Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Махнаха се Вукса и Ваньо и форума умря :laughing: . Тва не е имало такава аномалия в тази тема да не се пише 1 ден. Лелеле, края на света идва! HIDE YOUR WIVES, HIDE YOUR KIDS. :moon:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Махнаха се Вукса и Ваньо и форума умря :laughing: . Тва не е имало такава аномалия в тази тема да не се пише 1 ден. Лелеле, края на света идва! HIDE YOUR WIVES, HIDE YOUR KIDS. :moon:

Кво? Кога? Щоо!?

Аз къде съм бил? Пак ли някаква драма е текла тук?

Никой не им е виновен на Иванка и Ангелинка, че са лигли...  :grin:

Попаднах на този стол: http://www.aron.bg/catprod_72/product_9287.html и се удивих колко е евтин за тази марка. После забелязах, че в името има едно допълнително R - явно е нещо от рода на Abidas :) Проверих в сайта им - наистина имат офис столове, но от порядъка на 2000 $.

Много е странно - хем толкова много време прекарвам в стол, хем ми се свиди да дам повече пари за удобство и правилна стойка. Осъзнавам го и въпреки това при търсенето все гледам да мина тънко. Да се таковам в чичо Скрудж-а...

Ха! От 15 години компютърният ми стол е ... един от кухненските ми столове...

Или имаш много здрав кръст или не седиш по 10 часа на стола. За колегата по-горе - скоро чакам 2бр столове на шведската фирма Kinnarps. Цената и подробности може да обсъдим на лични. Имам дискова херния и такъв стол от 1г ми помага да не лежа с криза 2 пъти годишно.

Седя не, ми седя... Понякога и по повече от 8 часа. Но аз ВИНАГИ седя по турски, плътно облегнат. Което не значи, че не ми се иска някое меко столчЕ....  :laughing:

Няма ли да ти е тесен :P

Аз мисля да ставам нацепена батка... тея години :D btw, Пешо, с теб не сме се виждали от доста години и просто идея си нямаш каква торба съм станал :rofl: Не знам дали ще можеш да си го представиш, но последно като се виждахме бях 94кг. а сега съм 112 (като съм свалил от 122 :X)

бях нещо като втори кум на Македонска сватба а.к.а старейко.....

майката ми се еВа от пиене.... от сряда до събота включително.... 

още със слизането в македония някой ми подаде 1 скопско и от там нататък сумарно съм бил трезвен не повече от 30-40мин за целият престой.... още ми треперят ръцете, скарата и храната им е поне 25-30 класи над нашата...... ама влезнат ли в ЕУ шЕ ги приключат за не повече от 3-4 месеца.

иначе не ни харесват грам ама поради неизвестна за мен причина ги е страх от нас и те гледат като кученце, македонките са ужасно грозни ходя за 5-ти път и нито 1 не ми хвана окото. 

Аз мисля да ставам нацепена батка... тея години :D btw, Пешо, с теб не сме се виждали от доста години и просто идея си нямаш каква торба съм станал :rofl: Не знам дали ще можеш да си го представиш, но последно като се виждахме бях 94кг. а сега съм 112 (като съм свалил от 122 :X)

Ти нали нещо се беше контузил.Аа я дайте да се съберем булфорум футболягите някоя събота или неделя да направим нещо.С едни приятели сме се надъхали :P 

Краси, да можех - щях да те набия!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...