ARPAnet Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 Дядо, долу в ляво има един ноут който обяснява точно това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Какво е това Еко такси за 45 ст/км?!? Дъмпинг, ала бала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Какво е това Еко такси за 45 ст/км?!? Дъмпинг, ала бала И Еко и Елма карат на 45ст. от бая време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Точно това с водата ме притеснява. Да не говорим и калта и прахоляка от минаващите отгоре хора. Трудно ми е да си представя и как ще понесе няколко хиляди човека при концерт. plovdiv24 е най - герберасткият сайт на който можеш да попаднеш. Поразгледай малко на това място: https://www.facebook.com/pages/%D0%A6%D0%B0%D1%80-%D0%A1%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0/118619911495214?fref=ts Ок, тоя сайт да го изключим, ами този? Пътни ремонти за над 13 млн. лв. се извършват в Пловдивhttp://stroitelstvo.info/show.php?storyid=2376340 И това са само ремонтите на улиците, които и тепърва започват. градината от 13млн е намалена на 11. засега. прогнозна горна граница. 7 млн БГН са само парите, които нашата община трябва да плати като самоучастие, другите 50% са по европрограма и може би някой ден току виж едва ли не ще бъдат възстановени. Освен ако на герберастчето не реши пак да ги забави за да се изкара мъченик. Спортната зала: Прогнозната стойност на залата е била 30 млн лв. За да се обявят тези намерения, общината е трябвало към момента (2010г.) да е предвидила наличието на този ресурс. Още тогава завършването е било планирано за 2015г. Информация обаче за този търг не намирам в АОП. Залата си имаше много проблеми, все пак тя първо беше на колоездачното дружество и общината я изкупи от тях с първите инвестирани пари. Най-важното е да я има. Че Тотев харчи, харчи, но поне има резултат.Лошо няма да се лапа, въпроса е да се прави и нещо за града.Всеки лапа колкото може, но поне не купува едни метли без дръжки за 700 бона. Това казвам и аз, че има крадене е ясно, всеки краде, но поне се прави нещо за града и се плануват нови проекти и не само да се плануват, а се действа по тях. На последните местни избори, бях твърдо ПРОТИВ Тотев, обаче тоя път май няма да е така. Харесва ми, че се работи по тоя град и не само по пътищата, ами и градинките. Както се каза в Лаута беше ад, сега от към Тракия е много добре направено, с бербекюта, мрежи за волейбол, преасфалтирана алея и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 факт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Едните мълчат в ъгъла от яд,че са се прецакали да се набият в 6-тото дръвче другите им се подиграват Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Реално погледнато няма и какво да се коментира, освен тъпанарската кампания за лумпени-малоумници... ============================================ Руми, честит рожден ден!!! Пожелавам ти всичко най-хубаво! Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Пък на мен и двете са ми куци, признавам. Ако имаше как, още щях да си ползвам симбиан в ежедневието. За съжаление - няма как. Ползвам го, но не на основния телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Дааа бе да, ай-поклонниците хич не говорят по темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Благодаря бате Видене! Дядо, нечетеш Снимката горе показва, че iphone не е толкова премиум за колкото го смятат фенбойчетата, това беше идеята. Явно тия от 1+1 и Шиоми са пълни загубеняци, че искарват такъв "боклук" на такава цена. Само че точно тия ще променят политиката на много хора Как я достигат тия тая цена?1 Рекламата е най-доброто нещо. Почти никакви разходи нямат за рекламни кампании и подобни шитни. Уповават се на "човек към човек" може би най-добрата реклама.2 Нямат стъклени магазинчета, на които да се редят седмици наред зомбита. Всичко се продава онлайн.3 Ползват свободния андроид И накрая може би рекламата, която епъл искат да забравят, че някога е съществувала: https://www.youtube.com/watch?v=O99m7lebirE Samsung непропуснаха да я припомнат още по-болезнено с цитат от тяхния Бог: HTC и те не пропуснаха да ги приветсват с иновацията си Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Тоя OnePlus One само с покана може да се купи?