AssassiN Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Виж темата на Ангел за колата.В нея става ясно Прочетох 3 страници глупости и пак не ми стана ясно къде са вукса и психо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Не се коси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Прочетох 3 страници глупости и пак не ми стана ясно къде са вукса и психо... Ми виж им последните постове къде са ги правили и то ще стане ясно и темата и за кво :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Ракия, чесън и печени чушки. Мнооооого ми е зле. Хеле пък като напусна тъпата фирма, ще ми е още по-зле. Ред. Чушките са домашни и леко лютиви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Ми виж им последните постове къде са ги правили и то ще стане ясно и темата и за кво :) Мхм, ама май има трити постове... Ще се върнат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 5, 2014 Share Posted August 5, 2014 Мхм, ама май има трити постове... Ще се върнат... Никой нищо не е трил, поне аз не знам дори да се е налагало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 И на мен ми се стори, че липсват постове, като минах през темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Или са местени от една в друга тема, защото на някои цитати, не можах да видя първоизточника. Може и в мен да е грешката. Все едно, не видях кой-знае каква драма... Дано им мине скоро, да се върнат, че наистина е позамрял форумът. Тази тема е доста показателна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Или са местени от една в друга тема, защото на някои цитати, не можах да видя първоизточника. Може и в мен да е грешката. Все едно, не видях кой-знае каква драма... Дано им мине скоро, да се върнат, че наистина е позамрял форумът. Тази тема е доста показателна. Да мре, то и без това е баси чийтърството тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 И Дедо нещо загуби интерес към форума... И самия факт, че с рекордните си 5(6) мнения съм водач в спам листата говори достатъчно май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 RIP Bulforum 2002-2014 You will be missed, sweet prince Според мен като захладнее навън, Ората пак ще се приберат по къщята си и флуда ще се възцари.На есен с песен дет се вика. Вие използвахте ли вече новите кеш-автомати? https://www.facebook.com/photo.php?v=1471132429784898 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Банкя под вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 И Дедо нещо загуби интерес към форума... И самия факт, че с рекордните си 5(6) мнения съм водач в спам листата говори достатъчно май... Спамър! Аз спазвам указанията на ръководството. Казаха да не спамя и аз се въздържам Не че ми остава кой знае колко време да дращя по форуми ама това е друга тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Писна ми да се доказвам колко съм велик. Що тъпанара отсреща не приеме, че има хора, които знаят повече от него, могат повече от него и просто искат да му помогнат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Мегалан май ми се мазнят (казах им, че ще си прекратявам договора в края на месеца) - в момента свалям с 8,8 мб/с (при 5,0 стандартна скорост) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Наско - много просто - не помагаш и толкова... Чии услуги да ползвам, за да пратя нещо до Лондон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 http://ele.bg/smartwatches-garmin-Forerunner_110-garmin_forerunner_110_red -> Added to wish list Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Шибаните копеленца от imageshack... Обещанията им, че дори да откажем да плащаме, ще ни пазят снимките... Колкото снимки са ми изтрили, толкова тумби анадолски овчари да ги насилят!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Мегалан май ми се мазнят (казах им, че ще си прекратявам договора в края на месеца) - в момента свалям с 8,8 мб/с (при 5,0 стандартна скорост) Не, в момента сме по заместване в Тракия нета е на Мегалан 50 мегабита, а свалям с почти 11MB/s. Интересна е картинката с ъплоуда, където шейпъра е само за международния. Имам ъплоуд около 300 мегабита... Като цяло единственото от Ментел, което става. Като е важно да се отбележи, че на абонамента има възможност за 5 реални IP-адреса! Това при пряката им конкуренция от Кулбокс и на места Булсатком го няма. Още малко по темата - от септември, всички, които са на оптичен на Булсатком, ще могат да минат на IP телевизия, при желание от тяхна страна. Всичко по пакети и цени остава същото. Качеството е осезаемо по-добре, но изчезва възможността да се разкарват приемници из села и паланки или пък да се разделят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Шибаните копеленца от imageshack... Обещанията им, че дори да откажем да плащаме, ще ни пазят снимките... Колкото снимки са ми изтрили, толкова тумби анадолски овчари да ги насилят!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 ....Чии услуги да ползвам, за да пратя нещо до Лондон? Ако е колетче или малка пратка-Бг пост,най-ниски цени,обаче се въоръжи с търпение...до UK седмица до десет дни.Задължително тракинг номер.Пращам редовно пратки до страни в ЕU,всеки път киселите лелки в централна поща ми късат нервичките. За важни документи-DHL скъпо,бързо и сигурно.Еконт също доставят до Uk но са скъпари,имат офис в Лондон,по-бързи са от Бг пост и по-бавни от DHL... П.п.Ако пращаш обемиста пратка в пощата може да те накарат да я опаковаш на място за да видят какво е.Има списък със забранени позиции,на скоро пращах лекарства до Дания,накараха ме да опиша кое за какво е,и че декларирам че не съм подменил съдържанието с друго(амфетамини примерно). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Ще пращам обемист, но не толкова тежък пакет с приблизителни размери 120-30-30... Ще тествам за начало опциите на ЕКОНТ. Намерих и други разни фирми в нета, някак си не ми вдъхват доверие... ЕДИТ: Наско - пекана на скара (демек на жар) капия с оцетец и олийце + гроздова - нека ми е зле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Не знам какво ми стана, от няколко дни съм обсебен от идеята за подмяна на всички уреди вкъщи - микровълнова, пералня, термокана, прахосмукачка и т.н. Освен това искам и ново бюро, нов стол...Дано тази вълна да отмине бързо, че ще ми се отрази зле на банковата сметка Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Като цяло единственото от Ментел, което става. Като е важно да се отбележи, че на абонамента има възможност за 5 реални IP-адреса! Като цяло да, но няма да ти ги дадат (поне от Новател не ги дават, въпреки че имаме в абонамента включени) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Честит рожден ден, Жоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.