kotora Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 WHaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Насилие или не, в рамките на 2-3 минути се събраха сигурно над 100 ченгета....Ред, закони, организация...И си мисля, тука коооолко са зле нашите....Трагични.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Ма този клип е в следствие на меле преди това от 40-50 човека. Малко му е на тоя на земята.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 А някой разбра ли какво точно се случва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Полицейско насилие на човек на земята, уж. По едно време някво момиче се намесва и крещи "спрете да го биете" или нещо от сорта. Това видях аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Еба тоя град На един колега му е заминал джама на бмв-то... Мхъм малко ми е начукало предния капак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 8, 2014 Share Posted July 8, 2014 Е вие там с тия заплати, бълха ви нахапала Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 И аз останах без страничен джам и по-тъпото е, че от 8 часа сутринта не мога да се свържа със стъкларите да си запазя час за когато и да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Е вие там с тия заплати, бълха ви нахапала Кви заплати кви 5 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Не разбирам защо има сайтове, които не посочват цена на предлаганите продукти. Може ли някой да ме просветли? Да не би да си мислят, че ако ме накарат да инвестирам в едно обаждане, ще съм по-склонен да взема продукта, дори да е на висока цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2014 Share Posted July 9, 2014 Pilsner Urquell е и си остава най-добрата бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Pilsner Urquell е и си остава най-добрата бира. Силно несъгласен. Отвратителна бира. Няма да я повторя аз лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Т'ва чалгарите не сте хора, честно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Знам. Богове сме. Има мнооого по-добри бири. Почти всички немски например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Знам. Богове сме. Има мнооого по-добри бири. Почти всички немски например. Ако си я пил в България, особено в кенче, особено залежала(100%), няма начин да ти хареса. А за немската бира не ми говори - не може да стъпи на чешката. Все едно американския Будвайзер да сравняваш с чешкия... Пикнята си е пикня. Особено американската. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Все едно американския Будвайзер да сравняваш с чешкия... Пикнята си е пикня. Особено американската. Че то няма как да ги сравняваш тъй като нямат нищо общо - нито технология, нито компаниите произвеждащи ги, освен че се съдят кой е собственик на марката де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Затова и не може да се сравняват чешка и немска бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 аз за да си нямам такваи разправии и проблеми си пия вода :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Рибите се ебат в нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Човек има нужда и от протеини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 аз за да си нямам такваи разправии и проблеми си пия вода :) И аз така Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Нов компютър, нов монитор, нов лаптоп, нов апартамент - доволен съм от последните няколко месеца Уви, и нови килограми. Трябва да хвана някой да ме рита по задника и да ми крещи, иначе нищо няма да направя по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Веднага пристигам, Кристино! Лошото е, че ще те ритам, ритам, па ш'седнеме и ке се изпонапиеме и после още кила ще има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Пръднах вкъщи и Ел:"Ако!". Паднах от смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Ако си я пил в България, особено в кенче, особено залежала(100%), няма начин да ти хареса. А за немската бира не ми говори - не може да стъпи на чешката. Все едно американския Будвайзер да сравняваш с чешкия... Пикнята си е пикня. Особено американската. Че то това е като да сравняваш Пиринско с бирата ве, майна..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.