бат Ицо Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Е как да не може като и доматите са по хубави и босилека е пресен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Е как да не може като и доматите са по хубави и босилека е пресен? Е, като ползваш някаква заготовка от магазина, няма как да стане като в Германия... После иди обяснявай, че с хубави пресни продукти нещата са в пъти по-добре, стига да знаеш как да ги използваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Амиии.... всъщност е ТОЧНО ТАКА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 За мен лично ключът е синьото сирене И други сирена. Въобще - СИИИИИРЕЕЕЕНЕЕЕЕЕЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Е как да не може като и доматите са по хубави и босилека е пресен?Ще имаш да вземаш. Бая са по-пластмасови. Особено краставиците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Кажи "пингвините" взеха ли вече да ти лазят по нервите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Амиии.... всъщност е ТОЧНО ТАКА! За заготовката - да, ама за пресните продукти - тук е друга бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Кажи "пингвините" взеха ли вече да ти лазят по нервите? Кой? Тука има основно поляци. Ма и тях не мога да ги трая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ползвах заготовка за пица с ригън и доматите бяха нарязани на ситно. Ето го соса,но не беше био Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ама забравяш за глутамата, с който е правена тая заготовка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Кой? Тука има основно поляци. Ма и тях не мога да ги трая... Тегли им една kurwa, изpierdolе-и ги веднъж и кой от където Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Ама забравяш за глутамата, с който е правена тая заготовка Мм сигурно от това ще е Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Оф...чакай, че се отнесох, ти за Германия ми говореше, моя грешка. Там е забранен по разните му области... Но въпреки всичко, няма как да знаеш какви чорби слагат като подправка, та ще трябва да четеш внимателно. Не е само домати и риган, има и още Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Върти ми се из главата един Лагавулин. Трябва да си измисля повод да се оръся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Земетръс имаше ли преди минута две? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Аз го усетих също в 16:28 на кукленско...завод Рекорд ?! Но се чу и някакъв гръм...вероятно взривни дейности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Кой? Тука има основно поляци. Ма и тях не мога да ги трая... Индийците бе. Клатят се като пингвини докато говорят Върти ми се из главата един Лагавулин. Трябва да си измисля повод да се оръся. Баш тоя сироп за кашлица ли бе майна? Мен хич не ме кефи (но пък всеки си има вкус - аз обичам по-сладките). Пробвай японското - hibuki или yamazaki ако имаш възможност - много добро е. Ама забравяш за глутамата, с който е правена тая заготовка На всичко го слагат мръсниците. Вече когато нещо ми е много вкусно имам не 1 ми 2 на ум. Особенно неестествено вкусните неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 най-накрая ги разкриха :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Бутнали комин...бая издумка и се разтресе... http://news.plovdiv24.bg/519340.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Бутнали комин...бая издумка и се разтресе... От видеото ясно се вижда защо се е получуло малко земетресение. Взрива е бил само в основата на комина, при което към 3/4 от него остава цял и се стоварва с всичките стотици тонове бетон от голямата височина на земята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 По-нтересно е за чий чеп бутат толкова скъпо съоръжение, можеше да направят нещо красиво като не го ползват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Баси и балканските простотии ... :Facepalm: http://youtu.be/I0h9mWv2hqA Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Да се жалват за сини каски ся пак. http://gong.bg/football-sviat/euro-2016/bratyt-na-albanskiia-premier-upravliaval-drona-arestuvan-e-300937 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Има ли една жена, която може да ме погледне в очите и да ми каже искам точно това и това? Ай сиктир, писна ми на хОя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Има ама се наричат трансесксуални Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.