gado Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Четя ви тук и ми става... тъжно... Може ли да сте такива злета, ве!?! П.п. Танасе, уор тъндър-ът, яко съкс! Е па може ли като си фъркаш с кукурузника и да те пусне срещу Ме-262 или Бф-109, ъм!?! Има смисъл, мисля..... Да не говорим, че цялата игра е едно безсмислено циклене Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Не съм съгласен, че БА не помага на населението при бедствие. Снимки, репортажи и клипове бол в нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Кое е другото, пияни леката, надрусани ученици, пияни и друсани цигани карат незаконни коли и т.н. още много. Това ли са глупости, явно аз съм пораснал и знам от какво има нужда държавата от здрава работна ръка, а не от мамини синчета, хайде накарай някой циганин да работи, само да краде и на борсата, вместо да помага на държавата той само я скубе, и не само те, много и български келемета такива има. Трябва да имат малко страх и дисциплина. Щото не си прибирал пияни войници избягали през казармата, обърнали се по таван на междуселски път... Пълни глупости са тези казарми и ти го казвам като О.Р. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Играй на реални мисии с пълно управление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Всеки си има собствено мнение, мен казармата ме е научила на дисциплина и подчинение, и много други също, дай един пример за дисциплиниран хулиган от сегашното ни поколение. Може да си прибирал пияни войници, ама в отпуск или събота неделя, а сега и в училище са пияни и друсани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Това са фалшиви ценности - оцеляване в гора, спане на земята... Други са ценностите в живота. И аз си мислих, че казармата ме е направила мъж, ама се оказа, че не е баш така Други пък срещнаха любовта на живота си в казармата. Определено станаха истински мъже Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 М... Баси аргумента. Аз сума ти време преди казармата съм спал по земята и съм оцелявал в гората. И преди казармата знаех морз и ВВ. Никой нищо не каза за строителните войски като трудова сила в пазарната икономика Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Убиха човек на нашата улица. Баси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 И аз си мислих, че казармата ме е направила мъж, ама се оказа, че не е баш така Сега е ключов момент да спреш да коментираш тогава... Наско, мен ако питаш и ТВУ трябва да се върне и то задължително. ============================= Дебора, какво стана, застреляха ли го или нещастен случай? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Убиха човек на нашата улица. Баси... http://www.novini.bg/news/244451-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%85%D0%B0-45-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0-%D0%BC%D1%83-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-(%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0).html За това ли става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Да. Към 9 имаше няколко изстрела, които по това време сметнах за пиратки или нещо подобно, тъй като ми беше абсурдно да си представя, че са от пистолет. По-късно излизах да хвърлям боклука и гледам: сума народ, полицаи, ленти. Ако са верни данните в тези статии, даже знам коя е жертвата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Мултипъл шотс, че и контролен в главата?!?!?!? Това ще да е сериозна работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Мултипъл шотс, че и контролен в главата?!?!?!? Това ще да е сериозна работа... Чааак пък сериозна... По-скоро бих заложил на някой с психични отклонения. Ако беше сериозна, нямаше да ги има тея няколко, а щеше да е един и където трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Мултипъл шотс, че и контролен в главата?!?!?!? Това ще да е сериозна работа... Журналята много обичат да украсяват новините с глупости. Как така още на петата минута установиха, че това е бил "контролен" изстрел в главата, а не просто случаен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Чааак пък сериозна... По-скоро бих заложил на някой с психични отклонения. Ако беше сериозна, нямаше да ги има тея няколко, а щеше да е един и където трябва 2 на група в гръдния кош, 1 в главата ... бая сме гледали да стрелят така ... разни с черни качулки и т.н. ... нз ... май само по филмите само с 1бр трепят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Като има пари човек, не е истина колко бързо свършват Днес съм дал почти четирицифрена сума за колата, зъболекар, сметки за телефона, храна и като теглих чертата единственото смислено и желано беше едно ССД на Интел 520 и едно hdd caddy. Всичко друго беше, защото трябваше да се свърши/плати. Хубавото е, че лаптопа ми още повече литна и вече съм с два харда и без ДВД А, да - ето ми го мнението за казармата и как тя изгражда железния мъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 ДОБРЕ ДОШЪЛ. ОБИЧАМ ТА! Чувствата ни са взаимни, но за съжаление вече съм женен, а жената не ми позволява никакви забежки. Като остана малко с време, ще взема на ЛС да те питам някои неща за китайските андроиди и за андроидите като цяло, че имам някои генерални неясноти в тая материя ; а на ЛС, за да не се излагам прекалено лаишки ако пусна тема в хардуерния раздел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Я го е. А казармата може да го .....под водица . Съжалявам тия дето са си губили времето там. И преди някой да ме скастри, че исках да влизам в US ARMY...нямат сравнение нещата. Просто нямат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Пак се върнаха времената един филм да се сваля 40-50 минути, че и час Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Евроком имали няква авария,ако си на тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 1080p филмите бая се точат, с или без авария Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 а на ЛС, за да не се излагам прекалено лаишки ако пусна тема в хардуерния раздел. То такава тема си има отдавна, но така се получава като се криеш по 6-8 месеца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 1080p филмите бая се точат, с или без авария Ее сега шанс Но пък след това си е кеф да се гледат на стената на full HD проектора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 5 vs 5000000000 stars... Баси и задръстената жена дето имам...винаги си е падала по по-малкото звезди, независимо колко съм я убеждавал за втората опция... То такава тема си има отдавна, но така се получава като се криеш по 6-8 месеца... И да има, и да няма - няма да пиша там, че много ще се изложа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.