Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Тъкмо лъхнах едно кенче "Златна Прага". Доста ми допадна - лека и приятна, с ненатрапчив малцов вкус, който се усеща дълго след глътката.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

То в тоя мол Галерия нещо им куца яко управлението. Не успяха да хванат някой да им направи кино - кой да иде в него? Нищо интересно, няма с какво да привлекат хората - половината е празен или с огромни площи мебелни магазини. И местоположението му е такова, че е далеч от хората. За Карфур - при положение, че в Тракия има Триумф, Лидл, Кауфланд, кой да тръгне специално до него да ходи да пазарува. Мол-а не може да привлече хора, които покрай другото да влезнат и там да пазаруват. Площта е огромна - наема предполагам също. Скоро бяхме една събота - ми то имаше не повече от 10 човека в магазина.

Да имаха едно кино  по-хубаво направено, от Тракия вместо да бият път до другия край на града, щяха да идват в Галерията. Да вкарат и там разните яденета - КФс, Макдоналдс едно друго и ще има хора. А то 3-4 магазина за мебели, галерия. Само голямата стена за катерене е интересна, но там колко хора отиват да се катерят.

След кратко закъснение заради недоразумение с банковите данни ЕМАГ ми възстановиха парите за върнат продукт. Първоначалните ми притеснения за коректността им се оказаха неоснователни, засега съм напълно доволен от тях.

Mi3.... ебаси бруталния телефон. Поразцъках го малко. Румънците го бяха пуснали в ограничено количество на 460 лв с 2 години гаранция. Късно се усетих...

Mi3.... ебаси бруталния телефон. Поразцъках го малко. Румънците го бяха пуснали в ограничено количество на 460 лв с 2 години гаранция. Късно се усетих...

Поръчай си го от www.ibuygou.com

Парите са почти същите B)

Заявяваш да го изпратят от името на частно лице, като warranty return и на стойност 20-на долара.За избягване на разправии с митниците.

Нерон Вълка....много късно я почнах тая литература. Едни са имали и ще имат, а други ще си бъркаме по носовете цял живот в търсене на бялата лястовица. Да му *** майката.

Поръчай си го от www.ibuygou.com Парите са почти същите B) Заявяваш да го изпратят от името на частно лице, като warranty return и на стойност 20-на долара.За избягване на разправии с митниците.

Цената е почти същата, ако не ти го спрат на митница. 

Освен това там е с една година гаранция в Китай, а аз ти говоря за 2 години гаранция тук!

Няма база за сравнение. 

А.... и дойде за един ден!

При Румънците пак пише, че е 460 лв. с 2 години гаранция, какво са сменили?

П.П. 450 лв. било

Асасине, я предложи нещо до 250 лева, че знам, че си навътре в материята с китайските телефони.

Примерно този? Какво ще кажеш?

http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Redmi-1S-4-7-Snapdragon-400-Quad-Core-1-6G-1G-RAM-Dual-Sim-3G-Smartphone-/321440106609?pt=Cell_Phones&hash=item4ad752c871

Асасине, я предложи нещо до 250 лева, че знам, че си навътре в материята с китайските телефони.

Примерно този? Какво ще кажеш?

http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Redmi-1S-4-7-Snapdragon-400-Quad-Core-1-6G-1G-RAM-Dual-Sim-3G-Smartphone-/321440106609?pt=Cell_Phones&hash=item4ad752c871

Идеално си се ориентирал. 

Това е новата, леко подобрена версия на моя, който ползвам вече 8 месеца, без никакви забележки. Вече вади 21 000 на Antutu, вместо 16 000. Вярвам, че ще останеш доволен.

Аз, разбира се, бих напазарувал оттук - http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-red-rice-1s-dual-sim-wcdma-quad-core-smartphone-with-4-7inch-screen.html

Изрично им кажи да не пипат НИЩО по телефона, руут и инстал на на нашенски ROM отнема 10-ина минути.

Колкото по-бързо разбереш, че наливаш пари в един кен от газирано, които НИКОГА няма да избиеш (ако си сметнеш и загубеното време) и опиташ да хванеш някакъв баланс ... толкова по-добре.

А клипове/пилоти в които е насложена някаква музичка върху звука на колата ... тва е само за "маниаци".

Колкото по-бързо разбереш, че наливаш пари в един кен от газирано, които НИКОГА няма да избиеш (ако си сметнеш и загубеното време) и опиташ да хванеш някакъв баланс ... толкова по-добре.

И това го казваш ТИ?!?!?!?

:JC_golly:  :JC_golly:  :JC_golly:

Главните букви показват уважение към нашия съфорумник ли? :lol:

Видене, като виден специалист (сори, че повтарям, ама като са те кръстили така :laughing1: ), искам да ти се похваля, че от 2 дена джиткам с колата из града, а в багажника си имам 120 кена немска бира. :beer:

И това го казваш ТИ?!?!?!?

:JC_golly:  :JC_golly:  :JC_golly:

Аз съм пример за НЕхарчене на пари по колата. Нищо ненужно не съм си купувал освен един шортшифт кит. А и да, два комплекта джанти, но реално си ги ползвам за летни ,т.е. си е функционално нещо. А сумите които съм дал по моя варел са меко казано скормни. Има и 3ти лица които могат да потвърдят.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...