Lucky Luciano Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Адски вярна, но има и допълнение. Банка, муха и политик... Аз като един карък, точно днес имах падеж на два депозита в ЦКБ... Час и половина, направо каталясах, на всичко отгоре в офиса на Бетовен, няма климатик... Ад си беше. Доста хора останаха учудени, как така влизам в банката и не си тръгвам с чанта пари... Ако знаете какъв ад беше пред ПИБ на Гранда... Минах през Лекси и в момента, в който излезнах, някой се извика, че от вътре казали, че ще дават само по 1000лв. на човек. Едни навън само където не се сбиха кой е наред... Смешно ми стана, честно казано. Народът започва все повече да си мисли с телевизора, което е много, ама много лошо... Пред мен имаше едно момче, което си харесало кемпер, капарирал го вчера и днес не може да си изтегли парите, за да го плати... Направо се беше вкиснал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Няма други освен комунистите, които да оставят подобен тип следа след всяко едно тяхно управление, дори и половинчато да е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Няма измислен фейспалм, който може да опише ставащото в момента в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Ами, няма. То не е кретения, ми не знам кво е. Нямам търпение да се махна, честно. Все повече ми писва от малоумието, неграмотността, безочието и всякакви такива негативизми. Не е държава - бананова република е. И не е народ - роби! По дух и поведение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 и аз съм потресен колко лесно се "поведоха" всички дружно точно като стадо.... проблема е че българина не мисли, чул недочул бЕга да тегли да не забуги спестяванията, Веждичката Рашидов и той ония ден щял да се самоубива а никой не смята че реално освен изкуствена паника друго няма. реално ПИБ като си приберат лихвата от влоговете, някоя друга наказателна лихвичка за предсрочно затваряне на влога, 1-2% при теглене на големи суми и като дръпнат чертата ще са в + сигурно, проблема е че излишно се трупат негативи в така или иначе крехката ни държава. интересно ми е кой точно до подхвана тоя "скандал" , бахти утрепките долни ни управляват Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 http://gong.bg/oshte-sport/sportno-show-gong/multimedia/audio/comment/minutki-na-vodeshtiia-tomislav-rusev-za-tikvite-i-oligarsite-285342 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Носят се и други разни слухове, че разни "хора" се опитват да бутнат борда... Въобще пълен хаос от простотии от всички посоки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 то и за промяна на фиксирания курс лев-евро се носят слухове от 3 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 интересно ми е кой точно до подхвана тоя "скандал" , бахти утрепките долни ни управляват Като знам кой има афинитет към SMS-и, предполагам, че е Бюреков и по-точно тези, които му дърпат конците... Интересно как Тиквуна си промени мнението и от противник на заеми, стана най-агресивният привърженик... Глей к'во е да отидеш в Хамерика и да ти набият канчето... Да еВа тяхната мама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Всички копелета долни искат да се налапат, ама трябва май да им спретнем една Румъния '89-та, със искане за запор на всички сметки зад граница - по мотив за нечестно придобито имущество, та да видят синчетата и щерките им кво е мизерия и как се бачка и учи + конфискация в държавна полза на всякакви имущества. А, да - и лишаване завинаги от граждански права. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 А не да резервират в Лондон сепаре за 8000 паунда, за да се видят с авери... Всички на къра!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Искам да стигна до там, че като си дръпна кинтите от банката и тя да фалира ....и тая банка да е БНБ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Върни се в Бг и мечтата ти много скоро може да стане реалност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Не знам...аз се имам за добър човек, но ако ми позволят да застрелям няколко души, ще пия 2 водки и ще стрелям. От упор. После сигурно ще повърна. И вече няма да съм човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Не си прави труда да хабиш водката - пречи на прицела. Пък и патроните са скъпи, а се губи образователният елемент. Аз бих ритнал столчето под краката на бая народ - бесилото открай време е една от позорните присъди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Мисля си, че ако се "реши" проблема по този начин - изпълнителите на присъдите по нищо няма да се различават от комунистите и тяхната "революция". Наскоро, не знам от къде ми дойде, се зачетох в няколко исторически епизода. На първо място - записките на капитана на Радецки. Историята там се различава малко от "тих бял Дунав"... Също - изглежда през годините е имало не едно и две възстания срещу комунягите. Но, добре прикрити от пропагандната машина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Въстания Без "з". Просто казвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Чухте ли изказванията на тоя глупак Боко днес по сутрешните предвания ? Така нагнетява напрежението не е истина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Въстания Без "з". Просто казвам. Това си е направо за раздела Наградите "Кирил Методи и брат му", ама нали не съм злопаметен Арестувани са двама души за атаките срещу банките Явно това ще е отговора на държавата за да успокои хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Хайде, Пешо е младоженец, няма да му сърдим, прави грешки от любов. Обаче и в твоя пост има грешки "Отговорът" трябва да е. Все пак е подлог И преди "за да" трябва да има ",". Но нали не съм злопаметна... Няма да търся повече грешки, че и аз сто процента имам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Да намериш грешка в пост на exabyte?! Невъзможно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Да намериш грешка в пост на exabyte?! Невъзможно! Поне не претендирам, да съм езиковед @gal4enceto лошо няма.Всеки греши, но не всеки не се присмива на другия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Аз се присмивам основно на простотиЙ, смехориЙ и разни други римски имена, дето уж трябва да са думички в множествено число... Щот е много малоумна грешка и противоречи изцяло на здравия разум и дори правоговора. А ти на всяка "забележка" реагираш като ощипана второкласничка. Никога не съм твърдял, че пиша идеално, напротив. Ама ти потъпкваш граматиката по-сериозно от пернишки гоуфаджия ЗЗП... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 Основно, но и не само.Все пак ти си основателя на "Наградите "Кирил Методи и брат му"". Тази тема съм я пускал и в друг форум. Коментара е излишен! Щом казваш, така е баце. П.С. Нямаше нужда да се обясняваш като ученичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.