Sothbiss Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Махнаха се Вукса и Ваньо и форума умря . Тва не е имало такава аномалия в тази тема да не се пише 1 ден. Лелеле, края на света идва! HIDE YOUR WIVES, HIDE YOUR KIDS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Ахм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Махнаха се Вукса и Ваньо и форума умря . Тва не е имало такава аномалия в тази тема да не се пише 1 ден. Лелеле, края на света идва! HIDE YOUR WIVES, HIDE YOUR KIDS. Кво? Кога? Щоо!? Аз къде съм бил? Пак ли някаква драма е текла тук? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Няма ги вече от бая време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Махнаха се Вукса и Ваньо и форума умря . Тва не е имало такава аномалия в тази тема да не се пише 1 ден. Лелеле, края на света идва! HIDE YOUR WIVES, HIDE YOUR KIDS. Никой не им е виновен на Иванка и Ангелинка, че са лигли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 абсолютише, прав си както винаги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Общо взето накрая във форума ще останат две-три не-лигли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 И така до тоталната победа... Съгласен съм, не остана много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 А то какво точно стана, че спряха да пишат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2014 Share Posted July 13, 2014 Ами точно това е - НИЩО... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Попаднах на този стол: http://www.aron.bg/catprod_72/product_9287.html и се удивих колко е евтин за тази марка. После забелязах, че в името има едно допълнително R - явно е нещо от рода на Abidas Проверих в сайта им - наистина имат офис столове, но от порядъка на 2000 $. Много е странно - хем толкова много време прекарвам в стол, хем ми се свиди да дам повече пари за удобство и правилна стойка. Осъзнавам го и въпреки това при търсенето все гледам да мина тънко. Да се таковам в чичо Скрудж-а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Ха! От 15 години компютърният ми стол е ... един от кухненските ми столове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Ха! От 15 години компютърният ми стол е ... един от кухненските ми столове... Или имаш много здрав кръст или не седиш по 10 часа на стола. За колегата по-горе - скоро чакам 2бр столове на шведската фирма Kinnarps. Цената и подробности може да обсъдим на лични. Имам дискова херния и такъв стол от 1г ми помага да не лежа с криза 2 пъти годишно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Седя не, ми седя... Понякога и по повече от 8 часа. Но аз ВИНАГИ седя по турски, плътно облегнат. Което не значи, че не ми се иска някое меко столчЕ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Екипът на Борусия за сезон 2014/2015 - определено ще си го купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Няма ли да ти е тесен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Няма ли да ти е тесен Аз мисля да ставам нацепена батка... тея години btw, Пешо, с теб не сме се виждали от доста години и просто идея си нямаш каква торба съм станал Не знам дали ще можеш да си го представиш, но последно като се виждахме бях 94кг. а сега съм 112 (като съм свалил от 122 :X) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 бях нещо като втори кум на Македонска сватба а.к.а старейко..... майката ми се еВа от пиене.... от сряда до събота включително.... още със слизането в македония някой ми подаде 1 скопско и от там нататък сумарно съм бил трезвен не повече от 30-40мин за целият престой.... още ми треперят ръцете, скарата и храната им е поне 25-30 класи над нашата...... ама влезнат ли в ЕУ шЕ ги приключат за не повече от 3-4 месеца. иначе не ни харесват грам ама поради неизвестна за мен причина ги е страх от нас и те гледат като кученце, македонките са ужасно грозни ходя за 5-ти път и нито 1 не ми хвана окото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Щом и на пияно не си харесал нищо, раЛтата е лоша.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Аз мисля да ставам нацепена батка... тея години btw, Пешо, с теб не сме се виждали от доста години и просто идея си нямаш каква торба съм станал Не знам дали ще можеш да си го представиш, но последно като се виждахме бях 94кг. а сега съм 112 (като съм свалил от 122 :X) Ти нали нещо се беше контузил.Аа я дайте да се съберем булфорум футболягите някоя събота или неделя да направим нещо.С едни приятели сме се надъхали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Аз мисля да ставам нацепена батка... тея години btw, Пешо, с теб не сме се виждали от доста години и просто идея си нямаш каква торба съм станал Не знам дали ще можеш да си го представиш, но последно като се виждахме бях 94кг. а сега съм 112 (като съм свалил от 122 :X) Краси, да можех - щях да те набия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 После ние сме виновни... За световната криза... И въздушната миграция на прасетата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Тва го бях постнал преди 1 година Ама ти тогава си бил зает да пиеш бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Това не е филма на ВВС, но ти явно си твърде зает да го осъзнаеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 midex-e виж какво най-вероятно си причинил на твоята африканска принцеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.