Midex Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Шегувах се...и на мен снощи ми се ходеше на Мастърбой (една от любимите ми групи) и останалите, тъй като бях на предишното издание с 2Unlimited, SNAP и др., но разбрах за мероприятието в последния момент, а вече имах уговорен друг ангажимент по това време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Това е защото нямаш Фейсбук.Но дори и без Фейсбук, аз бях чул за това събитие за което говориш преди 1-2 месеца от някъде. Не помня от къде...Пък и ние не бяхме на него. Бяхме на Тиесто на летището. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Как се представи Тайса?Сега ще разровя да видя за някакво видео в бокс-а, не че ще е обективно... Последно бях на Какао и бях леееко разочарован (особенно гледката малко след входа ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Чефо, въпреки че напоследък си малко отвеян... Не мога да не се опитам да съсипя и твоята неделя > http://tun.in/seJKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Бяхме на Тиесто на летището. Бил си там, щото си от 'новото поколение', а ония ми се падат наборчета и като си спомня какъв купон по време на чума беше през 90-те, ме наляга носталгията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Как се представи Тайса?Сега ще разровя да видя за някакво видео в бокс-а, не че ще е обективно... Последно бях на Какао и бях леееко разочарован (особенно гледката малко след входа ). Както очаквахме. Виж му последните партита от Tomorrowland и Ultra 2014. Set-а е беше същия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Както очаквахме. Виж му последните партита от Tomorrowland и Ultra 2014. Set-а е беше същия. Това ли трябва да е? П.С. Декора и сцената цепят мрака.Жалко, че нашите никога не са на тяхното ниво (дори и Румънците са много преди нас). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Това ли трябва да е? П.С. Декора и сцената цепят мрака.Жалко, че нашите никога не са на тяхното ниво (дори и Румънците са много преди нас). Да. Това е. Но тук имаше някоя и друга песен. Все пак беше 3 часа, а не час и полвоина. Сцената няма как да е същата. Там се правят мноооооооого повече пари от тук. Освен това, сцената на Armin Only Intense беше супер, но билетите бяха по-скъпи и посетителите бяха повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Да. Това е. Но тук имаше някоя и друга песен. Все пак беше 3 часа, а не час и полвоина. Сцената няма как да е същата. Там се правят мноооооооого повече пари от тук. Освен това, сцената на Armin Only Intense беше супер, но билетите бяха по-скъпи и посетителите бяха повече. Е чак пък много повече... все пак и разходите са много повече.По-скоро имат много промоутъри/спонсори (както в Румъния). Бях на Armin ASOT 600 дето уж изби рибата от посещаемост (Припомняме, че последното парти на Armin у нас, ASOT 600, беше напълно разпродадено и събра над девет хиляди посетители.), ама все тая И ако на Armin Only Intense цената е била по-висока, но е имало повече посетители, какво пречи и за другите партита да е така?Дали ще е 30 или 40лв, няма голяма разлика (10 x 5000-6000 едва ли не биха били достатъчни). За мен примерно, има голяма разлика в това което пускат последните няколко години и това което беше преди, и бих отишъл единствено заради компанията/декори/сцена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Armin стигна до 80 лева. Тук спряха на 50. Къде са тия 30 лева, не те знам. EDIT: тук = тиесто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Шегувах се...и на мен снощи ми се ходеше на Мастърбой (една от любимите ми групи) и останалите, тъй като бях на предишното издание с 2Unlimited, SNAP и др., но разбрах за мероприятието в последния момент, а вече имах уговорен друг ангажимент по това време... Има за какво да те е яд. Като цяло единствената издънка бяха east 17. Появиха се след C Block и почнаха да пеят само някакви балади и само за жените. Аз бях отишал главно заради C Block, обаче Masterboy направо взривиха сцената. Нямаха сила (поради разбираеми причини) , но толкова им хареса публиката, че изпяха 2 или 3 песни допълнително и направиха много шоу. E type бяха много добър завършек. Тоя пич не го слуша главата... едит: Masterboy казаха, че ще правят турне, но забравих къде точно щяха да ходят. Може да провериш и ако имаш път оттам да ги посетиш. Заслужава си според мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Armin стигна до 80 лева. Тук спряха на 50. Къде са тия 30 лева, не те знам. EDIT: тук = тиесто. Като взимаш тикети последната седмица/месец, така ще е След като е имало от 80лв, значи е имало кой да купува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Ако не се бъркам, билета на Ултра е 400 долара. Early Bird Weekend Tickets $149.50Advance Weekend Tickets $249.95Final Release General Admission Tickets – $399.95Final Release VIP Tickets – $849.95Посещаемостта е поне 330 000 човека (2013).Няма място за сравнение на приходите... На АСОТ 600 сцената беше гадна и беше една и съща във всички държави.