Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Видене я кажи тая прахосмукачка робот върши ли работа и от къде аджеба може да се вземе по-стар модел,защото 600 кинта са си доста...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не ми е толкова спешно, просто трябва да си планувам отпуската вече :))

Послушай Иван, няма да сбъркаш...

Видене я кажи тая прахосмукачка робот върши ли работа и от къде аджеба може да се вземе по-стар модел,защото 600 кинта са си доста...

Примерно от Америка...

=====================

Четири ЗВЕРСКИ дни на Антона... Такова чудо не съм правил от ранна младост... Посрещане с лодка, къщи във водата, есетри по метър и нагоре в садките, костури на пръчките през 10-15 мин...НИК'ВИ ЖЕНИ!!! Защо изобщо слезнахме!?!?!?!?!

Не ми е толкова спешно, просто трябва да си планувам отпуската вече :))

---------------------------------------------------------

Северното черноморие не ми е опция, а дупки като Несебър, Равда или Созопол не ми се коментират. Достатъчно ги обикалям по работа, та да се излъжа да отида на някое от тези места. Може би Арапя с малките хотелчета, които настроиха по носа е някакъв вариант... Не знам към и след Ахтопол какво е в момента положението. Последно преди петнадесетина години ги обикалях с моторетката онези краища и бях очарован.

Дюни ако ти харесва да лежиш по цял ден, да се препичаш и да пиеш бира... верно разредена ама пък е студена и е на аванта :)

Няма по-застреляни куриери от Еконт. Дори Български пощи са по-добре от тях, сигурно...

Има - има. МБМД Експрес и още едни дето сега не мога да си спомня името са мнооого по-зле от Еконт. Еконт са измежду свестните даже.

Ааа български пощи сакън,като се сетя за вкиснатите лелки в централна поща и залата смърдяща на късен соц...Еконта с супер:rolleyes:

През Еконт съм пращал и получавал над 100 пъти и до момента нямам объркана пратка. От Спиди също не мога да се оплача. От тях съм получавал към 15-тина пъти стоки и пак всичко си е било наред.

DHL са безумно скъпи.

Българските пощи съм ги ползвал 2 пъти да изпращам малки пратки до Франция (двата пъти ми взеха по 5-6 лева и пратката беше доставена за 5-7 дена) и около 10 пъти за получаване на стоки от ebay, като само един път стана малко сакатлък и ми забавиха едни кабели със седмица отгоре, но за сметка на това, китайчето, от което ги взех ми върна парите :laughing:

Та... или аз съм голям късметлия или вие сте големи каръци. :moon:

Също - до сега основно с Еконт съм работил и не съм имал един проблем. Нито забавено плащане, нито загубена стока. Виж, пощите са... да не почвам...

Мхъм,но в еконт е яко гърч :( Братовчед ми прави Карлово-Стара Загора и сега като е затворен Прохода на Републиката минава през Шипка до Лясковец.

Има - има. МБМД Експрес и още едни дето сега не мога да си спомня името са мнооого по-зле от Еконт. Еконт са измежду свестните даже.

Не знам за тези, но кажи ми как ще пратиш пратка в Свищов, за която е подготвена предварително товарителница за Стара Загора, което е и написано с достатъчно големи букви на кашона? Пише си от кой за кой, като са опоменати град, точен офис на Еконт, телефон на получател и т.н.

Преди година - изпращат ми нещо от София, но незнайно как пратката се озовава във Варна?! На следващия ден, пратката вместо да е в Пловдив е във Видин!!! На четвъртия ден е някъде по път, а на петия е в Пловдив, но не в офиса, за който е...

Мхъм,но в еконт е яко гърч :( Братовчед ми прави Карлово-Стара Загора и сега като е затворен Прохода на Републиката минава през Шипка до Лясковец.

Тва пък кво общо има.... те и на миньорите сигурно не им е приятно да копаят....

Аз от ЕКОНТ не мога да се оплача страшно много пратки съм изпратил и доста получил проблем никога не съм имал. Ползвам  си един офис от години и всичко е ток. По DHL/UPS основно от чужбина съм получавал и нямам оплаквания. Интерлогистика скоро ми дойде една пратка от ebay.uk с тях макар че друг път ги получавам по пощата (така и не разбрах защо дойде с тях), дори до врата са идвали но не си бях вкъщи. 

Общо взето май с никой не съм имал сериозни проблеми може и аз като Сотбиса да съм късметлия.

