Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ще пращам обемист, но не толкова тежък пакет с приблизителни размери 120-30-30... Ще тествам за начало опциите на ЕКОНТ. Намерих и други разни фирми в нета, някак си не ми вдъхват доверие... 

ЕДИТ: Наско - пекана на скара (демек на жар) капия с оцетец и олийце + гроздова - нека ми е зле...  :grin:

http://www.uktobg.com/ - с тези и други като тези може също да пробваш.. На сайта нямат обявено BG to UK, но може да питаш.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Три дни подред гледане на документални и игрални филми за извънземни със синът ми. Вече като си лягам се оглеждам за странни светлини. Всъщност във форума имаме ли няква тема за мистерии, извънземни и т.н. А ако нямаме може ли да си отворим такава, или сме твърде много обзети от Айфони, аудита, лаптопи и т.н.?

Чарми, почти съм сигурен, че имаше такава тема, ама май беше в раздел Разни.

Да бе...и аз си спомням, че имаше такава, ама май съм твърде прекалил с водочката за да я открия.  :shy:

99% сигурен съм, че имаше такава тема.

... или сме твърде много обзети от Айфони, аудита, лаптопи и т.н.?

...и казармата, и казармата!

... Всъщност във форума имаме ли няква тема за мистерии, извънземни и т.н. ...

Има и една тема за страшни истории. Доста е инфантилна, но за асортимент...

Излиза в търсачката с ключова дума "страшни истории".

Супер приятна изненада вчера - Жорко и Галка на беседката. Е те така ги харесвам нещата!!!  :laughing:

Много готино беше :) Ще повторим :) А и Радост няма сама да си хвърля кеглата и кубчето, я! :) Има нужда от някого на нейния акъл :) Освен Виден, разбира се.

Бъркам ли се или някой преди време беше казал, че Карфура бил налепен с найлони и не работел? Днес минах и всичко си е нормално и си работи. Аз говоря за този до Метро, да не би да е ставало въпрос за друг?

Точно този Карфур (до Метро) беше затворен 8 календарни дни - от 30.07. до 06.08. Имаше малко преговори и сега си работи нормално.

Какви преговори? Кажи си го направо, че ти лазеха в краката и те молеха да го оставиш където си е. Добре, че си великодушна, че както има Карфур - няма Карфур, както има мол - няма мол, както има Пловдив... :P, схвана ми мисълта.

Иначе ми е интересно покрай конзолната мания с Пс4 и ехбох1 (инспириран от другата тема)... какво точно ви кефи в това да играете от конзола с джойстик. Особено 1ст пърсън. Така и не му свикнах на това чудо. Отделно че с конзолата се ограничаваш само с това да цъкаш игри (говоря за пиратските такива, защото знам, че може да се браузва; въпросът с филмите и субтитрите в частност не знам как седи).

Преди време ме налегна някаква носталгия към миналато, че бях голям конзолен маниак и си взех кашон360, на който му се радвах около месец и после разбрах, че ми е минало времето. Предпочитам да си закача хбох джойстика към лаптопа и съответно лаптопа към плазмата и ето ти конзола :D, която е мултифункционална.

Сега единствено още ми е интересно да си взема едно Wii, че там поне джойстика и начина на управление е по-различен, а и вече конзолката на старо е свръх евтина. Ще видим дали ще ми щракне скоро и ще се оборудвам с една такава джаджа.

Какви преговори? Кажи си го направо, че ти лазеха в краката и те молеха да го оставиш където си е. Добре, че си великодушна, че както има Карфур - няма Карфур, както има мол - няма мол, както има Пловдив... :P, схвана ми мисълта.

Иначе ми е интересно покрай конзолната мания с Пс4 и ехбох1 (инспириран от другата тема)... какво точно ви кефи в това да играете от конзола с джойстик. Особено 1ст пърсън. Така и не му свикнах на това чудо. Отделно че с конзолата се ограничаваш само с това да цъкаш игри (говоря за пиратските такива, защото знам, че може да се браузва; въпросът с филмите и субтитрите в частност не знам как седи).

Преди време ме налегна някаква носталгия към миналато, че бях голям конзолен маниак и си взех кашон360, на който му се радвах около месец и после разбрах, че ми е минало времето. Предпочитам да си закача хбох джойстика към лаптопа и съответно лаптопа към плазмата и ето ти конзола :D, която е мултифункционална.

Сега единствено още ми е интересно да си взема едно Wii, че там поне джойстика и начина на управление е по-различен, а и вече конзолката на старо е свръх евтина. Ще видим дали ще ми щракне скоро и ще се оборудвам с една такава джаджа.

Има много игри (ексклузивни), които най-вероятно никога няма да може да играеш на ПС.

И това е тъжно. Щото сума ти игри орезилиха - само и само да може да ги играят с пет копчета и да не се изискват сериозни умения за прицелване...

Аха. Абе кво е тва Майнкрафт - пуснах си едно-две клипчета - баси дебилизма...

Аха. Абе кво е тва Майнкрафт - пуснах си едно-две клипчета - баси дебилизма...

Една глупава игра която играе синът ми с неговите набори. Аз също не мога да я схвана.

Не се излагайте :) Играта е гениална! Аз след няколко години отричане я пробвах, и се почувствах така, както във времето когато прекарвах по цели следобеди с легото.

Ама разбира се. Иска ли питане. Падаха на колене, молиха се, нека да има град, нека да има мол, нека да има Карфур, и аз от съжаление, не от друго, си викам да бъда великодушна поне веднъж, с добро да ме помнят ;)

Btw, вече не работя там :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...