На Армин Онли имаше повече хора. Мисля, че бяха към 10 - 12 000. Сцената беше супер. Шоуто беше уникално. Музиката също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Като взимаш тикети последната седмица/месец, така ще е След като е имало от 80лв, значи е имало кой да купува. Ти изобщо слушаш ли се?! Казваш, че цената на шоуто е 30 лева. Аз ти казвам, че не е, защото тези билети са само 1-вите хиляда. Брат, много та обичам, ама ти много рядко си в играта, майна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 На АСОТ 600 сцената беше гадна и беше една и съща във всички държави. На Армин Онли имаше повече хора. Мисля, че бяха към 10 - 12 000. Сцената беше супер. Шоуто беше уникално. Музиката също. Ммм на другото Онли ще гледам да присъствам. OK, успя да ме накараш да ми стане тъпо Ти изобщо слушаш ли се?! Казваш, че цената на шоуто е 30 лева. Аз ти казвам, че не е, защото тези билети са само 1-вите хиляда. Брат, много та обичам, ама ти много рядко си в играта, майна. И аз така брат, ама ти си нямаш на идея или не следиш разговора.Много ясно, че 1вите 100-200 ще са 30лв, а другите не.Ама дали ще взема 90 тикет на 30лв или 190 на 40лв и ще дам още 10лв отгоре, мисля е все тая, ако това ще покачи качеството. Хайде да разчупим спора малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Като взимаш тикети последната седмица/месец, така ще е След като е имало от 80лв, значи е имало кой да купува. Ти изобщо слушаш ли се?! Казваш, че цената на шоуто е 30 лева. Аз ти казвам, че не е, защото тези билети са само 1-вите хиляда. Брат, много та обичам, ама ти много рядко си в играта, майна. Първите 100. Не първите 1000. От първите 100 взимаме винаги. Както ще направим и утре за Армин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Има за какво да те е яд. Никога не съм харесвал групи като East17 чак толкова много - прекалено лигави ми идват, предпочитам твърдия евроденс, техното и соул музиката от 90-те. Яд ме е за Мастърбой, понеже от вокалистките е била дошла не Линда Роко, която също пее зверски, но има по-тъничък глас, а Трикси Делгадо, която е само глас...уникална е! А и за C-Block и E-Type също съжалявам, че не можах да отида да ги чуя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Ебаси, колко ме мързи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 В тоя ред на мисли, Midex ти нали си запоснат с цените на звуко/осветителна техниката или греша?Колко идва да наемеш да кажем по 1бр. блайндер, блиц, лазер, движеши глави? (потърсих в интернет, но не намерих инфо). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Не съм най-подходящия човек за този отговор - наемът се уговаря единствено с тоя, от когото ще наемаш техниката, а на мен не ми се налага да наемам подобна техника... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Трикси Делгадо, която е само глас...уникална е! https://www.youtube.com/playlist?list=PL_RYooYBLV-p_gfyi9y1C1CwxqylWokel. Тука са качили няколко видеота от снощи ( Masterboy - ANYBODY). Може да видиш какво си изпуснал Вокалистката беше един път Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Не съм най-подходящия човек за този отговор - наемът се уговаря единствено с тоя, от когото ще наемаш техниката, а на мен не ми се налага да наемам подобна техника... По договорка?Някакви ориентировачни цени + - ? А някой да има идея от къде може да се вземе под наем палатка/и за 100тина човека + маси и столове? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 https://www.youtube.com/playlist?list=PL_RYooYBLV-p_gfyi9y1C1CwxqylWokel. Тука са качили няколко видеота от снощи ( Masterboy - ANYBODY). Може да видиш какво си изпуснал Вокалистката беше един път Знам, изгледах ги вече. Тая мадама дето снима е опасна - дебне всички изпълнители, дето идват в BG и снима на HD...тя беше и на предишното издание и помести клипове на всичките групи. ------- P.S. Оня ден отивах към пощата и отново мярнах коментирания от Психара дядо с кашона-тонколона - пак е възобновил протестите ; обаче сега знам Иван как се е чувствал - срещу нас има един магазин, дето работи без прекъсване всеки ден в седмицата и продавачката има някаква любима нова BG песен, дето през час я надува на някакви тонколони докато излиза пред магазина да пуши....ейййй, вече започнах да я сънувам тая песен, как не й омръзна след 435254-тото повторение не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Чефо, въпреки че напоследък си малко отвеян... Не мога да не се опитам да съсипя и твоята неделя > http://tun.in/seJKE Напротив, това е оправяне на неделята. Лошото е, че от как се реших на доброволно робство, бачкам и събота и неделя. Ама това ще е още малко. Радикално ще си реша проблемите...като не мога да преборя с-мата....ще се слея с нея. Лошото е, че единствения вариант за това е зелената униформа и бръсната глава. После обаче за около 90% от сметките ще се грижат всички съвестни данъкоплатци в тая чудна Америка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 8, 2014 Share Posted June 8, 2014 Тука не ходи в казарма, там ли ще е ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.