RaptoR Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Корейско тамагочи. Не мога да си обясня как хората им купуват продуктите. Като се замисля то има и доста хора които си държаха парите в КТБ(Крадем от Тъпаци и Балъци), та.... Нищо му няма, просто батерията вече е за хвърляне. Нормално при тоя зверски тормоз 3 години. Просто трябва да я сменя. То и аз не разбирам как може човек да си купи боклук като Айфон, но всичко е възможно... А хората си държат парите в КТБ от алчност, за неприлично високи лихви. Естествено това си има своите рискове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 С лак за нокти ги правехме само, когато щяхме да се стреляме със съседната улица Ама не за друго, ами щото много лъжеха, че не са уцелени, па като изплющиш някого с такава фунийка и като изпищи на умряло..., та няма как да чийтва после е, да, де. едно око нямаше извадено в нашта ма'ала. ама всеки е чувал, за онзи митичен приятел на братчеда на някой друг, дето пострадал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Ама разбира се! Бяхме забравили, че вашта ма'ала е люлката на цивилизацията, the primodial soup! Естествено че щом пострадали там няма, то е логично да не съществуват пострадали изобщо... ================================== Галицин, честит рожден ден! Да си ни жив и здрав, все така рошав и корав! От вчера се чудя какво да ти взема за подарък и не мога да измисля... Накрая ще дойда empty handed и като подминем 2 промила ще си избереш какво да ти взема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 аз не съм виждал и не познавам такива пострадали. у вашта ма'ала също не сме причинявали подобни щети. за пореден път: нито иронията, нито сарказма ти се отдават. по-добре зарежи тия напъни за интелигентност и се раздавай в другата посока, дето си го можеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 аз не съм виждал и не познавам такива пострадали. Значи такива не съществуват!!! ИнтелЕгентност и чудо! Верно ли ми даваш наклон какво да правя и какво да не правя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 ахахахахахахахахаха mobo FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 е, да, де. едно око нямаше извадено в нашта ма'ала. ама всеки е чувал, за онзи митичен приятел на братчеда на някой друг, дето пострадал. Ъхъм, то и в наш'та махала така. Хем и битки с жилки с боеприпаси от зелени жълъди сме си спрятали. Пукнати глави и посинени задници и кълки имаше колкото си искаш обаче.... Галицин, честит рожден ден! Да си ни жив и здрав, все така рошав и корав! От вчера се чудя какво да ти взема за подарък и не мога да измисля... Накрая ще дойда empty handed и като подминем 2 промила ще си избереш какво да ти взема... Благодаря за пожеланието. П.п. И вземи си погледни тукашната поща Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 П.п. И вземи си погледни тукашната поща Не мога дори това да направя... С тая вивакомска флашка е чудо да рефрешна Форума дори... Виждам, че имам съобщение, но не мога да стигна до него... Успях обаче да подкача малко ток на телефона, та ще се чуем. ===================== Ахахахахаха мобо си имал клакьорка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 mobo сипа с големия черпак. :D И при нас нямаше пострадали, но историята с братчеда си я имаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Гадински, жив и здрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Gado, ЧРД! Само хубави мезета и благи ракии! А по темата за калемите, разбира се, че има пострадали! Аз самият бях забил на един от нашия блок в клепача една. Направо ми се обърна стомаха. После баща ми ми хвана двуцевката и на коляно и и еба майката барабар с дъската. Ядосан ми беше сякаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 На мен щом най-обикновена ракетка ми се заби в ръката и си седеше така забита, представям си с лак и т.н. какви поразии може да направи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 А по темата за калемите, разбира се, че има пострадали! Аз самият бях забил на един от нашия блок в клепача една. Направо ми се обърна стомаха. После баща ми ми хвана двуцевката и на коляно и и еба майката барабар с дъската. Ядосан ми беше сякаш... Жоро, това са глупости! Истории на брат'чеда. Няма, не е имало и е невъзможно да има пострадали! В тоя ред на мисли, дори безобидно нещо като тениса на маса може за секунда да се превърне в кървава баня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 :wtf: :wtf: :wtf: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Тоя Емил Конрад е мега злето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 закривайте интернет...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 На мен ли нещо не ми е наред, че не знам кой е този Емил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 На мен ли нещо не ми е наред, че не знам кой е този Емил... И аз не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 На кой му пука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 На никой Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 :wtf: :wtf: :wtf: На тая ако и кажа моето мнение за Азис какво е сигурно ще ми скочи на бой Видях го тоя Емил Конрад и да попитам някакъв популярен ли е? Освен сред индивиди като този на клипа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Още http://vbox7.com/play:15802c4bd2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Айде стига с дивечите... мисля, че паднахме под санитарния минимум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 е, да, де. едно око нямаше извадено в нашта ма'ала. ама всеки е чувал, за онзи митичен приятел на братчеда на някой друг, дето пострадал. Дядо Киро - брат на моята баба. Извадено око в следствие на игра с прашка. Не само съм го чувал ами съм го и виждал нееднократно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Скобарките и те бяха мега опасни... Боже, какви спомени ми дойдоха... Помните ли пиратките? Гайка с два навити болта, а вътре изстърган барута от клечки от кибрит. Връзваш найлонова торбичка на единия болт, хвърляш нагоре и бягаш.... Как са ме удряли болтовете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.