PSYCHOSIS Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Не мога да се нарадвам на факта, че работя с чудесни хора Обади ми се колежката, за да ми се извини, че е направила грешка в пресмятането на хонорара ми и имам да взимам още 60 лв. Хем знае, че вече не си правя труда да смятам. Добро момиче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Дали да не изшмъркам 10-20мл уиски. Мн ме дразни да ми е запушен носа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Мен също ме е налегнал грип , за една нощ гърлото ми стана ужас и после носът ми се запуши ... сега почвам да кашлям даже и ми става все по-приятно като цяло ама гърлото ми мина малко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 The Terminator Theme=Epic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Утре пак ще си зяпам със задоволство 19-ката...може и да размисля за "REMIX - In the remix", винаги може да се напиеш, но да излгедаш цял сериал за една нощ...леле...звуча като Миро.Много е трудно да решиш дали да направиш главата или да зяпаш Supernatural... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Минава ми през тиквата, че има няколко форумни субобщества, членовете на които неспирно парадират с това колко добре се познават и колко малко ги познават другите. Което намирам за тъпо И все пак ме е обхванала носталгия по старите форумни срещи от типа "масовка" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Минава ми през тиквата, че има няколко форумни субобщества, членовете на които неспирно парадират с това колко добре се познават и колко малко ги познават другите. Което намирам за тъпо Цитирам Цурунир по памет: "А във форума се е оформил един борчески силов елит, който се опитва да раздава правосъдие навсякъде". Което си е вярно донякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Минава ми през тиквата, че има няколко форумни субобщества, членовете на които неспирно парадират с това колко добре се познават и колко малко ги познават другите. Което намирам за тъпо И все пак ме е обхванала носталгия по старите форумни срещи от типа "масовка" Освен че говориш глупости си и противоречиш. Нетипично за интелигентен човек... Не съм забелязал някъде някой с нещо да парадира, но за сметка на това пък има една група, която или завижда на факта, че някои от нас се събират редовно, пият си питието и се забавляват (което би било неоснователно, най-малкото никого не сме връщали) или просто се състои от това, което наричат "хейтъри" и злобее ей така за спорта. Така или иначе именно тези хора са губещите в цялата работа. Вместо да злобеете по-добре следващия път заповядайте на събирането. Или пък ако не ви се идва и запознава със съфорумци - просто си мълчете. Тези които се познаваме и уважаваме с нищо не парадираме, но пък някак си много тъпо би било да се правим че не се познаваме във Форума, който ни събра и запозна. Не мислите ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Аз лично мисля , че някои може и да ви завиждат , но това си е тяхен проблем и няма смисъл да им се обръща внимание , а за срещите ... до сега не съм ходил на нито една и не ми се ходи или не ми е приятно да съм сред много хора даже и да става добър купон с тях . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 пръцГузен негонен бяга ;]Подайте тоалетната хартия на човека, че май се одриска Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Минава ми през тиквата, че има няколко форумни субобщества, членовете на които неспирно парадират с това колко добре се познават и колко малко ги познават другите. Което намирам за тъпо И все пак ме е обхванала носталгия по старите форумни срещи от типа "масовка" Ами айде да си организираме една такава масовка в София То няма да е баш масовка, ама пак ще е социално събитие Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Да се преброим като за начало колко сме тук. В другата тема мисля ще е по-удачно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Ох, много обичам работният ден да започва със скандал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Izgrevut nad Volga e ebahti krasivoto neshto...Pochti kolkoto ruskite jeni...No ne tolkova krasivo, kato bulgarskite jeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Гузен негонен бяга ;]Подайте тоалетната хартия на човека, че май се о..... Ако той се е о......, то ти направо се гмурна с главата надолу в същото нещо. Мислих те за по-интелигентен, а не някое пуберче, ама май съм се объркал. В близко време се надявам да направим едно събиране, ела и виж за кво става въпрос, срещни се с живи хора тогава говори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Той до сега да не се среща с трупове ? Сега чакам да ми се свалят едни програмки и да се занимавам с нещо весело ! Пак кафе с цигари и малко музика ... за едно добро събуждане . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 HEINZ знаят как да правят кетчуп! Не е като розовките водички на Филикон или Дерони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 А чипса на Ruffles с Heinz catchup мирише на солна киселина (HCl), Но пък е вкусен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 А чипса на Ruffles с Heinz catchup мирише на солна киселина (HCl), Но пък е вкусен! За тоя чипс или добро, или нищо. Много е добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Твърдо съм решил да посветя съботата на Half life 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Чукни, Thief! Мойта жена ще си ходи надалеч да се види с родителите си, което значи, че ще се отпоря от Oblivion и HL2. Защо се залъгвам... Пак цял уикенд ще играя DOS игри... По-силно е от мен... Машината ми на времето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Стига с тия дос игри , че и аз ще лудна по тях ... все едно си нямам друга работа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Проблема е как ще дочакаме съботата. Днес е сряда още Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 "Мустафата" РуЛеЗ3З3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Сряда = Малък Петък! Stenli - давай газ на досовките, има торент на bay-a с 2800 игри. [Edit] Сандмане, Мустафата е за Mame/Kawaks/жетонка. DOS-овките са си за PC, просто са дърти. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.