gado Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 The fuck....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 "The username "zaqwsx" is already taken." Are you shitting me?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Снощи решихме да седнем в Джоана-та за едно бързо хапване. Беше доста късно и нямаше голям избор. Още като сядахме ни донесоха пепелник и ни информираха, че нямало проблем да се пуши... Вентилация няма изобщо. Да видим какво ще направят този път от РИОКОЗ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Ми, най-вероятно нищо...Или в най-добрия случай някаква глобичка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Снощи решихме да седнем в Джоана-та за едно бързо хапване. Беше доста късно и нямаше голям избор. Още като сядахме ни донесоха пепелник и ни информираха, че нямало проблем да се пуши... Вентилация няма изобщо. Да видим какво ще направят този път от РИОКОЗ. Нищо. Защо не направи скандал като ти донесоха пепелника? И после направо си ставаш и си отиваш. Има и други денонощни заведения. В Даяна-та не се пуши. --------------------- Някой пак е подал сигнал, че съм спрял на тротоара пред нас.... И пак фиш. Хубаво, че няма да ги платя, иначе щях да стана berserk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Баси поста горния.... подай сигнал...подадоха ми сигнал....спирай още дето не трябва, пък чакай да се спре да се пуши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Баси поста горния.... подай сигнал...подадоха ми сигнал....спирай още дето не трябва, пък чакай да се спре да се пуши... СПИРАМ ПРЕД НАС! И не съм написал "подай сигнал"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Спираш на тротоара, ако там е у вас, си направи къща с гараЖ, на тротоара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 ... си направи къща с гараш,... ...или торта "Гараж" - по избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 И торта може, пиша от тела, не скивам Ангеле, просто си противоречиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 И на мен са ми слагали фиш за спиране на тротоара и не го платих,но вече не спирам там Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 На мен само веднъж ми се е случвало, бях спрял за аптеката на Мальовица (на В.Априлов) ама бях оставил повече от метър за пешеходците ... таман спря паяка и излязох от аптеката. Видя ме човека и приятелски ми каза да не паркирам повече там и че днес е само предупреждение. Рядко готин полицай Та от 2007 го ся други случки с паркиране не съм имал, просто не спирам на забранени места и пред гаражи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 И торта може, пиша от тела, не скивам Ангеле, просто си противоречиш. Как си противореча? И как това, че си спирам колата пред ВКЪЩИ, на НЕИЗПОЛЗВАЕМ И ПОТРОШЕН ТРОТОАР се съпоставя с това, че забраната за тютюнопушенето се потъпква от всички? Поне не правя ляв завой без да погледна насреща движещите се предизвиквайки ПТП, само защото съм влезнал на жълто и се предполага, че не трябва да има други коли, нали така? Ще спирам до тротоара вече и това е. И без това се разширява пътя там и за 20 метра стават от 2 - 3 платна. За това няма на какво основание да ме глобят. Най-дразнещото е, че глобата беше сложена избирателно на моята кола. Говори ми още за закон и нарушаването му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Снощи ме спряха полицаи. Документи за проверка, а, у. Точно почнах да вадя документите, този светна с фенера вътре, погледна ме, усмихна ми се и ми вика: "Лека вечер." И си тръгна към патрулката. Господ здраве да му дава на него и цялото му семейство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Ми, най-вероятно нищо...Или в най-добрия случай някаква глобичка....Длъжни са да направят проверка. Вероятно ще бъдат предупредени, но самият факт, че му отиват на проверка ги притиска доста. Ако има доста подадени сигнали може и накрая да стане интересно. Глобите са доста солени в даден момента нататък. Нищо. Защо не направи скандал като ти донесоха пепелника? И после направо си ставаш и си отиваш. Има и други денонощни заведения. В Даяна-та не се пуши. --------------------- Някой пак е подал сигнал, че съм спрял на тротоара пред нас.... И пак фиш. Хубаво, че няма да ги платя, иначе щях да стана berserk... Не бях сам. Иначе още щом ми казаха, че можело да влезна вътре понеже се пушело и бях готов да си тръгна. Причината е в другите хора които бяха с мен. Не исках да им развалям вечерта. Щом в Джоаната се пуши, почти сигурно е, че и в Даяната се пуши. На един собственик са. А за второто... С право са ти написали фиш. Даже и колата трябваше да ти я вдигнат. Снощи ме спряха полицаи. Документи за проверка, а, у. Точно почнах да вадя документите, този светна с фенера вътре, погледна ме, усмихна ми се и ми вика: "Лека вечер." И си тръгна към патрулката. Господ здраве да му дава на него и цялото му семейство. Не са ти били наред нали? Иначе много често се случва това нещо. Според мен го правят за да видят дали не е пиян шофьорът. От друга страна нали знаеш, че можеш да подадеш сигнал ако само те спират за рутинна проверка и всичко ти е наред . