Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Аз пък не мога да разбера какво толкова ви дразни тая програма?Че добавя някакъв си подпис?Ми всеки втори пише слабоумни "мисли"та...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Галицин, кайсиите ти да затапят с по половин глава кромид от двата края и на шиш да ги нанижат!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Стефче, тихичко, миличък, тихичко... Че си окуцял отвсякъде напоследък. Поне пиеш истинска Стела, та още тая нЕкви надежди... 

Ей така да ги затапят, нали? emoticon-0144-nod.gif

513522b93123b503.jpg

П.п. Мисир такъв!

П.п.2 "малките" знаят за кво иде реч ;)

Мен също ме дразни тъпатолка. Пост с три думи и едно изречение реклама на някакъв смотан app...

Иначе форОма е на доизживяване. Прекалено много васали, прекалено малко нормални потребители...

Абе наистина, какво се случи с Психара и Вокса, че така изведнъж изчезнаха и двамата...да не са се оженили тайно и да са заминали на пътешествие? :laughing1:

Напълно е възможно Иванка и Ангелинка да са се взели... То си е въпрос на време...

Не, просто приеха, че форума е диктатура и напуснаха. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! 2

Верно - ТРЯБВА да спреш тоя тъпотук, защото ще взема и аз да се изнервя   :laughing:

...а ако си подам оставката, дали ще се върнат?

КОГА ?!?!?

9b4917cbe20.jpg

Като гледам кой говори за "нормални" потребители и ме напушва на сериозен смях... 

И тоя пусти ФорОм 12 години замира и все жив стои, да г'е... 

Подписа от Turn off this option! може да се изключва много лесно - справка подраздел SIGNATURE  от настройките. :smile1:

А ако Ви е терсене от форума тук просто нищо не сте видели :grin:

Като форума на mobilebulgaria.com 2010-2011 година :lol: :lol: :lol:

Търсете Мишо Бехар за подробности.

Ако на 2280 Most Online (29 Apr) му викате доизживяване...

Само от началото на годината има над 300 регистрирани юзъра.Ся колко са тенекета е др. пиринско :D

Ако на 2280 Most Online (29 Apr) му викане доизживяване...

Само от началото на годината има над 300 регистрирани юзъра.Ся колко са тенекета е др. пиринско :D

Това е направено с чийт. :P ...а и 99% от новорегистрираните са единствено за търговската секция...

Бате Видене, света е малък и вашият клан е познат навсякъде :)

Тия дни, на една от родпоските пътеки близо до Гела, попаднахме на разговорлива жена, с родпоска жилка но живуща в първомайското село Крушево. Жената каза, че ви познава, даже с точност точно къде живеете :) Ето я :)

2ic5ve0.jpg

"Мария Бончева, съпруга на един от близнаците - Кольо и Бончо."

"Всички в селото ги знаят, няма как!"

Верно - ТРЯБВА да спреш тоя тъпотук, защото ще взема и аз да се изнервя   :laughing:

Добрееее... Прав си, нЕма а те нервим.

Бате Видене, света е малък и вашият клан е познат навсякъде :)

Тия дни, на една от родпоските пътеки близо до Гела, попаднахме на разговорлива жена, с родпоска жилка но живуща в първомайското село Крушево. Жената каза, че ви познава, даже с точност точно къде живеете :) Ето я :)

2ic5ve0.jpg

"Мария Бончева, съпруга на един от близнаците - Кольо и Бончо."

"Всички в селото ги знаят, няма как!"

Руми, искрено ти се радвам и много ми се иска да има повече като тебе....

Тази жена аз лично не я познавам, но ще проуча коя е.

Не се учудвай, че ни знаят из Родопите, цялото ни село е основано от хора, слезли от Планината. Но за това ще говорим на беседката... 

Добрееее... Прав си, нЕма а те нервим.

Ский ся - то не е до нервеене, но на два клика си да го оправиш. А иначе ефектът е все едно пишеш на шльокавица... 

==============================

Виждам Ангел на снимка със синьо сако, РОЗОВА риза и жълта кърпичка в джоба... Получавам припадък и конвулсии...

Мернах одеве Ваньо на центъра. Жив е. На две на три разбрах защо се е породила булфорум драмата. Видене! Ти си виновен. :D

Иначе форОма е на доизживяване. Прекалено много васали, прекалено малко нормални потребители...

да ама кОпува прУдава върви....

що ядосахте психара и вокса верно?

Айдеее и Реформаторите се сдърпаха. Интересно как БСП, ГЕРБ и ДПС ще си поделят властта, защото май само трите ще влезнат. Бюрека го издуха преди да са му го подали, тея и те не могат да намерят на 1000 половината, а сега от трите партии гледат и потриват ръчички.

Айдеее и Реформаторите се сдърпаха. Интересно как БСП, ГЕРБ и ДПС ще си поделят властта, защото май само трите ще влезнат. Бюрека го издуха преди да са му го подали, тея и те не могат да намерят на 1000 половината, а сега от трите партии гледат и потриват ръчички.

Като отчетем, че СДС е основано от бивши комсомолци преди 10ти светва ли ти лампичката какво се случва в милата ни родина?

Аз сериозно мисля да ставам комунист - виждам само ползи. Ще карам мерцедес (даже няма да карам аз ами ще отворя едно работно място за шофьор), ще обяснявам колко ми е жал за бедните и чат-пат ще ходя да занеса 50 кила кебапчета някъде да ги нахраня и да целуват ръка на спасителя, обещаващ вдигане на заплатите и пенсиите, безплатен ток, вода, парно и по един голям телевизор за всеки, после ще обяснявам как американците са виновни, че не са ми дали пари и ще вдигам данъците че бронираните мерцедеси харчат много пък и мутрите дето ме пазят искат пари, а 30 годишното уиски не се намира под път и над път... баси...

Аааа пропуснах взимането на кредити от държавата всеки път когато дойда на власт и малко преди да я сдам за да може да нахендря следващите управляващи и да се вижда как през моето управление всички е било добре (докато сме харчили кредита) и колко по-гадно е когато аз не съм на власт (а кредита трябва да се връща)

Лампичката си свети постоянно. Въпросът е, че едни хора се изреждат на държавата n-години, а избирателят си мисли, че нещо зависи от него. Няма партия без комунисти, а като добавим и факта, че бивш комунист няма, картинката става все по-плачевна... Другото интересно е, че когато някой се излюпи, първата работа е да се обяви против комунистите, да се разграничи от тях, като до няколко месеца става ясно, че лъже, а на всичко отгоре е и с партиен билет, който не е върнал :grin:  :grin:  :grin:

Аман от лайнари по улиците - в рамките на 8 км път един ми отне предимство, друг от насрещната лента реши да изпреварва през моята, а една отбила мадама със замах си отвори вратата. Никакво удоволствие не ми остана в шофирането, само оцеляване...

Мани, аз вече като влизам е колата и си повтарям, "не се ядосвай, не се ядосвай..." и постоянно си го намилям....ужасТ...

Аз пък за това крякам и куткудякам като изтърван зад волана. Ама ми олеква на момента. Вярно... че другите в колата май ги товари т'ва, ама....

Хехе. Аз набичвам грайнд-кор - имам си папка само за шофиране в София и гледам да карам успоредно или поне да спра до тоя, дето ме е обидил, като правя физиономии(припявам си в ритъм). Някой път трябва да снимам клипче на оцъклените погледи....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...