло овче саламурено сирене, нарязано на кубчета и поръсено с едро млян лют червен пипер. Та първо трябваше да обясня кво е мезе, след това какво сирене се ползва. А тъй като неска е петък, го карахме с банкерско работно време и през цялото време ме караха да превеждам псувни от руски на английски. Общо взето - обогатявам си английския. Ред. Обещах на единия литовец да му правя родопска закуска. P.S. Нимойте ма пита кво е, би трябвало да знаете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 А касапско мезе, дедо, е бяло овче саламурено сирене, нарязано на кубчета и поръсено с едро млян лют червен пипер. Беки пък!?! Иди го кажи това на лютите старчета - колачи по моя край. Ъхъм Те така стават изнасилванията с убийства... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Именно инвертора, една плочка горе долу 8см на 4см на 1см (обяснявам подробно) която прави монофазния ток в почти трифазен, на осаката смених два, и са си цифра по 150лв бройката, а на шевните машини понеже са монофазни с трифазни DC мотори са по 300лв парчето. Излишно е да се спори. Прави сте! Отказвам се! Донесете ми един мощен диод и ще го включа в моята инсталация Ще го направя без никакви притеснения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Беки пък!?! Иди го кажи това на лютите старчета - колачи по моя край. Ъхъм Те така стават изнасилванията с убийства... Теб май само те изнасилвали. Или не си касапствал. Тва мезе се яде от касапина, след като е пречукал свинята и чака помощниците да го опърлят, че да се метнат първите уши, джурилки, опашки на скарата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 А касапско мезе, дедо, е бяло овче саламурено сирене, нарязано на кубчета и поръсено с едро млян лют червен пипер Хм. Моята версия ми харесва повече Честно, до този момент под касапско мезе винаги се е разбирало за някакво плато с мръвки - къде печени, къде разни луканки, шунки и т.н. но ти с това сирене ме изненадА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Това е, защото касапина трябва да е трезвен, докато си върши работата. Като се свърши транжирането - пиене бол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Това е, защото касапина трябва да е трезвен, докато си върши работата. Като се свърши транжирането - пиене бол. Трезвен!?!?! Е, не.... За подобно изказване там ще ти се случи не само изнасилване с убийство ами и ще те поругаят публично! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 по-добре поруган, отколкото с нарязани пръсти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.