Stasio Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Има ли андроидски телефон от 2011 година, който да върви добре с последния андроид ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Чудя се коя от двете групи ми е по-забавна. Ама май айфонаджиите са шампиони. Пяна им избива на устите, когато някой изрече богохулственото предположение, че платформата им не е съвършена Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 iPhone си е iPhone и всички други са под него . Аз лично смятам да се обзаведа с новият модел. Ще ми е третият! Иначе на една приятелка и поръчах Mi4. Чакам го само да пристигне. За теб да кажем не е изненадващо да сбъркаш трети път. ОБАЧЕ! Що така приятелката иска китайче? Дън'би да не вярва в секти? Поредната глупост. Много от изброените неща си ги има от години. Смешни са ми как почти всички които пискат против iPhone, никога не са притежавали такъв и не следят развитието му. Кое развитие по-точно - по вертикала? ================================ Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 ОБАЧЕ! Що така приятелката иска китайче? Дън'би да не вярва в секти?Това не ме засяга. Каквото искат хората това им поръчвам и доставям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Мхм, само дето по груби спомени Самсунг изкараха телефон с подобен дизайн преди айфон1, ама хайде. И имат телефон часовник сигурно преди още 10 години И Бил Гейтс показа "таблети" преди 10-на години също. Някакво странно име му бяха сложили, само че не го наложиха. Епъл са добри в маркетинга, безспорен факт, ама да ми изкарвате че едва ли не са давали акъл на Александър. Бел... Уж 4" на екрана бяха превъзходни - хоп нови размери и резолюции, и разработчиците на приложения се видяха в чудо докато успеят да нагодят приложенията от "божествения" размер на екрана към новите И едните са хубави и другите, на кой квото му харесва, обаче фенското пънене на епълските фенове ми идва малко в повече. Имаше един виц - Какво трябва да направиш да разбереш, че някой си е взел нов айфон? Нищо, той сам ще ти каже Ай със здраве, аз излиззм в отпуска Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Ай честито, Слакър! Ти ся като ги пуснат тия новите дъски, седи глей мача какво шоу ще е пак пред магазините от малоумници ================= Някой ако иска ЕКО точки да казва, че ми се мотат няколко из портфейла. Май промоцията е до края на месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Има ли андроидски телефон от 2011 година, който да върви добре с последния андроид ? Трудно.Няква орязана версия може би ще тръгне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Има ли андроидски телефон от 2011 година, който да върви добре с последния андроид ? Има. Samsung I9100 Galaxy S II Трудно.Няква орязана версия може би ще тръгне. Кое е трудно? На Samsung I9100 Galaxy S II последната официална версия на Андроид е 4.1.2.Ако искаш по-нова отиваш да четеш и избираш примерно в xda-developers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Иначе добре вървят айфоните, докарват резолюцията на телефоните от преди 1-2 години ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Има. Samsung I9100 Galaxy S II Кое е трудно? На Samsung I9100 Galaxy S II последната официална версия на Андроид е 4.1.2.Ако искаш по-нова отиваш да четеш и избираш примерно в xda-developers. Не съм много запознат с андроидите, но в момента мисля, че са на 4.4.*. Иначе като гледам, че телефона има 1 ГБ рам смятам, че няма да му върви много добре последната версия и четенето ще е ненужно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 За това казах някоя по-орязана версия.За моята бричка(Xperia x10 mini pro) също има 4.1,но след 1-2 опита се отказах.Аз съм си с 2.3.7 докато не събера достатъчно пари за едно леново Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Не съм много запознат с андроидите, но в момента мисля, че са на 4.4.*. Иначе като гледам, че телефона има 1 ГБ рам смятам, че няма да му върви много добре последната версия и четенето ще е ненужно. За какво толкова държиш да е последния Андроид?Ако нямаш сериозна и основателна причина интересът ти е напразен.Много апарати си работят пълноценно и с всички приложения от маркета и на Андроид 4.1.2.За Галакси С2 не си прав-погледни примерно това и това Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 http://9gag.com/gag/aOydB1r Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Абе те да са живи и здрави Епъл, няма лошо, но просто начина на представяне дразни... То са едни раздувки, едни превземки, едни чудеса... Ще кажеш, че е открит успешен метод за телепортиране, примерно, а не поредната дъска, за която глупаците ще похарчат сума пари без да знаят защо... Басирам се ,че ако Епъл пуснат някакъв Айфон просто с различен свят на корубата и го кръстят примерно 6Р, то веднагически безмозъчната секта ще го изкупи. И самата презентация между другото е точно сякаш някой пастор надъхва сектата. На 100% без изключение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Нищо не разбираш Видете. Това вероятно е защото си аматьор и отделно от това пиеш Пиринско. Или по - скоро е в следствие от това. Галин може да потвърди. От няколко дена постоянно си пускам една песен. Много интересно се е получило с речта на Чарли Чаплин по средата. Според мен най - великата реч в историята на киното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 iPhone си е iPhone и всички други са под него . Аз лично смятам да се обзаведа с новият модел. Ще ми е третият! Иначе на една приятелка и поръчах Mi4. Чакам го само да пристигне. Дай отзиви за mi4, ако го разцъкаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Дай отзиви за mi4, ако го разцъкаш!Само да пристигне и ще ти кажа как е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Нищо не разбираш Видете. Това вероятно е защото си аматьор и отделно от това пиеш Пиринско. Или по - скоро е в следствие от това. Галин може да потвърди. Страшен довод, страшна логика! Онази снимка горе с Нексус 4 казва всичко относно "великата иновация". Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Понеже беше писано че i9100 не бачкал добре на 4.4.4... Ами аз всеки ден го ползвам нон стоп... И тва е до сега най-добрия софт (neat rom). А съм минал през всяка версия на андроид, която е излязла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 А защо тогава официално не го поддържат, щом върви ? Все трябва да има някаква причина ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Страшен довод, страшна логика! Онази снимка горе с Нексус 4 казва всичко относно "великата иновация". Аз какво казвам, че си аматьор. Тази снимка точно е пълна с глупости. Много от нещата които са изброение като новости ги има от години. Хората обаче вярват на всяка глупост която видят. Още сутринта написа, че почти всичко в тази снимка е лъжа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 А защо тогава официално не го поддържат, щом върви ? Все трябва да има някаква причина ? Може и да е чист търговски трик. Още повече, това означава да пишат и нагласят софтуер за още един телефон, при това - доста стар, което, знаеш, не е много изгодно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Кое точно е глупост в нея? Погледни я внимателно отново, като "експерт". Всъщност ти потвърждаваш това, което искат да кажат с нея, без значение преувеличено или не. А аз няма да си простя, че се набутах да купя тенекето на Епъл. И до ден днешен ми иде да го прасна в земята, както и на баща ми де, който си къса нервите с него всеки ден... Но всеки прави грешки де, важното е да се поучаваме от тях... Сега вече много добре знам - никога вече Айфон! Пък вие си ги ползвайте със здраве. Само не се напъвайте да ни убеждавате, че са космически совалки. И не подскачайте, когато цял свят се подиграва на сектантските глупости на Епъл... То си е смешно отвсякъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 ... а не поредната дъска, за която глупаците ще похарчат сума пари без да знаят защо...E как що бе, този!?! Мноо ясно що. Щото има нагризана ябълка от задната си страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.