Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Насилие или не, в рамките на 2-3 минути се събраха сигурно над 100 ченгета....Ред, закони, организация...И си мисля, тука коооолко са зле нашите....Трагични....

Ма този клип е в следствие на меле преди това от 40-50 човека. Малко му е на тоя на земята....

Полицейско насилие на човек на земята, уж. По едно време някво момиче се намесва и крещи "спрете да го биете" или нещо от сорта. Това видях аз.

Еба тоя град :D На един колега му е заминал джама на бмв-то...

Мхъм малко ми е начукало предния капак...

И аз останах без страничен джам и по-тъпото е, че от 8 часа сутринта не мога да се свържа със стъкларите да си запазя час за когато и да е...

Не разбирам защо има сайтове, които не посочват цена на предлаганите продукти. Може ли някой да ме просветли? Да не би да си мислят, че ако ме накарат да инвестирам в едно обаждане, ще съм по-склонен да взема продукта, дори да е на висока цена?

Знам. Богове сме. Има мнооого по-добри бири. Почти всички немски например.

:laughing:

Ако си я пил в България, особено в кенче, особено залежала(100%), няма начин да ти хареса. А за немската бира не ми говори - не може да стъпи на чешката. Все едно американския Будвайзер да сравняваш с чешкия... Пикнята си е пикня. Особено американската.

Все едно американския Будвайзер да сравняваш с чешкия... Пикнята си е пикня. Особено американската.

Че то няма как да ги сравняваш тъй като нямат нищо общо - нито технология, нито компаниите произвеждащи ги, освен че се съдят кой е собственик на марката де... :)

Нов компютър, нов монитор, нов лаптоп, нов апартамент - доволен съм от последните няколко месеца :) Уви, и нови килограми. Трябва да хвана някой да ме рита по задника и да ми крещи, иначе нищо няма да направя по въпроса.

Веднага пристигам, Кристино! Лошото е, че ще те ритам, ритам, па ш'седнеме и ке се изпонапиеме и после още кила ще има... 

:laughing:

Ако си я пил в България, особено в кенче, особено залежала(100%), няма начин да ти хареса. А за немската бира не ми говори - не може да стъпи на чешката. Все едно американския Будвайзер да сравняваш с чешкия... Пикнята си е пикня. Особено американската.

Че то това е като да сравняваш Пиринско с бирата ве, майна.....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...