бат Ицо Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Невероятно, как в 64kb събраха 6 минутна музика и то със клип, при това 1920х1080 Музика и повече може да се събере в миди формат ?!!??!?! Ще ставаш контрабандист да внасяш кубински пури в щатите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Ще ставаш контрабандист да внасяш кубински пури в щатите Не, само в ЕС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Колега ако те интересува, виж ТАЗИ тема Нали се сещаш, че точно такава цена за Cohiba Esplendidos е меко казано доста съмнителна. Мерси, аз така или иначе съм на другия край на света и тук макар и по-скъпи ги взимам с абсолютна гаранция за автентичност от магазин, в който често се отбива самия Арнолд Шварценегер, защото въпросните пури у тях са нелегална стока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Музика и повече може да се събере в миди формат К'ъв миди формат, като тук всичко се рендва и няма нищо общо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 С някое ренде ли се стърже да се рендва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Мдаам, и аз днес разбрах, че миди е музикален формат ***- Тате, какво е това ноти?- Сине, това са MIDI-файлове, но само че на хартия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Ти поне си си играл като малък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Нали се сещаш, че точно такава цена за Cohiba Esplendidos е меко казано доста съмнителна. Мерси, аз така или иначе съм на другия край на света и тук макар и по-скъпи ги взимам с абсолютна гаранция за автентичност от магазин, в който често се отбива самия Арнолд Шварценегер, защото въпросните пури у тях са нелегална стока. Ясно, а цената е такава защото искам да се продадат, за какво ми са да стоят, няколко кутии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Като чета ингилизите от какво се оплакват на работното място, се хващам за главата. Това, което при нас е нормален работен ден(от 8 до 17) за тях си е робия...Баси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Представяш ли си какво ще стане, ако ги накарат да работят извънредно без допълнително плащане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Ще изнасилят групово кралското семейство. Не, честно, тия се оплакват за щяло и нещяло, бахти мърдите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Стана ми интересно.Разкажи малко повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Ми понеже подхождам спрямо българската пЪсихология и първо чета дадените мнения..Та става въпрос за работа от вкъщи(!) през по-голямата част от времето, IT съпорт първа линия, за не особено големи пари(за Англия)..Та пича се оплаква, че като ходел в местния офис, работата му като цяло била да чисти кафе-машината и да прави кафе, колко дълъг бил работният ден, само с един час почивка.. И прочие...Та ми стана смешно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Поне не му се налага да духа на шефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Значи интересен социален експеримент би било не българи да работят в Англия, а англичани да работят в България за 350 лв. по 12 часа без обедна (или каквато и да е) почивка... Че сме с робско мислене, сме, обаче сме невероятно издръжлива и кУрава нация, за да сме все още тук и да ни има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Неслучайно има бъзик, че Survivor: Bulgaria би било най-тежкият вариант на това риалити шоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Че те вече снимаха в Момчиловци някакъв Сървайвър с някакви китайци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Намерих си стол за работа в къщи вместо диванчето (което започна да ми натоварва врата и той взе все по-често да ми се схваща)... че и за офиса всъщност... ВЛЮБЕН СЪМ http://www.mposition.pl/en Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Намерих си стол за работа в къщи вместо диванчето (което започна да ми натоварва врата и той взе все по-често да ми се схваща)... че и за офиса всъщност... ВЛЮБЕН СЪМ http://www.mposition.pl/en Лигла! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Ъхъ как ще туриш 2та монитора по намсиколко инча ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 В къщи съм на лаптопа. Мониторите са в офиса А за мониторите аз веднъж разказах на Галин какви идеи имам, той издаваше разни нечленоразделни звуци известно време после каза че това няма да стане... и аз се предадох... Все пак не говорим да инвестирам пари като за един нов автомобил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Направих такъв невероятен сос за спагети, че му паднах на колене и го помолих да се омъжи за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 И предаваш мусъкътъ?! Баси... Странно е чувството да си безработен... Само лежиш, плюскаш и ровиш в интернет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Ай ся сподели рецепКата в другата тема за вкусотиите (облиз-облиз). Едит: за соса иде реч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Мм да и аз като бях в Германия си правех много арен сос за спагети.Странното е че тука такъв не може да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.