Grimjaur Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Обяснявай го на Виден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Силно несъгласен. Отвратителна бира. Няма да я повторя аз лично Това е ролс ройса на бирите, Чефо. Не знам какво си опитвал, но няма по-добра бира от нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Това е ролс ройса на бирите, Чефо. Не знам какво си опитвал, но няма по-добра бира от нея. Тая горчилка? Аз НЕ обичам да ми е гадно, а изпих 12-ката само щото бях давал пари за нея. Обичам бири дето НЕ горчат толкова много. Не обичам и карамелизираните бири или еВа ли му майката къв е тоя странен вкус. Мексиканския Дос Екис върви, Японската(която в момента ми изкочи от акъла) - върви...обаче най-много ми харесват: Стеличката, Спатен, Кромбахер, Карлсберг, Битбургер, Фелтинс, Хайнекен, Радебергер и в краен случай Варщайнер...а да и ДАБ не е лоша Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Ей, няма такова тъпо парче като мен. Тръгвам да инсталирам Уиндоус на лаптопа, гледам некви системни партишъни - "За кво са ми?"... Ай ся сваляй драйвери, записвай дискове (щото и USB-тата не бачкат)...идиот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Имало и по-шантави от руснаците: http://www.youtube.com/watch?v=JH6qCYAnX-I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Тая горчилка? Млади момко, има нещо сбъркано в рецепторите ти. Това със Стела-та са двете най-добри масови бири on the planet, period! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Баси колко сте зле всички... Бирата е една: Paulaner Hefe Weissbier. Всичко друго е на заден план. Това от бутилираните говоря. Тези които се правят в разни бирарии са друга тема. Днес даже си взех пак едно кашонче Paulaner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Пилзенски Праздрой! Всичко друго е шкарто, мили моя бираджийчейта...Чехия Иване, това точно, което си дал в Лорд Съмърсби има повече бира от това, смени модела, марката е ОК, но модела ти куца! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Имало и по-шантави от руснаците: ... Тези са известни олигофрени. Помня единия нещо се правеше, че обира хората и един преди да разбере, че е майтап му счупи носа. Честно казано гледайки какви глупости правят - малко му беше. Дебелашки и неуместни шеги, настрана, че е тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 еВал съм майката Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Тоя "цар" киро много го погнаха.Май са го хванали с 2.5кг синтетична дрога.Сега ще видим дали е вярно, че прокуратурата в Пловдив и Асеновград е на "царя". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Избори идват. Показват конкуренцията (ГЕРБ - кметицата - лоши), сега погнаха и цар Киро, защото много хора го искат това. Нормално. Сигурно ще мотат нещата до изборите с процедури, ще минат и оп, ми то няма достатъчно доказателства, не са спазени всички процедури и ще ги пуснат. Той цар Киро да не е хванал тая дрога миналата седмица да я прави? Пък са си и дружки от години. Прах в очите на хората. А относно бирата - да спорите на кой какво му е вкусно и да му казвате какво трябва да му харесва и какво не - направо ви се чудя на акъла що се занимавате с глупости. Те някъде по света и сурови свински мъде харесват, ама не съм видял тука да почвате да ги ядете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Много гнасна чалга напипах. Отиде и утре с махmурлук Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Влади Марков е БОК!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Те някъде по света и сурови свински мъде харесват, ама не съм видял тука да почвате да ги ядете. Тук си в грешка. И пръчови също, само че печени. Познай на кое сред народа викат "бели бъбреци" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Говоря за сурови. Щото нали. Дали е еди коя си бира или някоя друга е като дали са печени и ли сурови - все са мъде, ама едни ги харесват иначе. Та затова е бездмислено да спорите - то отдавна е казано на вкус и на цвят приятели няма. Един го кефят руси кифли, друг го кефят 250кг крави и те така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Нямам забележки към суровите, нито към печените Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Нек'си ми се види странно 260 лева за детско колело 16-ка, че и българско... Хайде, да речем алуминий е рамката, но пък чак толкоз... Да не говоря, че му искаха 289... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Виж тука... http://screambikes.eu/en/146-kids-bikes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Да му еВем и Ейсъра и е1-то, та и номера след него - 510. После да му еВем и скапания биос, който са му сложили, за да му върви само тъпия Вин 8.1. Отне ми няколко часа, за да го разгадая, но в момента записвам Вин7. А жената от Техномаркет беше категорична, че на този лаптоп не може да се запише Боза7, защото бил с нов процесор O, времена, о, нрави, о, професионалисти. А, да. МРАЗЯ ЖЕГАТА!!! ИСКАМ СТУД!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 При нас ръми и подухва цял ден, мнях, мнях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Как се избира стационарен телефон в Англия от България?00440845... или нещо бъркам?Дава ми постоянно заето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Пробвай +0044845 Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Как се избира стационарен телефон в Англия от България?00440845... или нещо бъркам?Дава ми постоянно заето.0044845 или +44845 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 11, 2014 Share Posted July 11, 2014 Пробвай +0044845 Дам, уж пробвах и така, но явно "слушалката" е за почистване, че набира двойно определени числа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.