Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Адски вярна, но има и допълнение. Банка, муха и политик...

Аз като един карък, точно днес имах падеж на два депозита в ЦКБ... Час и половина, направо каталясах, на всичко отгоре в офиса на Бетовен, няма климатик... Ад си беше. Доста хора останаха учудени, как така влизам в банката и не си тръгвам с чанта пари... Ако знаете какъв ад беше пред ПИБ на Гранда... Минах през Лекси и в момента, в който излезнах, някой се извика, че от вътре казали, че ще дават само по 1000лв. на човек. Едни навън само където не се сбиха кой е наред... Смешно ми стана, честно казано. Народът започва все повече да си мисли с телевизора, което е много, ама много лошо...

Пред мен имаше едно момче, което си харесало кемпер, капарирал го вчера и днес не може да си изтегли парите, за да го плати... Направо се беше вкиснал.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Няма други освен комунистите, които да оставят подобен тип следа след всяко едно тяхно управление, дори и половинчато да е...

Ами, няма. То не е кретения, ми не знам кво е. Нямам търпение да се махна, честно. Все повече ми писва от малоумието, неграмотността, безочието и всякакви такива негативизми. Не е държава - бананова република е. И не е народ - роби! По дух и поведение.

и аз съм потресен колко лесно се "поведоха" всички дружно точно като стадо....

проблема е че българина не мисли, чул недочул бЕга да тегли да не забуги спестяванията, Веждичката Рашидов и той ония ден щял да се самоубива  :Facepalm:  а никой не смята че реално освен изкуствена паника друго няма. 

реално ПИБ като си приберат лихвата от влоговете, някоя друга наказателна лихвичка за предсрочно затваряне на влога, 1-2% при теглене на големи суми и като дръпнат чертата ще са в + сигурно, проблема е че излишно се трупат негативи в така или иначе крехката ни държава. 

интересно ми е кой точно до подхвана тоя "скандал" , бахти утрепките долни ни управляват  :blowup:

Носят се и други разни слухове, че разни "хора" се опитват да бутнат борда... Въобще пълен хаос от простотии от всички посоки... 

интересно ми е кой точно до подхвана тоя "скандал" , бахти утрепките долни ни управляват  :blowup:

Като знам кой има афинитет към SMS-и, предполагам, че е Бюреков и по-точно тези, които му дърпат конците...

Интересно как Тиквуна си промени мнението и от противник на заеми, стана най-агресивният привърженик... Глей к'во е да отидеш в Хамерика и да ти набият канчето...

Да еВа тяхната мама...

Всички копелета долни искат да се налапат, ама трябва май да им спретнем една Румъния '89-та, със искане за запор на всички сметки зад граница - по мотив за нечестно придобито имущество, та да видят синчетата и щерките им кво е мизерия и как се бачка и учи + конфискация в държавна полза на всякакви имущества. А, да - и лишаване завинаги от граждански права.

Не знам...аз се  имам за добър човек, но ако ми позволят да застрелям няколко души, ще пия 2 водки и ще стрелям. От упор. После сигурно ще повърна. И вече няма да съм човек...

Не си прави труда да хабиш водката - пречи на прицела. Пък и патроните са скъпи, а се губи образователният елемент. Аз бих ритнал столчето под краката на бая народ - бесилото открай време е една от позорните присъди...

Мисля си, че ако се "реши" проблема по този начин - изпълнителите на присъдите по нищо няма да се различават от комунистите и тяхната "революция". 

Наскоро, не знам от къде ми дойде, се зачетох в няколко исторически епизода. На първо място - записките на капитана на Радецки. Историята там се различава малко от "тих бял Дунав"... Също - изглежда през годините е имало не едно и две възстания срещу комунягите. Но, добре прикрити от пропагандната машина...

Въстания :) Без "з". Просто казвам.

Чухте ли изказванията на тоя глупак Боко днес по сутрешните предвания ? Така нагнетява напрежението не е истина.

Въстания :) Без "з". Просто казвам.

Това си е направо за раздела  Наградите "Кирил Методи и брат му", ама нали не съм злопаметен :D

Арестувани са двама души за атаките срещу банките

Явно това ще е отговора на държавата за да успокои хората.

Хайде, Пешо е младоженец, няма да му сърдим, прави грешки от любов.

Обаче и в твоя пост има грешки :) "Отговорът" трябва да е. Все пак е подлог :) И преди "за да" трябва да има ",". Но нали не съм злопаметна...

Няма да търся повече грешки, че и аз сто процента имам...

Да намериш грешка в пост на exabyte?! Невъзможно!

Поне не претендирам, да съм езиковед :D

@gal4enceto лошо няма.Всеки греши, но не всеки не се присмива на другия ;)

Аз се присмивам основно на простотиЙ, смехориЙ и разни други римски имена, дето уж трябва да са думички в множествено число... Щот е много малоумна грешка и противоречи изцяло на здравия разум и дори правоговора. А ти на всяка "забележка" реагираш като ощипана второкласничка. Никога не съм твърдял, че пиша идеално, напротив. Ама ти потъпкваш граматиката по-сериозно от пернишки гоуфаджия ЗЗП...

Основно, но и не само.Все пак ти си основателя на "Наградите "Кирил Методи и брат му"".

Тази тема съм я пускал и в друг форум.

Коментара е излишен!

Щом казваш, така е баце.

П.С. Нямаше нужда да се обясняваш като ученичка ;)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...