Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пичове, тъй като знам, че някои от вас имат магазини за комп. части, а и темата има голяма посещаемост, някой ако има боксов охладител за ам3/ам3+ (мисля, че и ам2 ще ми пасне, но трябва да double check-на), да ми драсне едно лс с цена (или какво иска да го черпа :) ) и от къде да мина да го взема, че ми трябва :)

Добре, де... Как може някой да си причинява нещо такова, като доброволното ходене на ваканция в клоаката Слънчев бряг!?! Е тва не мога да го разбера, мамка му! И не визирам западняшката утайка, дето отива там с единствената цел да се посере от пиене и друсане почти за без пари (по техни стандарти), а нашенската цървулигенция.

...което е приемливо само в случай, че водата навсякъде е спряла и човек няма с какво да си подмие потните топки и калните копита... Ама това само добавя още тъмни краски в този кошмар и го прави още по-сбъркан.... emoticon-0181-fubar.gif

Добре, де... Как може някой да си причинява нещо такова, като доброволното ходене на ваканция в клоаката Слънчев бряг!?!....
На мен ми минават същите мисли през главата...След седмица на море в топлата приветлива Гърция не знам какво може да ме закара на туй място "слънчев бряг"...

Ми тия пари можеш да ги изпиеш вместо да ги вадаш за сингъл плейър ;)

На слънчака освен за ебане(кво стана с фълтъра) за друго не се ходи :D

Днес DISHONORED комплект е само за 8.49 евра в Стийм... Не знам нищо за тази игра и пак ме сърбят ръцете...

Взимай, за черни дни.

И аз така си мисля - за пенсия...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

EDIT:

Купих го, но се оказа само DISHONORED - GAME OF THE YEAR EDITION. Другите части са с намаления, но се плащат отделно... Май се прецаках, но с тия плащания с три клика си е направо ужас. Някой трябва да стои да ме бие през ръцете...

Днес DISHONORED комплект е само за 8.49 евра в Стийм... Не знам нищо за тази игра и пак ме сърбят ръцете...

Играта е невероятна!

Не разбирам от игри.

Fixed

Наско и мен не ме впечатли видеото, а играта определено ме. Според мен има много повече от просто ходене напред-назад и колене на хора с постоянен телепорт.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...