jijane Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Няма никаква разлика в съставките на бирата за пластмасова, стъклена, желязна или алуминиева опаковка. Който твърди обратното е пълен лаик. А да сравнявате живи бири/къси партиди от бири за ограничена консумация с такива за масова употреба не е много коректно. Ако си мислите, че извън сезона Шуменската бира се прави в Шумен, сте в голяма заблуда.Шуменската пивоварна работи само лятото и е пред затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Spaten. Хубава немска бира. След Стеличката - тая ми е другата любима. Иначе ми минава през главата, че ме изгониха от полицейските управления на 4 града...не дават на баламурници да се докопат до кокала, да им го набия с откат. Прости били ама друг път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Чефо - ушев? БАхахахаххаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Повече от теб да не съм чул и думичка за бира Spaten. Хубава немска бира. След Стеличката - тая ми е другата любима. Иначе ми минава през главата, че ме изгониха от полицейските управления на 4 града...не дават на баламурници да се докопат до кокала, да им го набия с откат. Прости били ама друг път. Стефчо, ако не друго - поне е по-добра идея от армията... ========================= А пък който си въобразява, че се налива едно и също пиво в различните опаковки, може много лесно да провери тая теза. Например не малкото хора тук, които са изпили кегове Туборг и Шуменско у дома, може да споделят дали са пили същата бира, която е в стъклените шишета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Като фен на Каменица, мога със сигурност да твърдя, че те слагат различни партиди в различни опаковки. Като качество се подреждат г/д така... стъклени, кенчета, пластмасови. Отделно променят и качеството на бирата за лятото и за зимата. Като някои партиди са били откровен боклук, който буквално не мога да го пия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Аз лично само Carlsberg мога да седна да пия с удоволствие. Е, има и други, например Schofferhofer и Corona Extra, но те отпадат от графата "с удоволствие" заради неприличната цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Тъкмо се върнах от бирарията Ми тая бира гларус не ми хареса много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 най-много да са сменили технолога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Може Пък може и аз да съм много претенциозен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 А може и да не разбираш от бира (като Виден ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 А може и да не разбираш от бира (като Виден ). Трол! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Трол! При т'ва - от безплатните Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Трол! !!!!!!! При т'ва - от безплатните Ба, знаеш ли колко пари му плащам и пак не му стигат. И мост му подарих! Тролска му работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Чефо - ушев? БАхахахаххаха! Стефчо, ако не друго - поне е по-добра идея от армията... ========================= А пък който си въобразява, че се налива едно и също пиво в различните опаковки, може много лесно да провери тая теза. Например не малкото хора тук, които са изпили кегове Туборг и Шуменско у дома, може да споделят дали са пили същата бира, която е в стъклените шишета... Да, обаче не дават. Нито това, нито пожарникар. Докато не сложиш синята книжка в джоба - или си адски умен(аз не съм), или ставаш модерен роб. Средно положение няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Трол! Не! ФРОЛ! От тия, дето са толков дРЪти, че по тяхно време тролове не е имало... Да, обаче не дават. Нито това, нито пожарникар. Докато не сложиш синята книжка в джоба - или си адски умен(аз не съм), или ставаш модерен роб. Средно положение няма. Стефче, не става, батьовата, още първата година да хванеш Обама за кайсиите. Няма такъв филм. Няколко годинки ще си от модерните робове - няма начин. Дано те удари късметЯ, та да е по-къс тоя период. Или пък фатай пътя за Малибу и почвай да търсиш вдовици, де плачат за млад х*й с катинарче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Е, да ама на мен ми се лежи на данъкоплатеца. Искам си нещата дето имах в БГ и то с първия ми ден на работа. 22 работни дни почивка ми се полагаха. Ако станеш кука - това нещо ще го имаш след 25...точно така ДВАДЕСЕТ И ПЕТ години служба. Ай сиктир. Ша ти е*а и болната страна, жалко, че нашата е още по-болна. С всеки изминал ден научам нови и нови работа и не мога да ги асимилирам защо аджеба се случват. Ей го на. Брачедка ми например ще си роди детето в БГ, а не в Чикаго заради едно малко недоразумение със здравната осигуровка. Били неприклонни. Бе огън да ви изгори всички там ша ви е*а майкЯта гнасна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Споко рано или късно Русия ще ги заличи..... глей да си се прибрал Българските бири са ужас най-ужасен повечето са нищо повече от отвратителен спирт. Иначе и на мен Бургаското много ми харесва, наливното на морето е екстра, бутилка не съм пил. Хайнекен 330 форевЪ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Абе Pfungstädter FTW da fuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 С нами Бог му се вика на тва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Баси, след толкова години следване на твърда анти-Микромек линия (форОма ми е свидетел), не вярвах, че мога да харесам до такава степен продукт на тарикатите от Редмънд. Обяснявам си го единствено с факта, че не става въпрос за софтуера, който се предполага, че уж трябва да основно правят, а за ... хардуер. Surface Pro 3 е наистина изключително добър и изненадващо мощен хардуер, без това изобщо да се отразява на мобилността му. Разбира се софтуера е леко друга приказка, но изглежда поне хардуер най-накрая след толкова години се научиха да правят. Все пак трябва да се почне отнякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Бирите в България са си супер. Имайки предвид цената, получаваш много добър продукт! Естествено, друго си е да си пия Krombacher в Дюселдорф, ама какво да се прави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Днес станах свидетел на какво е способна корейската (или да беше китайска ) машина. От 3 месеца се каня да отида на зала и най-накрая успях.Влизам и гледам няк'ви типчета от тези горните - 3,5,9,12бр.Единия гледам дърпа на долен скрипец с 40-50кг, другия закачил 15кг и прави набиранки на лоста.Позагледах се аз и всичките бате бяха със спортни сутиени Почувствах се тъпо и пропуснах набиранията Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 4, 2014 Share Posted July 4, 2014 Според мен си зависи от търпеливостта на конкретния индивид и размера/удобството на чифта тапи/слушалки. Имам и пасивни антифони (3М), и тапи от мемори пяна. Тапите според мен мога да ги издържа по-дълго, защото са мекички, заемат си формата на ушния канал и по някое време дори забравяш за тях ; антифоните са трепач заради принципа им на работа (вакуума), но точно този вакуум по някое време започва да ми идва в повече, а и все пак са си слушалки - тежат и не може да правиш всичко с тях....примерно да спиш и да се обръщаш на хълбок. Вероятно тази пяна (за тапичките) си я събирал от артъците, след като Афродита е изплувала от вълните край Пафос. Където пък ти по случайност си си карал поредната ваканция. Всъщност, чудя се дали именно ти нямаш пръст в скопяването на Уран с цел личната облага? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Консуматорският пеераз в мен се разкрещя и май ще си поръчвам скоро нов "умен" телефон. Не че ми трябва много, но ме блазни мисълта да имам окта цоре и 13 мегапикселова камера. Сегашното ми китайче (CUBOT C9+) се справя повече от добре за моите нужди и като изключим ужасната му камера, всичко друго ми стига, ама пусто... Насочил съм се към този - CUBOT X6. Настоящият ми е от същата марка, та затова пак Цубот. Ако имате други предложения в този ценови диапазон, ще се радвам да споделите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.