БГ пощите не ги коментирам с тях всяка получена пратка е една малка лична победа, особено ако мине и без скандал с лелката която съм сигурен че ме помни вече(4-5 години ходя в пощата) и знае че всеки път завършваме с викане ма за сметка на това продължава да се държи надменно с мен все едно ми е яла боб на кръщенката.......  тва е нещо средно между дребен малък трол с излъчването на бареков, дикцията на миков и самочувствието на азис - явно тия талашитени СОЦ бюра определено дават супер-сили на доста хора докато са зад тях. Общо взето в пощите съм почти сигурен че има таен конкурс за дебили с много кръгове и само най-добрите стигат до гишетата. 

Аз само с Рапидо съм имал проблеми, всички други са ок.

A ей тези бяха май онези, с които и аз имах проблеми. И то по-скоро с конкретния куриер, който трябваше да ми достави пратката май.

С интерлогистика няколко пъти съм пращал гаранционни монитори на ремонт и не е имало проблем

....Интерлогистика скоро ми дойде една пратка от ebay.uk с тях макар че друг път ги получавам .....
Интерлогистика са представителя на Роял мейл за България,ако пратката е била "signed for" са ти я доставили те...няколко айфона получих по тоя начин все те ги носят....а за бг пощите си е така...

Гледам снимки от "безчинствата" на украинската хунта и си мисля: добре, гражданска война. Обстрел с ГРАД(по думите на автора). На снимката са убита млада жена(с откъснат крак) и около 3 годишно дете(без видими наранявания). Лежат в парк(!), без следи от разриви по тревата, няма и кръв(!). Добре. В човешкото тяло има около 5л кръв. Когато е откъснат крак, остава локва около 2кв.м. На снимката няма нищо такова. Труповете изглеждат поне на 3(!) дни. Бах тая пропаганда на гърба на невинни хора. Прилагам снимката. 18+

10584009_781228105255490_856198369913359

Хубу де, ама с елементарни познания по анатомия, физиология и трупно дело пак се виждат несъответствия... Най-лошото е, че един приятел украинец от ДНР вече 5-ти ден не се обажда, а преди всеки ден даваше знак, че са живи...

Ако имаш някакви координати, мога да опитам да се свържа. Пещерняците и десантчиците по цял свят се крепим.

До колкото знам в Донецк в момента няма нет и телефони. Други приятели от Одеса ще се опитат тези дни да се свържат с тях, ако не успеят ще прибягна до твоята помощ. Благодаря.

Стискам палци. Моят приятел се появи преди малко, потвърди, че нямат нет, телефони имат - има някакво частично покритие, което обаче се заглушава непрекъснато. Бомбардират ги и се водят престрелки навсякъде.

Силно се надявам приятелите ви да са добре и там всичко да се успокои възможно най-скоро.

Само се питам - на кого е необходимо това... В 21 век сме, да му *** мамата...

Гледам снимки от "безчинствата" на украинската хунта и си мисля: добре, гражданска война. Обстрел с ГРАД(по думите на автора). На снимката са убита млада жена(с откъснат крак) и около 3 годишно дете(без видими наранявания). Лежат в парк(!), без следи от разриви по тревата, няма и кръв(!). Добре. В човешкото тяло има около 5л кръв. Когато е откъснат крак, остава локва около 2кв.м. На снимката няма нищо такова. Труповете изглеждат поне на 3(!) дни. Бах тая пропаганда на гърба на невинни хора. Прилагам снимката. 18+

не претендирам да разбирам повече от теб, но все пак кръв има.

площта от 2 кв.м важи сигурно за непромокаема равна повърхност, примерно теракотни плочи или санитарен фаянс покритие

2л=0,20м Х 0,1м Х 0,1м= 2,0 Х 1.0м  Х 0,001м, т.е. 2кв.м. площ се покриват от слой с дебелина 1 мм.

а там е върху тревна площ  като тревата е на туфички и течността е събрана в улеите между туфичките. дебелината на слоя може да е и 5-6 см, както и да е проникнала в почвата, следователно площта  на локвата може и да е много по-малка или да не се вижда на снимката, примерно да е закрита от тялото.

нямам претенции дали снимката е истинска или е инсценировка.

дано руснаците са си изтеглили всички ЯБГ от Украйна, че тези както ескалират ежечасно, като нищо някой самоназначен управленец, може да реши че ядрени взривове са напълно нормално средство за комуникация с несъгласните.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...