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 От екстремен кулинар се превръщам в кулинарно извратен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Не бях сам. Иначе още щом ми казаха, че можело да влезна вътре понеже се пушело и бях готов да си тръгна. Причината е в другите хора които бяха с мен. Не исках да им развалям вечерта. Щом в Джоаната се пуши, почти сигурно е, че и в Даяната се пуши. На един собственик са. А за второто... С право са ти написали фиш. Даже и колата трябваше да ти я вдигнат. 1. Не се пуши в Даяна-та. 2. Бях си спрял пред вкъщи, а по тоя тротоар никой не върви, защото е целия на дупки, не води до никъде и едно дърво е супер ниско паднало, та е много по-нормално да се мине по улицата. Все тая... Вие не намирате и вина в човека, който се е нацелил в онзи другия при въпросната катастрофа от преди 2 седмици, та какво изобщо го обсъждаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Наред са ми всички документи. Просто ми стана странно. Аз пък съм на мнение, че трябва на всяко кръстовище да ги има и всеки да спират. Anywayz, снощи вървеше да ми излезе късмета с 1 девойка, но едно щастие ме напъна мега рязко. Тичам от каевето, скачам в 1-вото такси, гаааааааааааааааааааааааааааааааааааз, но ни хваща светофара на кръстовището пред нас. Хвърлям 5 лева в таксито и се хвърлям като тюлен към вкъщи. Тичам към нас, ама вече мноооооооооооооого ме напъва. Спринт по стълбите със затворени бузи, влизам вкъщи, сядам на чинията и започва екзорсизъм. Както и да е, имаше хепи енд историята. Но докато седях полуразпаднат в/у чинията си мислех - имал ли съм по-щастливи мигове в живота ми. Еми... Малко могат да се сравнят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 2. Бях си спрял пред вкъщи, а по тоя тротоар никой не върви, защото е целия на дупки, не води до никъде и едно дърво е супер ниско паднало, та е много по-нормално да се мине по улицата. Брат, харабия... спри да мрънкаш и иди си плати глобата. Като си спрял, където не трябва и то за ВТОРИ път - плащай си и толкоз. То и в кварталното барче не ходи почти никой вечер след 7-8, ама забраната за пушене важи и за него, нали? И да - оня с мергела ПРЕДНАМЕРЕНО дебнеше нисана за да го изчаластри... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Как пък не съм си платил глобата... Много интересно как само като спра аз там се появяват ония с лепенките да лепят. През другото време винаги има спрели коли там, но никой нищо не слага. И в кварталното барче важи - да. Самоче аз с моята спряна кола, на тоя счупен тротоар не тровя на никой здравето. Нали така? Именно. Преднамерено го е дебнал. Благодаря ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Ей ся как един му се усмихна щастието.Минава на червено вече като на другите е светнало зелено и задръства цялото движение.Случайно в едната колона има патрулка.След светофара го хванаха и сега като се връщах му дописваха акта Ангеле ми викни ги и ти да им е гадно ,и на другите я Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Много интересно как само като спра аз там се появяват ония с лепенките да лепят. През другото време винаги има спрели коли там, но никой нищо не слага. Сам сигурно вече си си отговорил на въпроса че сигурно някой от притежателите на въпросните возила като те види паркирал на "тяхното" място звънка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Няма, мойто момче, няма. Над 3 ТОНА съм изпил и не успявам да го открия - по-скоро ще хвана бяла лястовица. Не съм твое момче в какъвто и да е смисъл.А относно твоето възражение на моя пост да не би да признаваш,че си с крехък дух?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Ангеле ми викни ги и ти да им е гадно ,и на другите я Много ясно. Всеки ден ще им звъня, а коли пред предния блок винаги има спрели на тротоар. Те просто там си спират. Сам сигурно вече си си отговорил на въпроса че сигурно някой от притежателите на въпросните возила като те види паркирал на "тяхното" място звънка. Естествено. Това е дразнещата част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 Ангеле, виж по кой член ти е глобата и кажи да видим за какво точно се заяждат. Щото може да излезе, че не трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.