Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Егати отиваш в метро за малко риба, мляко и прах за пране... и си тръгваш със сметка от 550лв... не е честно

Но пък се сдобих с някаква белгийска биро-вино... много интересно. Чешката бира опредлено е по-хубава но това си беше доста интересно като вкус.

Goudenband_900.jpg?1385636399

Снощи се налочих с една от най-добрите ракии, които съм пробвал последните 2 години. Няма махмурлук, а треснах доволно колчество.

Егати отиваш в метро за малко риба, мляко и прах за пране... и си тръгваш със сметка от 550лв... не е честно

Същата работа и май никога няма да мога да го избегна...всеки път като влезна в Метро, Била, Кауфланд, Карфур или каквото и да е площ над 300 квадрата, уж влизам за точно определени неща за към 30-40 лева примерно, а няма път, в който да не съм излезнал с трицифрена сума на касата. То даже бях чел една статия с подробни обяснения как хипермаркетите си имали специални психологически хватки като напр. подредба на определени стоки още на входа, други пък се слагат на точно определена височина на рафтовете, а накрая на всички каси има разни дреболии пак от основния асортимент на магазина, че дори и да не си си ги взел от рафта вътре, докато чакаш опашката случайно да се сетиш, че ти трябват батерии, дъвки или презервативи и да си ги вземеш от касите...може да са за лев-два, но пък всеки чака на касата и дори 1/10 да си купят нещо, пак си е оборот. ;)

Същата работа и май никога няма да мога да го избегна...всеки път като влезна в Метро, Била, Кауфланд, Карфур или каквото и да е площ над 300 квадрата, уж влизам за точно определени неща за към 30-40 лева примерно, а няма път, в който да не съм излезнал с трицифрена сума на касата. То даже бях чел една статия с подробни обяснения как хипермаркетите си имали специални психологически хватки като напр. подредба на определени стоки още на входа, други пък се слагат на точно определена височина на рафтовете, а накрая на всички каси има разни дреболии пак от основния асортимент на магазина, че дори и да не си си ги взел от рафта вътре, докато чакаш опашката случайно да се сетиш, че ти трябват батерии, дъвки или презервативи и да си ги вземеш от касите...може да са за лев-два, но пък всеки чака на касата и дори 1/10 да си купят нещо, пак си е оборот. ;)

Да бе да. Всичко е адски лесно. Като си знам хала и една дъФка орбит бих могъл да си купя от Метро и да си тръгна. Като нямаш 5 лева в джоба ако ще 50 км километраж да навъртиш в тия магазини - все тая

За такива случаи се взима точна сума пари, за да няма изкушения :).

Като ще взимам точна сума пари, не виждам смисъл да се разкарвам...винаги намирам нещо, дето ми е "жизнено" необходимо. :notify:  Знам, че причината е основно в мен и много малко в стратегията на хипермаркетите... :shy:

Не приписвайте липсата на самоконтрол на магазините... За туй се пазарува по предварително потготвен списък. И никога гладен.

Не приписвайте липсата на самоконтрол на магазините... За туй се пазарува по предварително потготвен списък. И никога гладен.

И най вече без жена;)щото дописва списъка в движение....

Ето как трябва да се употребява педераската енергия. А не парадчета да ми правят и във властта да се врат.

2840.gif

Но пък се сдобих с някаква белгийска биро-вино... много интересно. Чешката бира опредлено е по-хубава но това си беше доста интересно като вкус.

Goudenband_900.jpg?1385636399

я виж и : http://dvetribiri.com/

дистрибуторите.

Винаги съм се чудил, от къде се намират пари, за да се правят тези филми и още повече кой, по дяволите, ги гледа?

Е как кой? Парите ги събират актьорите да платят за лента на камерата, а после зрителите са техните баби, който цъкат с език как чедата им са станали "звезди" :) :)

Ъъъ.... Сириъсли?

И това далеч не е всичко!!!

poster.jpg

Революционен космически кораб със също така революционен двигател аварира в космоса и се удря в слънцето, като силно въздейства на слънчевата активност. Земята е заплашена от катаклизми и завръщане векове назад. Проектантът на кораба и някогашният му най-добър приятел - летец-космонавт, трябва да спасят люлката на човечеството, като преодолеят личните си чувства, наранени от от страстта им към една жена.

В този "филм" участва Джулия Ормонд!!!

post-12-1236940868.gif

goal-of-the-dead.jpg

Френският олимпийски отбор по футбол посещава малко градче в Северна Франция, за да изиграе изключително важен мач. Много скоро след началото си, футболната среща се превръща в кървава борба за оцеляване, след като на свобода е пуснат опасен зомби-вирус, който се разпространява мълниеносно и трансформира играчите, публиката и местните жители в странни побеснели същества.

Тука вече изгубих цвят и картина...

post-12-1235147210.gif post-12-1235147210.gif post-12-1235147210.gif

Double_mega_facepalm.jpg

Френският олимпийски отбор по футбол посещава малко градче в Северна Франция, за да изиграе изключително важен мач. Много скоро след началото си, футболната среща се превръща в кървава борба за оцеляване, след като на свобода е пуснат опасен зомби-вирус, който се разпространява мълниеносно и трансформира играчите, публиката и местните жители в странни побеснели същества.

Ахахахахахаха, тия са били нахапани от Суарес. :lol: :laughing1:

И първата бременност беше много тежка. Шест месеца само на легло и системи. Като видиш бебенцето живо и здраво и всичко забравяш... Сега, обаче не успях да убедя доктора, че не ми е добре на Петровден и загубих бебето в 4 месец... Едва ме спасиха. Посинях, корема се напълни с кръв, изтекоха водите, добре, че успях да се кача в едно такси с детето, че бях сама, а на доктора не му се идваше в болницата... Така ми стана мъчно сестрата, като ми каза че ако съм дошла по-рано всичко щяло да е наред... От сутринта се молих на доктора, а накрая стана нетърпимо и го помолих да отида в болницата и ако може по телефона да каже на дежурния какво да прави! Сигурно, ако не бях толкова смотана и крещях от болка, вместо да търпя, сега щеше да е различно!

И първата бременност беше много тежка. Шест месеца само на легло и системи. Като видиш бебенцето живо и здраво и всичко забравяш... Сега, обаче не успях да убедя доктора, че не ми е добре на Петровден и загубих бебето в 4 месец... Едва ме спасиха. Посинях, корема се напълни с кръв, изтекоха водите, добре, че успях да се кача в едно такси с детето, че бях сама, а на доктора не му се идваше в болницата... Така ми стана мъчно сестрата, като ми каза че ако съм дошла по-рано всичко щяло да е наред... От сутринта се молих на доктора, а накрая стана нетърпимо и го помолих да отида в болницата и ако може по телефона да каже на дежурния какво да прави! Сигурно, ако не бях толкова смотана и крещях от болка, вместо да търпя, сега щеше да е различно!

Да пази Господ от такива неща... Много жалко, наистина, но добре, че ти си поне жива и здрава. И не знаеше ли тоя кретен, че вече си имала тежък проблем от същия вид?!?!? Що за говеда те "обгрижват" в болницата??? 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...