mIRCata Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Много си е добре игрицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Много си е добре игрицата. Това не я прави по-малко дебилна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Ама разбира се. Иска ли питане. Падаха на колене, молиха се, нека да има град, нека да има мол, нека да има Карфур, и аз от съжаление, не от друго, си викам да бъда великодушна поне веднъж, с добро да ме помнят Btw, вече не работя там Ъ??? Ми аз сега при кой ще си пазарувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Pandora радио е едно велико изобретение. За късмет сме в някакъв специален лист и си работи в офиса без проксита. Колко мои любими песни уцели . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Пандората е уникално радио... много ме е яд, че сме в "black list" и не мога да го слушам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 С прокси не става ли ? Jango не е ли подобно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Ъ??? Ми аз сега при кой ще си пазарувам. При колежките Нали се разбрахме, Карфур ще има, аз казах!!! То човек и на такси да не се качи, че ще го блъснат преди да е тръгнал... Днес на Гранд-а един пиклеш, не знам дали имаше 20 г., даде на заден и смачка калника на таксито, аз тъкмо се бях качила. Таксито беше запушило джипа "на" пикльото, защото там няма как, всичко беше фул с коли, и ми записаха номера, ако се обади полицията да пита какво е станало. А то хлапето (докато чаках таксито) се качи с двама приятели в един огромен РЕКСТЪН, надуха черното вътре, кой какво гледал не знам, но в страничното огледало се виждаше лицето на момчето, т.е. е имал видимост към таксито, което беше перпендикулярно на джипа... И така, чаках си още 5 минути... Няма такъв късмет... И таксиджията (едно много разбрано момче) звъни на КАТ, обяснява, а малкият нахалник вика : "Чакай, не извъртай нещата, че аз съм виновен..." Интересно, кой ли му беше виновен, излиза от паркинг на ужасна, надупчена, тясна улица, с многооооо движение, без да си види огледалата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Пандората е уникално радио... много ме е яд, че сме в "black list" и не мога да го слушам http://www.techverse.net/access-listen-pandora-radio-outside-us/ http://hola.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Робин Уилямс се е самоубил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 http://www.techverse.net/access-listen-pandora-radio-outside-us/ http://hola.org/ Еее, благодаря А за Робин Уилямс просто нямам думи Един от любимите ми актьори Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Точно за него не бих предположил, че може да е дрога и пиянка... Интересно ако е самоубийство каква ще да е била тая депресия без особени видими причини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 а той от години има сериозни проблеми с алкохол и дрога и не веднъж го е споменавал....само бате Чарли не го бърка да почива в мир, беше добър актьор Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Уф то не е много за смях,ама бая народ е оплакал другия Робин Уилямс. Парис Хилтън. ...и като цяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Да почива в мир! Изглеждаше такава душичка И е добър актьор според мен... Но не винаги това на повърхността е реалността... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Мдаа, един път да се излезе от кашата и българин не искам да видя никога(зад граница имам предвид). Мръсна, гнусна, шибана измет сме и такива ще си останем докато свят светува. Едни поляци са в пъти по-задружни и си помагат, само ние гледаме да се преебем един друг. Който поеме по пътя на емигрантството...никога да не разчита на българин, да не започва работа с такъв и да страни от такива. Все се чудих защо и на мен ми ги казваха тия думи....е, разбрах защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 К'во пускат толкова по тая Пандора та сте я налазили? @DON_CHEFO - това е закон Божии от как свят светува П.С. "Enter an artist, genre or composer. We'll create a radio station featuring that music and more like it." Ясно... Ае тва "радио" на всяко парче реклама/и... Има ли начин да се махнат или да го разкарвам? П.С2. Are you still listening?It's no fun playing to an empty room. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Мдаа, един път да се излезе от кашата и българин не искам да видя никога(зад граница имам предвид). Мръсна, гнусна, шибана измет сме и такива ще си останем докато свят светува. Едни поляци са в пъти по-задружни и си помагат, само ние гледаме да се преебем един друг. Който поеме по пътя на емигрантството...никога да не разчита на българин, да не започва работа с такъв и да страни от такива. Все се чудих защо и на мен ми ги казваха тия думи....е, разбрах защо.Не съм съгласен. Работя с доста българи. На всичките съм им помогнал да дойдат и да започнат работа. Един даже не се е издънил за вече над 8 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Ти си част от един много малък, почти невидим процент. Стефчо е прав, особено сега е пълно с мошеници, които прецакват собствените си сънародници. През 90-те почти нямаше подобни гадове, но сега е масово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Не съм съгласен. Работя с доста българи. На всичките съм им помогнал да дойдат и да започнат работа. Един даже не се е издънил за вече над 8 години. Тъй ли. Значи мен лично втори път не ме прецакват, като последния беше да остана без работа. Верно, намерих си друга...гадна, обаче поне живи и здрави ще се уча на занаят. По всяко време можеш да ми дойдеш на гости и ще ти покажа колко не си прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Така се протегнах, че ми причерня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Хората с PS4 - веднага си свалете демото на 7780s studio - P.T. Това е нещо уникално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Уникално тъпо... Егати идиотщината!!! Всъщност ми се ще Ники да го изгледа цялото и след това да изкоментира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Мхъм Друго си е да те бият мутанти в руското Метро Или Зомбита мутанти в Resident Evil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Стига бе, тва ще е ужасно да си го пуснеш в тъмното на surround система :Xd Честно казано и аз се замислям дали да не направя една такава инвестиция за PS4, но ме спират скъпите игри след това... Иначе времената, когато циклех по цял ден на resident evil и silent hill на PS 1 ми липсват много Днеска ми прищрака нещо и реших, че ми се чете "Моята борба", надявам се да не е complete waste of time Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Навъдиха се десетки подобни игри с фенерче/камера/телефон в тъмни помещения. Yawn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.