Antares Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Curunir-e горе главата - важното е това, което правиш да ти идва отвътре. Малко са мераклиите, които искат да се захванат с пиано, но пък няма по-як инструмент от него. Подкрепям с две ръце, два крака, две уши и две очи! Много малко съм се занимавал, но достатъчно, за да се влюбя в този инструмент. Друг въпрос е, че не съм толкова отдаден на музиката, че да се откажа от някои други неща, в името на развитието си в тази насока... което понякога малко ме сдухва :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Аз сега слушам и свалям песни на "Kutless" , защото ми вкарват много спокойствие ... приповдигат ми скапаното настроение . Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 А бтв, честита ни поправка в Закона за народната просвета. Каква точно е тази поправка ??? Вече за втори път чувам за нея но нищо съществено ако може линк или с 2-3 думи да обясниш каква глупост са измислили пак наще политици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Слушам си Tiesto и как искам да си легна в гушките на любимия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Каква точно е тази поправка ??? Вече за втори път чувам за нея но нищо съществено ако може линк или с 2-3 думи да обясниш каква глупост са измислили пак наще политици. http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.htmlhttp://www.parliament.bg/?page=ns&lng=...=163&id=883 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Благодаря за бързия отговор . Това доказва моята теория(не е само моя). Колкото по необразовани са хората в една държава толкова по лесно ще е за оправляващите да ги водят за носа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Еми както каза ти , това не е само твоя теория , така е работата при повечето страни , но за нашата важи в повечко от колкото трябва бих казал . Иначе си свалих два албума на "Kutless" и един на "Skillet" с много добро качество и сега им се радвам . Не са от новите албуми , но ми харесват ("Kutless - Strong Tower" , "Hearts Of The Innocent" и "Skillet - Collide") или поне повечето от пените , а това са почти всички ... сега ги слушам и се чувствам много добре . п.п. Също и интернета се оправи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Хмммм...Страни мисли а?Единствената страна мисъл която ми минава през главата е че утре ще ставам много рано и се чудя какво още правя на компа камо ли да пиша във форума...странни хора има на тоя свят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Таакаа ми се спии... ще зема да си легна вече.. zzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Таакаа ми се спии... ще зема да си легна вече.. zzzz Сънят е хубавао нещо. И аз смятам да направя така след малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Така ми се играе отново на Dark Messiah, че две не виждам... топлапът ми обаче не може да се справи с това предизвикателство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 За да ти е гадно, като се върна ще играя Dark Messiah Не, лъжа. Играта е добра, много дори, но снощи започнах Lands of Lore и ужасно се зарибих: -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Damn, trailer-a na Hellboy 2: The Golden Army izglejda mnoooooooooogo qko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Само на мен ли ми напомня на It's my life? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Момичето си каза "избрах си мелодийка", само текст искат ама кой да слуша прав си, признавам, че не слушах внимателно... щом искат само текст добре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Момичето си каза "избрах си мелодийка, към това което съм написала", само текст искат ама кой да слуша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Svine, choveche, svine..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Letoska pak 6te kandidatstvam za student. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Off to work... Shit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Не мога да се понасям! Превърнала съм се в нервозно чудовище! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 През главата ми минатават валяци, танкче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Iuhu v Plesio sa namalili dosta cenite na Xbox 360 I R HAPPY! Ide zaplata na 6ti! I 6te si imam skoro moe sobstveno ka6on4e, i mislq da se pravq na haker da si go flashvam sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 ся гледах едни клипче http://www.vbox7.com/play:94fcef47 и си мисля че тези хора който си хварлят така спринцовките трява да бъдат третирани като престъпници,защото така все едно залагаш мини по пътя. Представете си че имате деца ( или вече имете де ) и се ободе на спинцова , е да не избия ли всички наркомани след тва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Пак съм болна......писна ми! Няма ли да свърши болката! И да се отпуши носът ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Нали оздравяваше бе! И беше добре! Ще те трепя! Довечера идваш под мой надзор - храна и хапове, и още храна, без оправдания, после ранно лягане и сън. Храната лекува, доказано е от Буя и от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.