lil_stenly Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Просто кафето ми е нещото без което не мога . Музичка за събуждане (Thousand Foot Krutch - Phenomenon.mp3) рано сутринта с още няколко песни в тоя стил . Една цигара и съм много добре ... всичко това след като се нахраня и мотане по мифката за свежест малко . п.п. Така ми минава сутринта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Минава ми през главата, че японската кухня е нещо наистина уникално, след като на обяд преядох с хиляда вида суши, сашими и какво ли не още. Някои типични блюда имат невероятен вкус, независимо че са направени от прости продукти, като например Ebi Sunomono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Минава ми през главата, че японската кухня е нещо наистина уникално, след като на обяд преядох с хиляда вида суши, сашими и какво ли не още. Някои типични блюда имат невероятен вкус, независимо че са направени от прости продукти, като например Ebi Sunomono. Какво ли му е на готвача до като е..... ъъъ готви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Какво ли му е на готвача до като е..... ъъъ готви Нищо не му е, щото японския няма нищо общо с българския. Както и китайския впрочем: Тва последното май трябваше да го сложа в друга тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 ...С този пост смятам да приключа темата!Никога в нито един пост не съм споменал, че всеки който има суичър на рок или метъл банда е боклук! Никъде не съм казал, че е задължително всеки, който изглежда по еди какъв си начин да е със задръстено мислене! (тук смятах да започна пак да обяснявам какво мисля за начина на обличане като връзка с начина на мислене, но няма смисъл). Но ти доказа едно нещо - не искаш да си тухла в стената и затова се обличаш по този начин, но около теб има още много други хора, които също не искат да са тухла в стената и се обличат по същия начин, като по този начин издигат нова стена, изградена от тухли индивидуалисти. Не съм визирал никой конкретно, защото всеки си е индивидуален и в този ред на мисли ти може би имаш съвсем различно виждане за Света от масите изглеждащи като теб, но аз говорех за този слой хора като цяло. Както и да е. Може би аз не се изказвам правилно(твърде е вероятно - вече споменах, че по-ме бива да говоря с човек очи в очи). Всеки да си се облича, както си иска. Майната му - така и не успях да изкажа това, което мисля и, заради което и започнах тази тема. Само ще добавя, че очаквах именно ти да се почувстваш засегнат. И все пак не забравяй, че аз също съм голям фен на рока като музика и не знам ти от колко време слушаш рок, но аз - от 20 години! Казвам ти го да не ме хвърлиш в купчината хора, нехаресващи този стил и за това да говоря така. Жеков си е много ерудиран и възпитан човек и аз мнгого го уважавам, но едва ли свободата му стига до там да отиде в някой чалга бар и да се кефи с останалите просто заради купона! Освен това не носи кубинки! Какво против имаш Ригъна? Мен ме кефи! Надявам се да не съм те засегнал теб или, който и да е друг изглеждащ по някой от описаните, от мен, начини. Просто това е моето мнение и опит по въпроса. А мнението ми с 1 изречение е - Не бива човек да става роб на стила си! /едит: оффф хубаво бях спрял да се впускам в сериозни спорове във форума. Какво пак ми щукна!? Сигурно доста опънахме нервите на модераторите. И за да не съм пълен офтопик - през главата ми в момента минава мисълта, че до сега все съм си мислил, че като дойде това време на денонощието и аз пия, състоянието ми се дължи на алкохола, но днес съм изпил 3 минерални води и 1 кола и се чувствам по същия начин, по който се чувствам и като изпия 5 бири. Само къдто вкуса в устата ми е по-различен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 В крайна сметка до голяма степен всичко зависи от изискванията на средата, в която работиш. Аз имам изключителното щастие да работя с хора, които нямат такива изисквания. Това ме кара да се чувствам особено комфортно. Ако на тези, които трябва да обръщат специално внимание на облеклото и външния си вид за работа, им е комфортно - радвам се за тях. Но ако това изискване е нещо, което допринася към неприятното усещане в стомаха сутрин, преди да тръгнеш към работното място - прецакан си, нали? Не виждам смисъл да се коментира повече този въпрос - няма някаква генерална истина, всеки ще се води по своите разбирания и толкоз. Минава ми през главата, че утре ще се сменя времето. Динннг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Work work Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Multi Quake 3 и Street Fighter 2 до 3 през нощта, в 8:30 - те ти булка - магистратура! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 V sybota vsi4ki sa mnogo entusiazirani za rabota Tuka kolegite imam 4uvstvo 4e kym 12 vsi4ki 6te sa izpozaspali po biurata :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Чудя се дали да не отида да пострелям малко някаде покраи Марица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Egati bezkrainiq raboten den Vremeto se vla4i vse edno mu pla6tat Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Сигурно му плащат , минава бавно и славно ... чак ми стана скучно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 И аз не моа го понасям.. баси , не е реално как се влачи неска.. искам да стане довечера вече.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Еми искам да си завърша сайта ама не ми се занимава с това , като цяло с нищо не ми се занимава днес , не се знае защо , но просто не върви . Тоя ден става за проскане пред компютъра с музика и кафе ама само стоене (в това ме бива) на терасата с цигара в ръка и кафето до мен . Ама ми се иска да си довърша глупавите флашове и тогава да сядам . п.п. Това е дилемата днес ... дали да седя и да не правя почти нищо или да седя и да не правя нищо . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Multi Quake 3 Аз пък не усетих колко бързо мина денят... Довечера ще спим с 1 час по-малко :/. Намериха начин да ми скапят уикенда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Джии Не знаех че имало и такова нещо в Уикипедия. Много добре казах го и сега отлитамм нещо не ме слуша главата...може би защото след малко излизам на ден рожден, а тука с 2 приятелчета се подкопахме като за начало...лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Днес е Earth Hour !!! March 29, 2008 at 8 p.m http://www.youtube.com/watch?v=-qczUcQ-VjM За малко да забравя Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Нищо не му е, щото японския няма нищо общо с българския. Както и китайския впрочем: Тва последното май трябваше да го сложа в друга тема. Хахахаха. Е мерси, че ми оправи деня. . Тва ме разсмя Иначе нещо карък ме гони в едни отношения да му таковам мамата - тва ми минава през главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Ама от днеска ли се сменя времето ?! Ако да густо , най - накрая иди летото :) Иначе след днескашния агрофитнес с густо ще легна да спа, като къпан ще спа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Как можах да се пречукам така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Аз пък отново грубиянски наказах колелото си... И 20 километра бутане... С'еа и в агрото :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Един наказа колелото , друг себе си ...... Минава ми през главата ,че днес не съм ставал от компа , седя върша си работата гледам филм , ям , пак работя и през цялото време пия кафе. Чак преди малко си показах носа , че ми свърши разредителя за кафето. Пожелавам на всички тази вечер да спят като къпани и правили цял ден секс Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 Пих две ракии и се омагьосах, ще си лягам щото през главата ми минават само глупости А беше тежък ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Exhausted... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 30, 2008 Share Posted March 30, 2008 Кога ще преведат и направят субтитри на анимацията , която качих преди малко . п.п. Само това ми е в главата сега . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.