Godfather Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Мнооо тъпо племе сме... Танасе, няма племена, племената вече се наричат нации. Тук поне при нас е така, всяко индианско племе се води нация, при това първа нация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Племе е обидна категоризация, в случая. Много ми грее нексуса, да го еба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 http://zamunda.net/details.php?id=417563&hit=1 Работната ми дисциплина ще понесе поредния тежък удар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Тя и моята никаква я няма, дори без да играя нищо... В този ред на мисли - идея за програма, с която да си планирам деня по часове и да ми следи времето и да изскачат примерно pop-up прозорци между различните таскове? Нещо от този сорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Rainlendar-a за Win май го имаше т'ва. Не съм я ползвал от години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 http://zamunda.net/details.php?id=417563&hit=1 Работната ми дисциплина ще понесе поредния тежък удар Знаех, че си линкнал точно това още преди да отворя линка... И аз съм я свалил, но ме е страх да я инсталирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Carpe diem Само като гледам character creation screen-a започвам да слюноотделям Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Да свириш подобна "дузпа" в този точно момент си живо заколване на агнето - ай сиктир. Дали например ако бяха испанските боклуци в педалско бяло, ДАЛИ щяха да свирят подобна дузпа срещу тях, примерно? Или който и да е от големите - да няма обидени. Хах тук ако няма дузпа не знам къде да има. От едната камера не се вижда добре ама от втората който каже, че няма дузпа да сложи очила и да прочете правилника. Какви са тези глупости дето днес върлуват из фейсбук идвала най-студената зима от 100 години?! Те не могат да познаят другата седмица какво ще е времето, камо ли каква щяла да бъде зимата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 Ми... то нямаше лято реално. Преди това нямаше зима. Периодично 'фане и удави някой край. Та... колко му е да си покараме ски Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Не знам ябълките с к'во ги друсат хамериканците, но това е НЕЧОВЕШКО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Каквото и да е, явно е доста пристрастяващо и с дълго действие Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Ъхм, тия зомбита са мечтата на всеки производител Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Задава се много сериозен циклон от Средиземноморието.... Очаквам пак наводнения. http://www.nenovinite.com/ne/sport/6233/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Колко е хубаво като е празен града.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Колко е хубаво на село С 11 изчистени пилета, утре ще пречукам още 4. И салатка, туршийка, чиЗт въздуф, само щурците зад прозореца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 Ни мЪ дрАзни, ей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Ми... то нямаше лято реално. Преди това нямаше зима. Периодично 'фане и удави някой край. Та... колко му е да си покараме ски Уж щяла да бъде тежка зимата,но ще видим кво ще стане накрая Дано да има повече сняг от миналата едит: На село си е най-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Те просто не се чупят, те се разпадат, мега яките амркански сглобки https://www.youtube.com/watch?v=eGxlm82hWDM Е такъв тест за стабилизация не бях виждал https://www.youtube.com/watch?v=rkgj3mzzegU Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 ти определено си просто ейпъл хейтър...... шото викаш самсунзите не се чупят грам..... няАм думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 ти определено си просто ейпъл хейтър...... шото викаш самсунзите не се чупят грам..... няАм думи Къде видя хейтъри? Къдеееее, кой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Не, просто си иронизирм и споделям клипчета. Нямам нищо протиФ И друго интересно, може и да съм споделял нещо за Самсунг в сравнение с кой да е друг телефон, но просто нямам спомен и е редно да ми се припомни къде въздигам самсунг Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Това втория тест си е доста интересно хрумване За съжаление ако се приеме за обективен е лоша констатация за айфона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 ти определено си просто ейпъл хейтър...... шото викаш самсунзите не се чупят грам..... няАм думи Ъъъ..., чупят се, ама не толкова лесно... П.п. Това вероятно е заради кофтито мат'ряли от които са направени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 и как точно преценихте че се чупят по лесно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 21, 2014 Share Posted September 21, 2014 Ами не са стъклени Като за начало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.