Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ама разбира се. Иска ли питане. Падаха на колене, молиха се, нека да има град, нека да има мол, нека да има Карфур, и аз от съжаление, не от друго, си викам да бъда великодушна поне веднъж, с добро да ме помнят ;)

Btw, вече не работя там :)

Ъ??? Ми аз сега при кой ще си пазарувам.  :unhappy:

Pandora радио е едно велико изобретение. За късмет сме в някакъв специален лист и си работи в офиса без проксита. Колко мои любими песни уцели :).

Ъ??? Ми аз сега при кой ще си пазарувам.  :unhappy:

При колежките :) Нали се разбрахме, Карфур ще има, аз казах!!!

То човек и на такси да не се качи, че ще го блъснат преди да е тръгнал... Днес на Гранд-а един пиклеш, не знам дали имаше 20 г., даде на заден и смачка калника на таксито, аз тъкмо се бях качила. Таксито беше запушило джипа "на" пикльото, защото там няма как, всичко беше фул с коли, и ми записаха номера, ако се обади полицията да пита какво е станало. А то хлапето (докато чаках таксито) се качи с двама приятели в един огромен РЕКСТЪН, надуха черното вътре, кой какво гледал не знам, но в страничното огледало се виждаше лицето на момчето, т.е. е имал видимост към таксито, което беше перпендикулярно на джипа... И така, чаках си още 5 минути... Няма такъв късмет...

И таксиджията (едно много разбрано момче) звъни на КАТ, обяснява, а малкият нахалник вика : "Чакай, не извъртай нещата, че аз съм виновен..."

Интересно, кой ли му беше виновен, излиза от паркинг на ужасна, надупчена, тясна улица, с многооооо движение, без да си види огледалата... 

Точно за него не бих предположил, че може да е дрога и пиянка... Интересно ако е самоубийство каква ще да е била тая депресия без особени видими причини...

а той от години има сериозни проблеми с алкохол и дрога и не веднъж го е споменавал....само бате Чарли не го бърка

да почива в мир, беше добър актьор

Да почива в мир! Изглеждаше такава душичка :( И е добър актьор според мен...

Но не винаги това на повърхността е реалността... :(

Мдаа, един път да се излезе от кашата и българин не искам да видя никога(зад граница имам предвид). Мръсна, гнусна, шибана измет сме и такива ще си останем докато свят светува. Едни поляци са в пъти по-задружни и си помагат, само ние гледаме да се преебем един друг. Който поеме по пътя на емигрантството...никога да не разчита на българин, да не започва работа с такъв и да страни от такива. Все се чудих защо и на мен ми ги казваха тия думи....е, разбрах защо.

К'во пускат толкова по тая Пандора та сте я налазили?

@DON_CHEFO - това е закон Божии от как свят светува ;)

П.С. "Enter an artist, genre or composer. We'll create a radio station featuring that music and more like it."

Ясно... Ае тва "радио" на всяко парче реклама/и... Има ли начин да се махнат или да го разкарвам?

П.С2.

Are you still listening?
It's no fun playing to an empty room.

:wtf:

Мдаа, един път да се излезе от кашата и българин не искам да видя никога(зад граница имам предвид). Мръсна, гнусна, шибана измет сме и такива ще си останем докато свят светува. Едни поляци са в пъти по-задружни и си помагат, само ние гледаме да се преебем един друг. Който поеме по пътя на емигрантството...никога да не разчита на българин, да не започва работа с такъв и да страни от такива. Все се чудих защо и на мен ми ги казваха тия думи....е, разбрах защо.

Не съм съгласен. Работя с доста българи. На всичките съм им помогнал да дойдат и да започнат работа. Един даже не се е издънил за вече над 8 години.

Ти си част от един много малък, почти невидим процент. Стефчо е прав, особено сега е пълно с мошеници, които прецакват собствените си сънародници. През 90-те почти нямаше подобни гадове, но сега е масово.

Не съм съгласен. Работя с доста българи. На всичките съм им помогнал да дойдат и да започнат работа. Един даже не се е издънил за вече над 8 години.

Тъй ли. Значи мен лично втори път не ме прецакват, като последния беше да остана без работа. Верно, намерих си друга...гадна, обаче поне живи и здрави ще се уча на занаят. По всяко време можеш да ми дойдеш на гости и ще ти покажа колко не си прав.

Уникално тъпо... Егати идиотщината!!! Всъщност ми се ще Ники да го изгледа цялото и след това да изкоментира...  :laughing:

Стига бе, тва ще е ужасно да си го пуснеш в тъмното на surround система :Xd Честно казано и аз се замислям дали да не направя една такава инвестиция за PS4, но ме спират скъпите игри след това... Иначе времената, когато циклех по цял ден на resident evil и silent hill на PS 1 ми липсват много :(

Днеска ми прищрака нещо и реших, че ми се чете "Моята борба", надявам се да не е complete waste of time :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...