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Тоя OnePlus One само с покана може да се купи?! Мхм, и няма доставки за България, до колкото знам Но въпреки това, звучи доста добре като характеристики. Румба, честит ти рожден ден! Жив и здрав да си ни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Тоя OnePlus One само с покана може да се купи?! От друга страна пък Шиоми може да се закупи Аз поръчах едно RedMI S1 и го чакам да дойде. До момента за Шиомитата само хубави неща чувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 И пак не разбирам едно нещо... не ви кефи айфона ползвате си китайските космически телефони и невероятни самсунзи, защо продължавате да хейтвате против ябълката при положение че в тая тема последните 10 страници нито 1 ейпъл фен не ви е обидил устройствата които ползвате а реално може да се изпишат към 2-3 страници с противни бъгове на иначе толкова прехвалеият андроид...... И не ми изкарвайте някви такива смешни разбивки на цени, дедото ви го обясни мааалко по-горе ма явно ви е трудно да схванете че една цена не се формира само от частите които са вложени в продукта. Да не споменавам факта че повечето от хейтващите дори не са ползвали айфон за повече от 10-15мин ма са супер компетентни по всички въпроси..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 От друга страна пък Шиоми може да се закупи Аз поръчах едно RedMI S1 и го чакам да дойде. До момента за Шиомитата само хубави неща чувам. Може, ама mi4 е 430$ за 16гб и 480$ за 64гб, а е със същите параметри като OnePlus One Иначе и аз съм в момента с S1 и съм общо-взето доволен. Рамът ми идва малко и има един ужасен бъг с музиката, който направо ме подлудява и не знам защо не го оправят. едит: и че софтуерът им е на китайски също не бих сложил като + Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 То не останаха епъл фенове, какво се чудиш. И ти явно не си прочел, както не си прочел и след това какво писах. Въобще не ме интересува айфона, малоумно е да плащаш, не за продукт а за рекламата на тоя продукт. Защото точно това излиза. И аз никога не съм хейтил за айфона - хубав продукт е, спор няма, но точно на тази цена - хайде нема нужда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 На коя цена ? На всеки 2 години си купувам актуалният модел за около 1100-1200лв 32Г. HTC One M8 e около 1000лв..... не виждам голяма разлика..... не виждам и причина да го предпочета пред айфона. Galaxy S5 e пак около 900-1000лв. Стига вече с тая цена колко бил по-скъп щото реално отдавна конкурентите го гонят по цена, за качество на изработка просто не виждам смисъл да се коментира. А и слабо ме интересува че на някой цената му се вижда висока сравнена с еди си кой китайски модел xiomi miomi и незнам си какво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Глобул искат 1300 за S5. Едва ли някой си взима M8, G3, S5, Note ... заради цената Супер много ме забавлявате с тази изработка. Човек ще рече, че се разпадат тези телефони или нещо подобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Т.е. искаш да кажеш че изработката и материалите при самсунг/хтц/ксиоми са съпоставими с тези на ябълките ? ps : гледам бая балъци има.... http://nixanbal.com/nov-rekord-ot-apple-porachkite-na-iphone-6-i-iphone-6-plus-sa-prehvarlili-4-miliona-za-parvite-24-chasa#disqus_thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Блажени са тези, които си мислят, че горепосочените продукти не се произвеждат на едно и също място... Просто перфектната инфографика.... снимката е дълга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Т.е. искаш да кажеш че изработката и материалите при самсунг/хтц/ксиоми са съпоставими с тези на ябълките ? ps : гледам бая балъци има.... http://nixanbal.com/nov-rekord-ot-apple-porachkite-na-iphone-6-i-iphone-6-plus-sa-prehvarlili-4-miliona-za-parvite-24-chasa#disqus_thread Искам да кажа, че нямам никакви проблеми с изработката на телефоните ми. Работят си, нито гаранция се е налагало да ползвам, нито съм имал проблеми. Какво повече трябва да очаквам от тях ? Съответно какво носи като бонус айфоуна? Преди лягане да си повтарям "телефона ми е с по-добри материали от телефона ти" ... Чудничко Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Усещането да пипаш нещо изпипано до последният минимален детайл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.