kotora Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Не се занимавай с глупости,а си вземи леново a850+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Xiaomi Redmi Note ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 OnePlus One! Жалко, че цената само на поканата стига до $160-$180 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Яаа... Которът е успял да се размножи Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Яаа... Которът е успял да се размножи Кога Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Егати отиваш в метро за малко риба, мляко и прах за пране... и си тръгваш със сметка от 550лв... не е честно Но пък се сдобих с някаква белгийска биро-вино... много интересно. Чешката бира опредлено е по-хубава но това си беше доста интересно като вкус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Снощи се налочих с една от най-добрите ракии, които съм пробвал последните 2 години. Няма махмурлук, а треснах доволно колчество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Егати отиваш в метро за малко риба, мляко и прах за пране... и си тръгваш със сметка от 550лв... не е честно Същата работа и май никога няма да мога да го избегна...всеки път като влезна в Метро, Била, Кауфланд, Карфур или каквото и да е площ над 300 квадрата, уж влизам за точно определени неща за към 30-40 лева примерно, а няма път, в който да не съм излезнал с трицифрена сума на касата. То даже бях чел една статия с подробни обяснения как хипермаркетите си имали специални психологически хватки като напр. подредба на определени стоки още на входа, други пък се слагат на точно определена височина на рафтовете, а накрая на всички каси има разни дреболии пак от основния асортимент на магазина, че дори и да не си си ги взел от рафта вътре, докато чакаш опашката случайно да се сетиш, че ти трябват батерии, дъвки или презервативи и да си ги вземеш от касите...може да са за лев-два, но пък всеки чака на касата и дори 1/10 да си купят нещо, пак си е оборот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 За такива случаи се взима точна сума пари, за да няма изкушения . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Същата работа и май никога няма да мога да го избегна...всеки път като влезна в Метро, Била, Кауфланд, Карфур или каквото и да е площ над 300 квадрата, уж влизам за точно определени неща за към 30-40 лева примерно, а няма път, в който да не съм излезнал с трицифрена сума на касата. То даже бях чел една статия с подробни обяснения как хипермаркетите си имали специални психологически хватки като напр. подредба на определени стоки още на входа, други пък се слагат на точно определена височина на рафтовете, а накрая на всички каси има разни дреболии пак от основния асортимент на магазина, че дори и да не си си ги взел от рафта вътре, докато чакаш опашката случайно да се сетиш, че ти трябват батерии, дъвки или презервативи и да си ги вземеш от касите...може да са за лев-два, но пък всеки чака на касата и дори 1/10 да си купят нещо, пак си е оборот. Да бе да. Всичко е адски лесно. Като си знам хала и една дъФка орбит бих могъл да си купя от Метро и да си тръгна. Като нямаш 5 лева в джоба ако ще 50 км километраж да навъртиш в тия магазини - все тая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 За такива случаи се взима точна сума пари, за да няма изкушения . Като ще взимам точна сума пари, не виждам смисъл да се разкарвам...винаги намирам нещо, дето ми е "жизнено" необходимо. Знам, че причината е основно в мен и много малко в стратегията на хипермаркетите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Не приписвайте липсата на самоконтрол на магазините... За туй се пазарува по предварително потготвен списък. И никога гладен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 6, 2014 Share Posted July 6, 2014 Не приписвайте липсата на самоконтрол на магазините... За туй се пазарува по предварително потготвен списък. И никога гладен. И най вече без женащото дописва списъка в движение.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Ето как трябва да се употребява педераската енергия. А не парадчета да ми правят и във властта да се врат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Егати отиваш в метро за малко риба, мляко и прах за пране... и си тръгваш със сметка от 550лв... не е честно Но пък се сдобих с някаква белгийска биро-вино... много интересно. Чешката бира опредлено е по-хубава но това си беше доста интересно като вкус. я виж и : http://dvetribiri.com/ дистрибуторите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Ъъъ.... Сириъсли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Винаги съм се чудил, от къде се намират пари, за да се правят тези филми и още повече кой, по дяволите, ги гледа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Е как кой? Парите ги събират актьорите да платят за лента на камерата, а после зрителите са техните баби, който цъкат с език как чедата им са станали "звезди" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Ъъъ.... Сириъсли? И това далеч не е всичко!!! Революционен космически кораб със също така революционен двигател аварира в космоса и се удря в слънцето, като силно въздейства на слънчевата активност. Земята е заплашена от катаклизми и завръщане векове назад. Проектантът на кораба и някогашният му най-добър приятел - летец-космонавт, трябва да спасят люлката на човечеството, като преодолеят личните си чувства, наранени от от страстта им към една жена. В този "филм" участва Джулия Ормонд!!! Френският олимпийски отбор по футбол посещава малко градче в Северна Франция, за да изиграе изключително важен мач. Много скоро след началото си, футболната среща се превръща в кървава борба за оцеляване, след като на свобода е пуснат опасен зомби-вирус, който се разпространява мълниеносно и трансформира играчите, публиката и местните жители в странни побеснели същества. Тука вече изгубих цвят и картина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Френският олимпийски отбор по футбол посещава малко градче в Северна Франция, за да изиграе изключително важен мач. Много скоро след началото си, футболната среща се превръща в кървава борба за оцеляване, след като на свобода е пуснат опасен зомби-вирус, който се разпространява мълниеносно и трансформира играчите, публиката и местните жители в странни побеснели същества. Ахахахахахаха, тия са били нахапани от Суарес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Ахахахахахаха, тия са били нахапани от Суарес. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eos Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 И първата бременност беше много тежка. Шест месеца само на легло и системи. Като видиш бебенцето живо и здраво и всичко забравяш... Сега, обаче не успях да убедя доктора, че не ми е добре на Петровден и загубих бебето в 4 месец... Едва ме спасиха. Посинях, корема се напълни с кръв, изтекоха водите, добре, че успях да се кача в едно такси с детето, че бях сама, а на доктора не му се идваше в болницата... Така ми стана мъчно сестрата, като ми каза че ако съм дошла по-рано всичко щяло да е наред... От сутринта се молих на доктора, а накрая стана нетърпимо и го помолих да отида в болницата и ако може по телефона да каже на дежурния какво да прави! Сигурно, ако не бях толкова смотана и крещях от болка, вместо да търпя, сега щеше да е различно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Съжалявам, Ели! Желая ти бързо възстановяване! И да пази господ от такива "лекари"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 И първата бременност беше много тежка. Шест месеца само на легло и системи. Като видиш бебенцето живо и здраво и всичко забравяш... Сега, обаче не успях да убедя доктора, че не ми е добре на Петровден и загубих бебето в 4 месец... Едва ме спасиха. Посинях, корема се напълни с кръв, изтекоха водите, добре, че успях да се кача в едно такси с детето, че бях сама, а на доктора не му се идваше в болницата... Така ми стана мъчно сестрата, като ми каза че ако съм дошла по-рано всичко щяло да е наред... От сутринта се молих на доктора, а накрая стана нетърпимо и го помолих да отида в болницата и ако може по телефона да каже на дежурния какво да прави! Сигурно, ако не бях толкова смотана и крещях от болка, вместо да търпя, сега щеше да е различно! Да пази Господ от такива неща... Много жалко, наистина, но добре, че ти си поне жива и здрава. И не знаеше ли тоя кретен, че вече си имала тежък проблем от същия вид?!?!? Що за говеда те "обгрижват" в болницата??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.