exabyte Posted June 20, 2014 Share Posted June 20, 2014 Незаконните - едва ли.Законните - никога няма да се махнат от широкия център.Не и за бартер панелка в Tракия (поне така говориха като живеех там ).И нека парите да говорят: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Тук я изгони като мръсно животно :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Емел Етем и Сергей Станишев откриват първия център за аерокосмическо наблюдение в България през 2007 г."...По-любопитното е, че от 5 години насам действа Център за аерокосмично наблюдение (ЦАН), за създаването на който бяха похарчени над 3,3 млн. лв. Той беше създаден от разформированото Министерство на извънредните ситуации, а сега е в МВР. Работи със софтуер, който служи за работа в близко до реалното време и е специално организиран за прогнозиране на наводнения и система за ранно предупреждение.ЦАН трябва да осъществява превантивни действия за повишаване на готовността за реагиране при бедствия. Центърът наблюдава със сателити територията на страната в реално време за развиващите се природни процеси и явления. Според националния план данните от центъра могат да се използват за извършване на различни видове оценки и анализи, свързани с природните бедствия."През ноември 2011 г. бе изведен в орбита американският сателит за наблюдение на Земята NPP, който е следващото поколение на сателитите TERRA и Aqua, от които ЦАН получава данни. В ЦАН има възможност за получаване на данни от NPP, като за целта е необходимо закупуване на съответната приемна апаратура за него", пише в Националната програма за защита при бедствия, приета на 7 май..." "Центърът за аерокосмически наблюдения" от няколко месеца не е в Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението (ГДПБЗН)". Преди няколко месеца бе преместен в административната дирекция "Комуникационни и информационни системи". От ЦАН може да се получи моментна снимка, но може и да не се получи. От друга страна, центърът работи с партньори в чужбина, откъдето също получава информация и снимки", каза говорителят на ГДПБЗН Валери Кръстев. " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 ETA 18'30" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 Малко ти е пиенето, щом го мислиш толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 21, 2014 Share Posted June 21, 2014 А някои си прекарват времето така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Баси мяката. Последните 2 години не бях боледувал, а сега за 2 седмици се натръшках 2 пъти и то само някаква тъпа температура, втория път и леки болки в гърлото. Дразнещо е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Има вирус някъв. Снощи малкия бяс го тръшна ей така - от нищото. Ред. Гледам "Ну,погоди!" с малката и си мисля - Аню нито е пеерас, нито се облича модно. Още през 60-те са носили розови ризки и смахнати вратовръзки... А малиновите сака бяха хит през 90-те сред руските борчета.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Нещо лошо за BWM-джийте и шофирането им ли бяхте казахте, че не помня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 22, 2014 Share Posted June 22, 2014 Такива виждам поне трима всеки ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Мисля да си взема нова клавиатура, вместо да чистя сегашната. 15 болтчета за отвиване, майна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Мисля да си взема нова клавиатура, вместо да чистя сегашната. 15 болтчета за отвиване, майна. Измий я, оставяш я да изсъхне и ще е като нова Пък ако не се получи, винаги можеш да вземеш новата Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Ако под "измиваш" имаш предвид да я напръска с копчетата надолу с обезмаслител който излиза като пяна и после с пулверизатор с водичка , пак надолу, да я изплакне... може и да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Ако под "измиваш" имаш предвид да я напръска с копчетата надолу с обезмаслител който излиза като пяна и после с пулверизатор с водичка , пак надолу, да я изплакне... може и да стане. Прекалено сложно Просто да я накисне във вода, а може и да я постави и под струята на душа Стават като нови Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Прекалено сложно Просто да я накисне във вода, а може и да я постави и под струята на душа Стават като нови Зависи дали не пиива кола/кафе пред ПС-то .Тогава гаранция ефект няма да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Което не става с вода, става с много вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Каква вода бре! Бира требе да има!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Това с миенето под душа ми допада като идея, даже имам една четка за под, която би била от полза, но бих го пробвал само ако вече имам резервна клавиатура. А и какво ще правя, докато съхне? Освен това, този метод няма да реши проблема с колониите смърфове под клавишите Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Ок, викни ме да гледам следващия път като си чистиш клавиатурата с бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Ок, викни ме да гледам следващия път като си чистиш клавиатурата с бира. Кой ти говори за чистене на клавиатура бре, Слакър! Мойта е на 11 години и не е мита... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Ами разговора в темата върви за това как Психозата да си почисти клавиатурата. Или ти се включи като kotora и вмъкна нещо от космоса в текущия разговор Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Ти бастун ли си глътнал днес??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Тва да четеш CV-та било много забавна работа Понеже в момента си диря падуан и началството ми натресе и отговорността по подбора му. Единствените изисквания, които съм отбелязал в обявата са кандидатът да има някакъв опит в областта на автоматиката и системотехниката или в хладилното дело. Само това, мамка му, кратко и ясно. Надявах се да се обадят някое и друго студентче тъкмо завършило или някой майсторан на, когото да се наложи да му обяснявам защо няма на веднага да започне да получава 2к лева, ама не би... Полазиха ме цял рояк хотелски аниматори, треньори по латино танци, общи работници в фивашки цехове, мотокаристи, тираджии и прочее ненужни мене индивиди. Както и такива, работили цял живот като директори на заводски комин и гордо изтъкващи веселия си нрав, смятайки тези си компетенции и умения за жизнено важни за позицията - техник, във фирма "Едикояси" ООД. Има и един доста сериозен процент от хора, прочитането на чиито трудови автобиографии причинява непоносимо страдание на четящия ги. То не са писания на чатица, то не са неща, превеждани все едно през гугъл преводача... Гвоздеят на тази група обаче го ковна един индивид (инж. Едикойси), който явно доста се беше постарал за започва думите си на шльокавица и да ги довършва на кирилица или пък да започва на кирилица и да завършва на шльокавица.... Е нема подобна кретения, мамка му.... В интерес на истината съм отделил и двадесетина човека, които мисля да препитам (претендиращи, че притежават нужните умения), обаче се чудя колко от тях ще успеят да избутат до края на интервюто, та изобщо евентуално да стигнат и до практическите тестове.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 А какво да говорим ако трябва да минат и теста на масата с ракиите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 А какво да говорим ако трябва да минат и теста на масата с ракиите... Ъффф... Тва всеки го може. Друго си е да прекараш и маркираш 200-300 жичлета, докато припяваш - Тъкала е Донка престилка и играеш ръченица с две кърпи в ръце, като едновременно с това, приготвяш продуктите за една тава гръцка мусака Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.