mIRCata Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 БУахахаххаа. Ама е истина де :) Това като в онова клипче, където един обясняваше с графика жените и викаше - ако е под еди колко си щура и над едиколко си готина - внимавай, че е ПИЧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Е той Стефчо нали се оплакваше,че много го задявали точно такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Като гледам такива му са изискванията Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 БУахахаххаа. Ама е истина де :) Това като в онова клипче, където един обясняваше с графика жените и викаше - ако е под еди колко си щура и над едиколко си готина - внимавай, че е ПИЧ Мен най-много ме накефи като каза - а от тук нататък са "еднорози" - просто такива няма. И другия момент - малко над тях в графиката вика - на теория има и такива, но не сме срещали, ако вие случайно попаднете - заловете един такъв екземпляр искаме да го изследваме и да разберем как да ги размножим Като стигна до това вече виех от смях Има ли една жена, която може да ме погледне в очите и да ми каже искам точно това и това? Ай сиктир, писна ми на хОя. Баси, не си малко момче... НЕ СВИКНА ЛИ ВЕЧЕ бе майна? Че тя каква жена ще е ако не си промени мнението поне 8 пъти. Моята за елементарни неща е така - примерно купува си нещо, прибира се и решава, че не го иска - айде да го сменим. Аз като че ли си нямам друга работа да ходя с нея да го сменя щото я било срам сама ама какво да правя - отиваме. Връщаме се с новата придобивка (сменената) и след 2 часа - "оле направих грешка, предното си беше по-хубаво"... първите пъти беснеех, после претръпнах, а напоследък даже се хиля (а тя се сърди че и се подигравам, което прави кефа още по-голям). Отиваме втори път да го сменяме - тя взима трето нещо, което познай какво му се случва - отново се отказва, този път решава че няма да стъпи повече в този магазин и ще си го държи, въпреки, че не и харесва... и аз след около 3часа мрънкане и давам парите за покупката, връщам го в магазина и си избирам аз нещо за мене си. ПС: Вица за ботушките нали го знаеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Жената не знае какво иска, но прекрасно знае какво иска мъжа и. И винаги прави точно обратното Вчера си взех енергийни напитки от Била с тяхната марка - Clever. Нито на вкус, нито на съдържание се отличават от Ред Бул. За производител пише - произведено в Австрия по поръчка на Била Румъния. Или аз съм зле с вкусовете, че пия предимно бира, или това май наистина си е редбулче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Редбул пия само когато съм много уморен и шофирам - помага ми да стоя буден, ама не защото е нещо енергийна напитка, ами такива киселини ми докарва, че и да искам не мога да заспя - толкова кофти ми става от тази гадост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Редбул пия само когато съм много уморен и шофирам - помага ми да стоя буден, ама не защото е нещо енергийна напитка, ами такива киселини ми докарва, че и да искам не мога да заспя - толкова кофти ми става от тази гадост. То и аз съм така, ама смених кафето с "английска закуска с мляко" и някой път ме стяга тиквата в кофеинов глад. А за киселини - Helicid всяка сутрин по едно и забравяш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 всичките енергийни напитки са с еднакъв вкус включително дива котка, питбул и другите такива.....колко са енергийни вече е друг въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Мда. Единствено РедБул ме устройва мен, а като не искам да си пълня организма с таурин и кофеин, вземам Сарженор. Ма тва са някакви екстремни случаи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 По-нтересно е за чий чеп бутат толкова скъпо съоръжение, можеше да направят нещо красиво като не го ползват... Уж там ще строят нещо ЕКО. Нали сега това е на мода. +1 за Бърн-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 В екстремни ситуации (безсънни нощи) пия монсатър и като цяло съм доволен. Но иначе избягвам такива неща да пия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Тази комбинация определено направо ще ти мине през главата в буквалния смисъл на думата. Не ми се мисли какво ще е след година-две, когато технологията се доразвие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Албанците скроиха гадна безочлива провокация,на която сърбите нямаше как да излязат без щети.Също и албанските футболисти с наглост и късмет излязоха сухи-в реда на нещата беше малко да ги поочукат.След като реагираха така на терена като инцидента в основата си е ИЗЦЯЛО тяхна вина.Сърбите все пак ги опазиха от гнева на народа ако е вярно,че ЦЕЛИ 300 полицаи са отделили за отпътуването на албанците. http://vbox7.com/play:28d28b6eda А бе тоя албанец на 5-а минута и 7 сек кво толкова се е раздразнил,че рита пластмасовото столче?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Евтино решение - рецепта до рейбан и ти ги пращат по дчл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Не се главоблъскайте, ето ви едно РЕШЕНИЕ носят се и върху диоптрични очила в къщи и жената и малката са с очила и ги ползват върху тях без проблем А, да и са с екстри, като ги включиш стават още по тъмни Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 А то има и друго решение - аз си ходя направо с маската на заварчик 7-ми разряд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 А то има и друго решение - аз си ходя направо с маската на заварчик 7-ми разряд От тия автоматичните ли, направо ме разби Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Цял ден чакам да се скрие това слънце за да си сменя електрониката на соларната инсталация. Най-после! 75 градуса ми е водата, а сутринта беше 30. 150 литра Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Реших на майтап да потърся съвети за справяне с прокрастинацията. Съвет номер 1: "Започвайте работа навреме, не отлагайте". Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Така е! Не отлагайте днешната работа за утре, когато може да я свършите и вдругиден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Що ли толкова често се чувствам в ролята на този, жълтият бра'чед? ...Ей така, опитвайки се да обяснявам на разни хора, че физиката, геометрията, свойствата на материалите и прочее дребни спънки се явяват пречка, нещата да се случат точно така, както ги искат... А те от своя страна да държат на своето си и да ми вадят (едва ли не, покровителствено) железния аргумент, че проектът не бил кой знае какво и спокойно съм можел да пренебрегна това или онова. Мамка му, мноо е яко, кога някой, де не знае какво точно иска, седне да ти обяснява как точно да направиш нещото, дет и той не го знае кво е, ама му е жизнено важно и му трябва за завчера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Точно това се опитваме да обясним на Стефчо // а клипа не съм го гледал все още Цял ден чакам да се скрие това слънце за да си сменя електрониката на соларната инсталация. Най-после! 75 градуса ми е водата, а сутринта беше 30. 150 литра Ръчкайте го това нещо http://boiler4eto.istmein.de/ да го съборите. На дебъг температури е няма страшно да гръмне Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 В екстремни ситуации (безсънни нощи) пия монсатър и като цяло съм доволен. Но иначе избягвам такива неща да пия... На мен тоя монстър нещо не ми действа......Ripper-a ме кефи но не мисля че има действието на редбул-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 само на 80 е устройството, на другите портове са други джаджи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.