Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Дедо, всичко е до вкус и предпочитание. Аз пия главно водка, рядко уиски. Ако трябва да избирам между прозрачното и златистото питие, избирам водката :).

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Дедо, всичко е до вкус и предпочитание. Аз пия главно водка, рядко уиски. Ако трябва да избирам между прозрачното и златистото питие, избирам водката :).

Вкус? Че какъв вкус има водката?

При водката има 2 крайности.

Или си ценител и знаеш как да я пиеш, или си алкохолик и си решил да се напиеш.

Като при второто можеш да го направиш и с водка флирт..... 

Има много много хубави водки, да ги определяш като спирт само защото нямаш банкетна/алкохолна култура е доста тежко....  :grin:

Има много много хубави водки, да ги определяш като спирт само защото нямаш банкетна/алкохолна култура е доста тежко....  :grin:

:bowdown:

При водката има 2 крайности.

Или си ценител и знаеш как да я пиеш, или си алкохолик и си решил да се напиеш.

Като при второто можеш да го направиш и с водка флирт..... 

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

И един поздрав

https://www.youtube.com/watch?v=h461AqlbI1U

Защо хората изобщо се тровят с водка не ми го побира акъла...

Ами как да го побере като хал хабер си нямаш от алкохол...

Вкуса на водката се определя от мезето. Говорили сме го хиляди пъти.

Защо изобщо се разправяш с лайкове... Ники НИЩО не разбира от пиене, но за сметка на това има свободен достъп до най-елитното такова... Несправедлива е съдбата...  

От коняци разбира. А те са тънка работа. Бахти, Бомбай сапфир и тук струва майка си и баща си :(

Това, че пие Реми Мартен не значи, че разбира. Той разбира само каквото на него му харесва. Другото го брои шкарто.  :laughing:

Ники НИЩО не разбира от пиене, но за сметка на това има свободен достъп до най-елитното такова... 

Двете неща винаги вървят ръка за ръка. Не е случайно според мен.

И като видя някой да си пълни уискито с лед направо....!!!???

това е кощунство. като им казвам да ми слагат по едно ледче и ме гледат като полезно изкопаемо...или пък чисто.

Това, че пие Реми Мартен не значи, че разбира. Той разбира само каквото на него му харесва. Другото го брои шкарто.  :laughing:

Ъъъъ чакай сега. Аз знам кое ми е приятно да пия и кое не. Не мислиш ли, че е нормално като говоря нещо да говоря от свое име или всеки път трябва да слагам "според мен" и "аз мисля така" в края на всяко изречение. Ми досещайте се малко - умни хора сте, не ме морете да пиша 1 и съща глупост нон-стоп.

Пък и май даже го бях написал, че не го разбирам. Ето даже Васко ми поясни хубаво, че си трябва сериозна трапеза за да се пие водка.

ПС: Ще престана да пия бира обаче.. Много ме надува и ми се изопва шкембето. Видене ти как така я лочиш в промишлени количества и не си добил сферична форма не знам...

Видене ти как така я лочиш в промишлени количества и не си добил сферична форма не знам...

Дедо, ти да не караш на спомени от младежките години на Виден? На последните снимки изглежда доста пухкав. :lol:

Мангала, когото гониха вчера е бил дрогиран... Браво на полицая, който е стрелял! Крайно време е да започне да се действа така срещу изродите, особено мангалските. 

Мангала, когото гониха вчера е бил дрогиран... Браво на полицая, който е стрелял! Крайно време е да започне да се действа така срещу изродите, особено мангалските. 

Какво браво ебати некадърниците гонили са го една камара време през половината град застрашавайки трети лица, та чак и стреляли... Добре че тъпия мангал се е блъснал да го хванат

Много умно! Ти колко дрогирани цигани с мерцедеси си гонил по-точно? Тъпият мангал се е блъснал след като му е простреляна и спукана гумата от полицая, иначе кой знае още какво можеше да стане. Така че абсолютно браво бих казал. 

Много умно! Ти колко дрогирани цигани с мерцедеси си гонил по-точно? Тъпият мангал се е блъснал след като му е простреляна и спукана гумата от полицая, иначе кой знае още какво можеше да стане. Така че абсолютно браво бих казал. 

" Гонитбата продължила пред Тунела, по "Цанко Дюстабанов", през "Авксентий Велешки". Няколко пъти Яшаров едва не прегазил пешеходци, пресичащи различни улици." Ако по време на гонката бяха прегазили теб или някой твой роднина или приятел дали щеше да си толкова горд и радостен от полицейската работа??

А ти какво по-точно предлагаш? Да го оставим дрогирания мангал да си кара дрогиран, така ли? Ама ако ти блъсне колата или те прегази дрогиран ще ревеш, че не са го хванали полицаите, нали? 

А ти какво по-точно предлагаш? Да го оставим дрогирания мангал да си кара дрогиран, така ли? Ама ако ти блъсне колата или те прегази дрогиран ще ревеш, че не са го хванали полицаите, нали? 

Ами някаква бегла проява на интелигентност - ако има начин да го спрат бързо и веднага да го направят, ако не проверява се регистрационния номер, отива се на адреса и го чакат там или съответно натискат таткото циганин да се обади на малкия мангал и го прибират, а не да се правят на рейнджъри из града...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...