dvdrw Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Ще пращам обемист, но не толкова тежък пакет с приблизителни размери 120-30-30... Ще тествам за начало опциите на ЕКОНТ. Намерих и други разни фирми в нета, някак си не ми вдъхват доверие... ЕДИТ: Наско - пекана на скара (демек на жар) капия с оцетец и олийце + гроздова - нека ми е зле... http://www.uktobg.com/ - с тези и други като тези може също да пробваш.. На сайта нямат обявено BG to UK, но може да питаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Три дни подред гледане на документални и игрални филми за извънземни със синът ми. Вече като си лягам се оглеждам за странни светлини. Всъщност във форума имаме ли няква тема за мистерии, извънземни и т.н. А ако нямаме може ли да си отворим такава, или сме твърде много обзети от Айфони, аудита, лаптопи и т.н.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 виж в БГ-мама Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Що? Аз искам да видя тук. Или ако темата не е за БМВ-та, значи е тъпа, малоумна и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Чарми, почти съм сигурен, че имаше такава тема, ама май беше в раздел Разни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Чарми, почти съм сигурен, че имаше такава тема, ама май беше в раздел Разни. Да бе...и аз си спомням, че имаше такава, ама май съм твърде прекалил с водочката за да я открия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 99% сигурен съм, че имаше такава тема. ... или сме твърде много обзети от Айфони, аудита, лаптопи и т.н.? ...и казармата, и казармата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 И космите по гъза, и космите по гъза! https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=33387 От 2005 е темата, като е имало и по-стара, която не намерих.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 ... Всъщност във форума имаме ли няква тема за мистерии, извънземни и т.н. ... Има и една тема за страшни истории. Доста е инфантилна, но за асортимент... Излиза в търсачката с ключова дума "страшни истории". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Супер приятна изненада вчера - Жорко и Галка на беседката. Е те така ги харесвам нещата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 бати хейтърският форум си спретнахте..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Супер приятна изненада вчера - Жорко и Галка на беседката. Е те така ги харесвам нещата!!! Много готино беше Ще повторим А и Радост няма сама да си хвърля кеглата и кубчето, я! Има нужда от някого на нейния акъл Освен Виден, разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Бахти якото. И аз искам такова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Бъркам ли се или някой преди време беше казал, че Карфура бил налепен с найлони и не работел? Днес минах и всичко си е нормално и си работи. Аз говоря за този до Метро, да не би да е ставало въпрос за друг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Точно този Карфур (до Метро) беше затворен 8 календарни дни - от 30.07. до 06.08. Имаше малко преговори и сега си работи нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Какви преговори? Кажи си го направо, че ти лазеха в краката и те молеха да го оставиш където си е. Добре, че си великодушна, че както има Карфур - няма Карфур, както има мол - няма мол, както има Пловдив... , схвана ми мисълта. Иначе ми е интересно покрай конзолната мания с Пс4 и ехбох1 (инспириран от другата тема)... какво точно ви кефи в това да играете от конзола с джойстик. Особено 1ст пърсън. Така и не му свикнах на това чудо. Отделно че с конзолата се ограничаваш само с това да цъкаш игри (говоря за пиратските такива, защото знам, че може да се браузва; въпросът с филмите и субтитрите в частност не знам как седи). Преди време ме налегна някаква носталгия към миналато, че бях голям конзолен маниак и си взех кашон360, на който му се радвах около месец и после разбрах, че ми е минало времето. Предпочитам да си закача хбох джойстика към лаптопа и съответно лаптопа към плазмата и ето ти конзола , която е мултифункционална. Сега единствено още ми е интересно да си взема едно Wii, че там поне джойстика и начина на управление е по-различен, а и вече конзолката на старо е свръх евтина. Ще видим дали ще ми щракне скоро и ще се оборудвам с една такава джаджа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 wii-то в пълен леш точно за 15 мин омръзва на всеки геймър над 10 години.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Какви преговори? Кажи си го направо, че ти лазеха в краката и те молеха да го оставиш където си е. Добре, че си великодушна, че както има Карфур - няма Карфур, както има мол - няма мол, както има Пловдив... , схвана ми мисълта. Иначе ми е интересно покрай конзолната мания с Пс4 и ехбох1 (инспириран от другата тема)... какво точно ви кефи в това да играете от конзола с джойстик. Особено 1ст пърсън. Така и не му свикнах на това чудо. Отделно че с конзолата се ограничаваш само с това да цъкаш игри (говоря за пиратските такива, защото знам, че може да се браузва; въпросът с филмите и субтитрите в частност не знам как седи). Преди време ме налегна някаква носталгия към миналато, че бях голям конзолен маниак и си взех кашон360, на който му се радвах около месец и после разбрах, че ми е минало времето. Предпочитам да си закача хбох джойстика към лаптопа и съответно лаптопа към плазмата и ето ти конзола , която е мултифункционална. Сега единствено още ми е интересно да си взема едно Wii, че там поне джойстика и начина на управление е по-различен, а и вече конзолката на старо е свръх евтина. Ще видим дали ще ми щракне скоро и ще се оборудвам с една такава джаджа. Има много игри (ексклузивни), които най-вероятно никога няма да може да играеш на ПС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 И това е тъжно. Щото сума ти игри орезилиха - само и само да може да ги играят с пет копчета и да не се изискват сериозни умения за прицелване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Аха. Абе кво е тва Майнкрафт - пуснах си едно-две клипчета - баси дебилизма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Аха. Абе кво е тва Майнкрафт - пуснах си едно-две клипчета - баси дебилизма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Аха. Абе кво е тва Майнкрафт - пуснах си едно-две клипчета - баси дебилизма... Една глупава игра която играе синът ми с неговите набори. Аз също не мога да я схвана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Не се излагайте Играта е гениална! Аз след няколко години отричане я пробвах, и се почувствах така, както във времето когато прекарвах по цели следобеди с легото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Какви преговори? Кажи си го направо, че ти лазеха в краката и те молеха да го оставиш където си е. Добре, че си великодушна, че както има Карфур - няма Карфур, както има мол - няма мол, както има Пловдив... , схвана ми мисълта. Ама разбира се. Иска ли питане. Падаха на колене, молиха се, нека да има град, нека да има мол, нека да има Карфур, и аз от съжаление, не от друго, си викам да бъда великодушна поне веднъж, с добро да ме помнят Btw, вече не работя там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 И аз я пробвах. Все толкова дебилна ми се струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.