Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Честит рожден ден, Стойо!!! Няма да ви бия дето не казвате като ходите по язовири с Кашалота...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Да си ми жив и здрав, батьовата! 

Благодаря, батко ми :) Иначе - това беше тест-рън на новата екипировка на съквартиранта ми. С бат Весо трябваше да съблюдаваме забавата :lol: 

Fuck me sideways and call me "Grandma"!

УУуууааааау. Безброй часове прекарах в тройката. Това изглежда още по-епично. Wingsuit FTW!

УУуууааааау. Безброй часове прекарах в тройката. Това изглежда още по-епично. Wingsuit FTW!

Тройката я приключих преди няколко дни като направих всичко, което може да бъде направено :) Наистина е черешка на тортата. А ноември не е чак толкова далеч за новата. Даже ми се навъртят някакви мисли да си я pre-order-на, но съм прекалено разлигавен пират и ~ 100 кинта ми се струват много.

Междувременно ще пробвам втората част - аз даже първата не съм играл, така че отпред назад ще карам.

Сайтът за който ви говорих вчера е mobilensviat.com - понеже "партньорите" им от pazaruvaj.com явно не знаят как да си направят формулярите, не успях да оставя "ласкаво" мнение. На който му се занимава - може да сподели с приятели да се пазят. О, да - все още не са ми отговорили на запитването, защо "уж" работят с Уникредит, пък Уникредит не знаят за това.

Тройката я приключих преди няколко дни като направих всичко, което може да бъде направено :) Наистина е черешка на тортата. А ноември не е чак толкова далеч за новата. Даже ми се навъртят някакви мисли да си я pre-order-на, но съм прекалено разлигавен пират и ~ 100 кинта ми се струват много.

Междувременно ще пробвам втората част - аз даже първата не съм играл, така че отпред назад ще карам.

Истината е в ПЪРВА част!!! Двойката е ужасяващо бозава (с много, много, много редки, моментни проблясъци). В трета част явно са се усетили че са се насрали епично с втората, та се промъква и част от очарованието на единицата. Дано в четвърта се върнат към истината и пуснат отново истински шедьовър.

Истината е в ПЪРВА част!!!

По тоя повод - КОГА ЩЕ ВЪРНАТ МЕЛОДИЯ НА ГОДИНАТА???

Между другото понеже се оглеждах за разни оригинални запалки (за цигари), ебаси и модела, дето видях на едно място - метална, мъж и жена, голи, в поза 69 си правят разни приятни работи ; на мъжа достойнството му сочи в посока 12 часа, а устата на жената е на няколко милиметра над него. :evil И сега идва най-интересното - начинът на запалване се осъществява като се натисне главата на жената надолу, при което тя натиска оная му работа, от което главата на късметлията започва да пуши от кеф и се запалва почти като оксижен. :lol:  Ненормалници.... :FU:

Заради малките деца, с които е пълен форума...линк няма да давам ; тия дето се чувстват по-пораснали могат да я потърсят в Ибей със заглавие "Double Desktop windproof lighter with music appropriate wholesale Lover Couples"

П.П. Баси - сега видях в заглавието, че и фанфари се чували на кулминацията... :online2long:

Fuck me sideways and call me "Grandma"!

Този израз се присъжда от моа за следната игра:

https://www.youtube.com/watch?v=AKVVVmIjjyo

Псохоза, ако не си играл Батман игрите, сега е моментът да поправиш тази грешка. Страхотни са.

Турбо простотия. Тъкмо тръгнах да преордърна през Амазон и изведнъж баш на финала другарите ми сервират това:

Items:$59.96

Shipping & handling:$15.48

Total before tax:$75.44

Estimated tax to be collected:$0.00

Import Fees Deposit$15.09

Order total:$90.53

Е не мо'е ли да барат меча, а!!!

Намираш си един малък (като дебит) пулверизатор (аз съм взел от някаква тоалетна вода на сестра ми), пълниш го с вода и е рай! По-ефективно средство не съм намерил :)

Да ми хвалиш нещо свързано с Батман?!  :sick 

Играл ли си на криеница като малък?

Не знам... Аз не предопределям дали дадена игра ще е добра само по това, че главният персонаж не ме кефи. Пробвах преди години първата част и веднага ме грабна - страхотна мрачна визия, супер история, невероятна графика, отделно че и 3д пърсън игрите са ми любими (но тук е само плюс).

Иначе криеница като малък съм играл, ама много рядко.

-------------------------

Който ми каже, че София е невероятен град за живеене, веднага ще му подам въже, за да се обеси. От няколко дена съм тук. Слава богу, че ще трае само още 10 дни... Ако някога трябва да избирам между столицата и извън България - избирам второто.

Който ми каже, че София е невероятен град за живеене, веднага ще му подам въже, за да се обеси. От няколко дена съм тук. Слава богу, че ще трае само още 10 дни... Ако някога трябва да избирам между столицата и извън България - избирам второто.

Провинциалист. :P

Не мисля, че дори софиянци го мислят. Поне 90% са там, защото е едно от малкото места в Бг, в което може да се живее що-годе извън прага на мизерията. Не е рай, но другия изход наистина остава терминал 2...

Даже в следващите години планирам точно тези етапи... Първо София 1-2 години. Ако не ми хареса -> keep walking :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...