Grimjaur Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Моята е същата... Жени.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 И да има, и да няма - няма да пиша там, че много ще се изложа. А трябва. Щот Сотбис-а дето го питаш да те светне за китайските на ЛС, самия той пита в същата тази тема да светнат него. Та вземете си задайте въпросите там, та барем като ви светнат, да има инфо и за останалите дето тепърва ще трябва да светят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 1080p филмите бая се точат, с или без авария Що бе?!!? снощи 8,6GB 1080p BluRay 3D със близу за под 15 мин. се свали. Моята е същата... Жени.... Те май нашите са принцеси с грахови зърна, не можела да спи на твърдо (взех надуваем матрак) после нямало тоалетна мивка, и и казах: ааааа аз сгъваема баня няма да ти правя. и за това Ходим с приятели, пък там жени винаги са намират Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Що бе?!!? снощи 8,6GB 1080p BluRay 3D със близу за под 15 мин. се свали. Може, при добра връзка. Отделно повечето "тежки" торенти са с малко сийдъри и това оказва допълнително влияние. Вчера си свалих трилогията на Ip Man (24 GB) средно с 3,5 Mb/s. Сега като имам голям хард си свалям само най-качествените версии Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Убиха човек на нашата улица. Баси...Ебаси .. да се скарат за паркоместо пред блока. Това шофирането не е за всеки... честно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Ники.. това ни е поднесено от журналята. Нали знаеш, че журналята рядко си правят труда да разберат какво точно се е случило. Местния наркоман е изтърсил, нещо, той чул второ и написал трето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Колкото и да се напъва човек, на 100мбит/сек 26ГБ филм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Ако българската реалност беше хубава, сега нямаше да съм в Англия с цялото семейство. <<Eбал съм ти и държавата, в която "далавера" е мярка за успех, а "честен" е синоним на "глупав".>> цитат е защото не съм го измислил аз иначе съм съгласен... Ники.. това ни е поднесено от журналята. Нали знаеш, че журналята рядко си правят труда да разберат какво точно се е случило. Местния наркоман е изтърсил, нещо, той чул второ и написал трето... Хем си прав, хем никак няма да ме учуди ако наистина това е била причината... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Не е за паркиране. Според мен има замесена жена. За пари не убиват, освен за много пари ама човека няма вид на такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Аз пък забелязвам обратната тенденция - да убиват за все по малко пари. И тук не включвам циганските изпълнения по селата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Преди години в Пловдив имаше случай на пребиване до смърт заради отнемане на предимство (ако не ме лъже паметта). Май беше някакъв военен, знаем ги с колко стабилна психика са. Така че такива неща хем ме стъписват, хем не. Мъжът, загинал вчера, го "познавам" - преди около месец ходих при него да си продам старите чаркове. Беше много дружелюбен, предложи ми добри оферти за частите, приказвахме си. А снощи лежеше до 1 след полунощ по средата на улицата, на 10-15 м от входа на блока ми. Надявам се да намерят убиеца, но едва ли ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Според свидетели стрелеца е бил висок, зелен и с две антенки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Мъжът, загинал вчера, го "познавам" - преди около месец ходих при него да си продам старите чаркове. Беше много дружелюбен, предложи ми добри оферти за частите, приказвахме си. А снощи лежеше до 1 след полунощ по средата на улицата, на 10-15 м от входа на блока ми. Надявам се да намерят убиеца, но едва ли ще стане. Което идва да рече, че причината е някаква простотия... Попаднал е на някакъв урод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Виденеееееееееееееееее!!!! Кво стаа с бригадата бе? Тия тъпанари са преместили празника. Или тъпаците от Нова са го пуснали един ден по-рано..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 http://vbox7.com/play:473076bf21 Ясно защо на другите избори 100% ДПС ще са 2рата политическа партия. Както вървят нещата, скоро може да се борят и за 1во място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Може, при добра връзка. Отделно повечето "тежки" торенти са с малко сийдъри и това оказва допълнително влияние. Вчера си свалих трилогията на Ip Man (24 GB) средно с 3,5 Mb/s. Сега като имам голям хард си свалям само най-качествените версии И аз гледам да свалям най качествените торенти, но скороста при мен е 5.9-6.0 Mb/s филм с големина около 1 GB го свалям за под 3 мин. Преди малко свалих Аз проклетника 2 HD 4.83 GB за 8 мин. има си значение сийдърите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Най-качествените са 20+ГБ на филм за 1080п качество, за 3д по две. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Виденеееееееееееееееее!!!! Кво стаа с бригадата бе? Тия тъпанари са преместили празника. Или тъпаците от Нова са го пуснали един ден по-рано..... Нямам понятие. За сметка на това седмица по седмица гледам как се руши УЦ и се дразня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Аз колкото пъти мина покрай него и ми се доревава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Всяка седмица се катеря по рампата към Курфура и гледам отгоре... Резил. Те май продадоха парцела или търсят още купувач. Някой ще го лапне безс пари с далавера... А сградният фонд е в отлично състояние... Единствено ме разсмива Радост, защото всеки път казва, че е била войник там. Настоява, че аз съм бил в Бригадата, а тя в УЦ... хахахахах Наскоро видях Нешо - работи охрана в някаква фирма, беше на пост в Агенцията по вписванията... Минчо се изнесъл в Овчиполци и гледал зеленчуци... ЕДИТ: А между другото Калин получил инфаркт... На около 33... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Най-качествените са 20+ГБ на филм за 1080п качество, за 3д по две. Да знам, знаеш ли как яко беше Титаник на 3D при 80GB нещо страхотно. Само че не всички филми ги има с високо качество Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Ей тоя Леонардо е по зъл и от Брус Уилис - няма затриване Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=gX1Fl2s499U Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Каналето - първо издание 1.04.1995 Хахахахаха, рекламите в началото са уникални - AIWA, TDK, RAKS Audio & Video Cassette, тук-там фосилизирани динозаври. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 СчупИх се просто, изгледах го цялото без да се усетя... RAKS! хахахахахахахаххаха Децата тука не знаят какво е... Поне Тончо нагледно показва връзката между молива и касетката в скеча-реклама на ТДК Абе класика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.