Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Баси, твърде нечовешко е на тия години да станеш в събота в 7 сутринта и да изкачиш убийствения Grouse Grind (три километрово трасе с 900 метра денивелация) за час и 20 мин. :smile1:

Чак убийствен..едва ли.Качвал съм и по-сериозни.А и зависи в каква форма си, а не на колко години си...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Чак убийствен..едва ли.Качвал съм и по-сериозни.А и зависи в каква форма си, а не на колко години си...

Този кога си го качвал, значи минал си през наше село и не си се обадил?

С тоя гнасен футбол никой не гледа Льо Ман освен мен :-). Ферари N51 би трябвало да води ако правилно виждам. Двете останали Аудита в Lmp1 също са напред.

В Пловдив ви е поиздавило малко?

Беше страхотия. На 60-тина метра не се виждаха светлите точки на лампите по булеварда.

Понеже обратната вода в тоалетните на блока е заустена в дъждарките, при този страхотен дебит се получи една гигантска ежекторна помпа, която засмука де-що има вода по сифоните и в тоалетната чиния и гъргори яко.

Подкрепям Злобил...Как няма да си следиш маслото?

Много просто - не караш френски/италЯнски дарак. Може 2-3 пъти в годината да погледнеш от куртоазия...

Koгато лампата за маслото светне ... вече нещата са за опело и прикадяване.

Не е задължително. Навремето почти бях пресушил Голфа, не му се отрази особено. Но е факт, че поддържането на нормално масло, и като количество, и като редовна смяна, решава живота на мотора. 

Абе, Мисир! Вземи се гръмни със самосвал в главата и стига си плещил глупости, порфавор.

Когато се правят филми, които касаят някакви исторически събития, пък без значение по чии бозави комикси са снимани, би трябвало да има поне минимална доза придържане към съответните факти. И това е правило, което се спазва още от преди времето, когато великият адмирал Камбов е преплувал Ламанш с флотилията си от водни колелета в дирене на златната чаша.

Капиш?  :gangstah:

LOW BLOW!!!   :laughing:  :laughing:  :laughing:

Изобщо на никой не му дреме за историческите събития. Както казах, над 95% от гледащите не са и чували за тях!

Да, само дето казаха в бозата, че битката при Маратон вече се е случила. Което е така(Първата гръко-персийска война, нещо, а-у.). Есхил(оня същия, да) е пряк участник в битката при Саламин и дава сведения за нея. Молим. Херодот(да, бащата на историята) също дава сведения. Така че - аре. Вие си съдете за ефектите и циците, ние ще хвърляме кал по историческата достоверност.

Хвърляйте кал колкото искате, а следващия път няма да ходите в киното, а в библиотеката - да сме наясно. И да сме абсолютно точни с историята... Големи сте злета с Галицин, и това капитан ви го казва... :laughing:  :laughing:  :laughing:  

Видене, с топла бира да се наливаш цял живот.

...и тъкмо кога си я налива да му се вкисва emoticon-0133-wait.gif  

Щях да добавя и - гол да го бара, ама няма!

В духа на изминалата форумна седмица :

МНОГО Е МОДЕРНО ДА СЕ НАХВЪРЛЯТЕ ВСИЧКИ СРЕЩУ МЕНЕ! НЕГРАМОТНИЦИ ПРОСТИ! АКО СЕ МАХНА СРЕЩУ КОГО ЩЕ СТЕ? 

:laughing:  :laughing:  :laughing:

Галицин, нИ моЙш ма уплаши!  

Наско, ракията да ти изветрее и сланината да ти мухляса... Хахахахах

бая сериозен дъжд падна....май не съм виждал такова чудо до ся...

За снощния ли говориш? Щото тва от днес, нищо не е ;)

Видене, анадолски ромеовци ше те плашат тебе emoticon-0144-nod.gif

Дъжда снощи беше убийствен, ставах да затварям прозорците, на 5 метра нищо не се виждаше. При нашите улицата е била море. Тая японска акация е като стиропор крехка, сумати изпотрошени клони, върху няколко автомобила. Подлеза на надлез Родопи е целия в кал, видимо е било море, на едно БМВ беше паднало там цяло дърво...

Дъжда снощи беше убийствен, ставах да затварям прозорците, на 5 метра нищо не се виждаше. При нашите улицата е била море. Тая японска акация е като стиропор крехка, сумати изпотрошени клони, върху няколко автомобила. Подлеза на надлез Родопи е целия в кал, видимо е било море, на едно БМВ беше паднало там цяло дърво...

10354073_10152471029081138_8047297848581

93972d07ea6b.jpg

http://vbox7.com/play:76b35be0c3

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Браво на Гришо! :thumbsup:

Видене, моята ракия не изветрява и сланината не мухлясва - няма кога. Днес тука малко ни прасна по подобие на Пловдивско. Ние тъкмо се качвахме към Околомръсното и минавахме през един подлез, в центъра на който извираше вода от канализационната шахта - ама яко. Видимост - 5-10м.

Този кога си го качвал, значи минал си през наше село и не си се обадил?

Ааа нье, чак до ваше село не съм стигнал...колкото и да ми се иска...ама пусти пари....Иначе бива ли да мина и да не обадя...

Така ще в бъдеще. Ставаме субтропическа-тропическа страна. А бананова република ще си останем много дълго, като сме такива маймуни... Мрежата на Ментел е сдрефила.

Ааа нье, чак до ваше село не съм стигнал...колкото и да ми се иска...ама пусти пари....Иначе бива ли да мина и да не обадя...

Ааааа, тогава не е добре да подценяваш трасето. Повечето стъпала са издълбани в скалите и са доста високи, което прави самото изкачване много по-трудно отколкото ако стъпалата бяха с нормална височина. Ела ми на гости и ще те пусна по трасето да видиш за какво става въпрос. ;) :)

Ааааа, тогава не е добре да подценяваш трасето. Повечето стъпала са издълбани в скалите и са доста високи, което прави самото изкачване много по-трудно отколкото ако стъпалата бяха с нормална височина. Ела ми на гости и ще те пусна по трасето да видиш за какво става въпрос. ;) :)

С огромно удоволствие бих дошъл...Но едва ли тази година...Даже бих поостанал и за по-дълго...примерно завинаги...:lol:

Научил съм се, да не подценявам планината...Не казвам, че е лесно...нито пък го гледам с насмешка...Каквото и да е, това си е сериозно изкачване и то стъпало, което е още по-трудно...Мисълта ми беше, че човек ако е в добра форма и се поддържа, годините са без значение...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...