Psihara^^ Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Аз повече няма да пия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Спри да слушаш и Линдзи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 1-во - не е за мен. 2-ро - какво общо има? 3-то - тя не е лоша. 4-то - какво пак си пушил? 5-то - и ти да си жив и здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Махмурлука си казва думата Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Спри да слушаш и Линдзи Коя?Ако е Линдзи Стърлинг избора е добър П.С.Ваньоо!!! То си има начин на пиене без да си причиняваш трайни щети на крехкия дух... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 я ни светни за тоя начин.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Опитвам се да отворя един гигантски Word файл, по който работя през последния месец, с програма за конвертиране в PDF. Дава ми съобщение "Cannot open, file may be corrupted". Значи, разбираш ли, в този момент сърцето ми спря, аналният ми сфинктер се стегна, все едно е хванал бин Ладен в смъртоносна хватка, а зениците ми се разшириха до ушите. След няколко секунди в поза "елен пред фарове" се сетих, че имам поне 7 актуални копия на различни места Сега се чувствам като срал след 3 седмици запек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Не е заради главобола. А заради нещата, които се случват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Опитвам се да отворя един гигантски Word файл, по който работя през последния месец, с програма за конвертиране в PDF. Дава ми съобщение "Cannot open, file may be corrupted". Значи, разбираш ли, в този момент сърцето ми спря, аналният ми сфинктер се стегна, все едно е хванал бин Ладен в смъртоносна хватка, а зениците ми се разшириха до ушите. След няколко секунди в поза "елен пред фарове" се сетих, че имам поне 7 актуални копия на различни места Сега се чувствам като срал след 3 седмици запек http://www.word-2010.com/wp-content/uploads/2010/07/word-save-as-pdf.gif Основателна причина да не ползваш това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 На хартия нещата изглеждат перфектно, нека изчакаме да видим, колко е добър... Нещата отдавна не са на хартия. Това, което беше показано е реалния космически апарат. SuperDraco двигателите на Dragon V2 вече преминаха всички серии от необходимите тестове. Нещата са на етап цялостен космически кораб. Тази година всъщност ще започнат тестовете за приземяването на истинския апарат в реални условия - launch abort (една от основните функции всъщност на SuperDraco), както и пускане от височина и реактивно меко кацане. Напълно е възможно до две години по някое време да станем свидетели и на първия пилотиран тестов полет в орбита. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Не е заради главобола. А заради нещата, които се случват. Спал ли си с няква непозната,ако не още може Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 1, 2014 Share Posted June 1, 2014 Нещата отдавна не са на хартия. Това, което беше показано е реалния космически апарат. SuperDraco двигателите на Dragon V2 вече преминаха всички серии от необходимите тестове. Нещата са на етап цялостен космически кораб. Тази година всъщност ще започнат тестовете за приземяването на истинския апарат в реални условия - launch abort (една от основните функции всъщност на SuperDraco), както и пускане от височина и реактивно меко кацане. Напълно е възможно до две години по някое време да станем свидетели и на първия пилотиран тестов полет в орбита. Изглежда определено много зарибено, но проекта Virgin Galactic ми е по на сърце, жалко че нямам едни излишни $250k http://www.youtube.com/watch?v=pwm3leZu-O0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Изглежда определено много зарибено, но проекта Virgin Galactic ми е по на сърце, жалко че нямам едни излишни $250k Virgin Galactic макар и доста интересна концепция все пак е просто суборбитална туристическа атракция. Наистина доставя до голяма степен усещането за летене в космоса и условията на микрогравитация, но си е само това - туристическа атракция. С тази машина не можеш да се разходиш до Международната космическа станция, а за дълбокия космос изобщо не може да става и дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 За дълбокия космос, не ти ли трябва яка защита от космическа радиация? Особено ако мръднеш извън магнитните полета на Земята, които малко или много я обират? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 За дълбокия космос, не ти ли трябва яка защита от космическа радиация? Особено ако мръднеш извън магнитните полета на Земята, които малко или много я обират? Принципно е така. Зависи обаче какво се разбира под "дълбок космос". Навремето, когато мисиите Аполо са пращали астронавти на Луната, въпросните космически кораби не са имали кой знае каква защита. Но пък и времето, през което астронавтите са били подложени на слънчевата радиация не е било кой знае колко - не повече от седмица. Пътуване до Марс обаче е друга приказка. В този случай вече говорим за години в открития космос. Хубавото обаче на новите технологии е, че както се вижда в случая на Dragon V2, машината има достатъчно възможности (като обем и товароносимост) да поеме в добавка някаква усъвършенствана радиационна защита. Експерименталните данни вече са налични и съответните екипи могат да работят по този въпрос, когато се запланува конкретната мисия. Много подробни експерименталнни данни за радиационния фон по пътя към Марс събра и изпрати ровъра Curiosity по време на деветмесечното си пътуване към червената планета, както и продължава да изпраща подобна информация вече на повърхността на Марс. ПП. Смуча някакво шампанско Francois Dubois Brut и се чудя утре как ще ме цепи тиквата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 ПП. Смуча някакво шампанско Francois Dubois Brut и се чудя утре как ще ме цепи тиквата. От ляво на дясно, като на всяко 3-то цепена ще те люска отзад в тила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Защооооо, защо продължавам като мазохист да отварям самостоятелните линкове в пост без текст на kotora...а твърдо си бях дал обещание вече да не го правя?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Пристрастен си към тръпката дали този път ще ти хареса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Сигурно...или пък просто пробвам докъде ще стигне/стигна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Щото си извратен! Но хубавото е, че поне на последния сеанс имаше прогрес и си го призна. После поплака на рамото ми, но аз те таксувах допълнителни 1000 драхми - такса плакане. Иначе - ИВАНЕ, СТИГА СИ ОТСЛАБВАЛ, ТИ СЕКСУАЛЕН ПРЕДИТЪР ТАКЪВ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Защооооо, защо продължавам като мазохист да отварям самостоятелните линкове в пост без текст на kotora...а твърдо си бях дал обещание вече да не го правя?? не ти харесват тия трамваи ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Иначе - ИВАНЕ, СТИГА СИ ОТСЛАБВАЛ, ТИ СЕКСУАЛЕН ПРЕДИТЪР ТАКЪВ! С 4 килограма повече съм откък се видяхме последно... Просто са 4 ефективни, а не лойченце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Много полезно нещо: https://ninite.com/ /ако случайно има други невежи като мен, които не го знаят/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Аз повече няма да пия. ДООООООООООООООООБРЕ! хахахахахаххахах Коя?Ако е Линдзи Стърлинг избора е добър П.С.Ваньоо!!! То си има начин на пиене без да си причиняваш трайни щети на крехкия дух... Няма, мойто момче, няма. Над 3 ТОНА съм изпил и не успявам да го открия - по-скоро ще хвана бяла лястовица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 http://antigravitygoogle.com/ хахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.