Sothbiss Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Fixed Миналият месец за първи път ми се наложи да плащам едни вноски по стоков кредит през кештерминал към Париба и се вбесих, когато видях, че не връща ресто, а нямах точни пари. Прежалих няколкото лева, които дадох отгоре, но този месец са ми ги приспаднали от вноската. Впечатлен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Изгледай само 10-20 секунди от този клип: Ако след това още мислиш, че си се прецакал, значи играта така или иначе не е за теб Аз изгледах всичко в Стийм и много ми хареса, макар сега като гледам реален геймплей да ми идва малко ... странно. Има твърде много безсмислено насилие и най-важното - защо по дяволите избива ку*вите!?!?!? Тоя луд ли е? Така или иначе вече съм купил играта, която в нЕкои елементи напомня великия SOUL REAVER. Миналият месец за първи път ми се наложи да плащам едни вноски по стоков кредит през кештерминал към Париба и се вбесих, когато видях, че не връща ресто, а нямах точни пари. Прежалих няколкото лева, които дадох отгоре, но този месец са ми ги приспаднали от вноската. Впечатлен съм. Мен тези ме преследват всеки месец... Купил съм три телевизора от тях за около 10 бона и много ме обичат... В интерес на истината са много коректни и НЕдосадни по време на изплащане, но всеки път ме питаха защо съм бил купувал още един, по-нов телевизор. Младежите в Технополис ги спуках от бъзици... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Напоследък забелязвам, че доста мои приятели, добри ценители, консумират Пиринско... В магазините, от които пазарувам коментират, че най-много се продава. И доставчикът ми потвърди, че върви повече от другите бири. Преди малко у дома влетя първият кег Пиринско. Какво да видя - тя била бира от нашата Карлсберг група. Всичко вече е ясно. Всякакви "майсторски коментари" оттук насетне са irrelevant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Давам си почивка. Ако на някой му трябвам - телефон, мейл. На другото не отговарям. Дори да съм онлайн - не се лъжете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Абе п览а му материна ш览на, ще може ли най после човек да свърши за 5 минути работа на открито, без да го изтрещи някакъв скапан проливен дъжд!??!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Абе п览а му материна ш览на, ще може ли най после човек да свърши за 5 минути работа на открито, без да го изтрещи някакъв скапан проливен дъжд!??!?! Перфектен си беше дъждецът! Найш кво готино е да си пиеш бирата на терасата, а пред теб да се сипе водна стена и да те разхлажда, ъм!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Давам си почивка. Ако на някой му трябвам - телефон, мейл. На другото не отговарям. Дори да съм онлайн - не се лъжете. E, нали щяхме се напиваме софийския клон? Перфектен си беше дъждецът! Найш кво готино е да си пиеш бирата на терасата, а пред теб да се сипе водна стена и да те разхлажда, ъм!? Пасиран таратор и Ouzo Plomari, награда от посещението ми на Шкумбата снощи... Priceless... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Перфектен си беше дъждецът! Найш кво готино е да си пиеш бирата на терасата, а пред теб да се сипе водна стена и да те разхлажда, ъм!? Принципно е така, но аз имах много важна работа на покрива, а сега ще видя и щети дали няма от това почасово изпикаване... В тоя ред на мисли аз по-рядко пикая, отколкото вали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Е то... кво да изпикаваш като не пиеш бира ве, майна.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Простатата, чиче.... ама на твоята възраст.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Е то... кво да изпикаваш като не пиеш бира ве, майна.... Пия ОТЛИЧНА бира. Простатата, чиче.... ама на твоята възраст.... Младеж, ако имах проблем с простатата, щях да пикая често, след всяка втора бира... Не след осмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 link Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 UNIQUE BOX!!! ================== И отново тропически дъжд... Мисля вече сериозно да засея портокали и банани на село... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Влизам У мола да си купя малко дрешки - пече леко слънчице, излизам от мола - all hell brakes loose. Иначе - много съм доволен от магазин Уайкики в мол Галерия. Вече втори път пазарувам от там. Имат сега и някакви стабилни намаления и за 35 лева общо си взех 7/8 панталон с 2 тениски. Мисля, че не е зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Мдаа... Отдавна не беше валяло, та си му беше време Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Влизам У мола И те загубих моментално... И ментално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Хаха, повярвай ми, два пъти съм ходил тази година в този мол, за да пазарувам от Вайкикито, за друго там не ода. А у другия ходя, за да ям събуей и да гледам филми. ПС Мразя да пазарувам дрехи, но понякога се налага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Хич не ми се оправдавай, кифло! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Хаха, повярвай ми, два пъти съм ходил тази година в този мол, за да пазарувам от Вайкикито, за друго там не ода. А у другия ходя, за да ям събуей и да гледам филми. ПС Мразя да пазарувам дрехи, но понякога се налага. Ти на Виден няма да му се обясняваш така! Той не облича нищо, което преди това не е убил с голи ръце в гората, освен това се бръсне със секира и си бърше задника с шкурка Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Ами учИл съм се от поручик Галицин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Учил се бил.... Щот много си се научил, та така и още не си научил на кое му се вика бира и на кое, чорапена вода.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Щеше да е смешно, ако не беше тъжно Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Е... все пак това са ултраси, а не, да речем, историци, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Учил се бил.... Щот много си се научил, та така и още не си научил на кое му се вика бира и на кое, чорапена вода.... И ти има какво да учиш все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Ебаси. То било далаверско да познаваш един два педала . Забравих кво е плащане в Старбъкс. Няколко стотака съм напред :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.