PSYCHOSIS Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Бледнеят пред Шак и жена му Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Тоя да имаше как щеше да си купи плетени обувки Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Бледнеят пред Шак и жена му Тука идеята ми не беше за разликата във височината.А и тоя Шак, височината му е професия, за разлика от счупените носове на другия Бях и бая навид на времето като започна Heroes Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 28, 2014 Share Posted May 28, 2014 Тоя да имаше как щеше да си купи плетени обувки Такъв, все пак да си попитам. М? Бях и бая навид на времето като започна Heroes Хубаво, че свърши Heroes, че не знам как щеше да се отървеш от задевките ѝ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Бях и бая навид на времето като започна Heroes АБАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ Бил си навиДак, един виТ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Това българина не е търговец и не знае как се прави бизнес. Понеже ми трябва стъклар за едно стъкло на входа да се смени отивам до един намиращ се до входа на Каменица.(понеже ми е до офиса) и го питам слага ли стъкла на място - Да, ама ела след 2-3 седмици, че сега съм зает. Хубаво, аз не бързам. Минавам днес от там на път за ресторанта където хапнахме - така и така - колко ще ми струва това стъкло - 27.лв, добре а с поставянето? Ми не знам - някъде пак още толкова?? Добре кога ще може да го сложиш - Ми ела след 2 седмици, че съм зает до тогава имам поръчки. 1 Бай х♚й за кво ми даваш цена за поставяне на място като си нямал време? И какво значи нямам време, като ми даваш цена за да дойдеш, поставянето не е без пари - нали ще си платя това време!!? И Преди 2 седмици що не каза чакай да си запиша като свърша другата работа и теб ще оправим. За едни си записва, за други - ела след 2 седмици. Еми лепи си там огледалцата, аз ще дам парите на друг. На кратко дайте предложения къде ще дойдат да ми сменят 1 джам 1.05 х 1.45м? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 На Капитан Райчо има стъклари, които ползвам. Преостъклиха ми цялата входна врата с армирано стъкло и съм МНОГО доволен от тях. Намират се в края на улицата към Каменица срещу едно заведение.... Така и не запомних името на фирмата, а ги ползвам за различни неща вече 3 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 АБАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ Бил си навиДак, един виТ? Бухахахаха Да, шо?Качи ли егото поне 5 левела, м? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 На Капитан Райчо има стъклари, които ползвам. Преостъклиха ми цялата входна врата с армирано стъкло и съм МНОГО доволен от тях. Намират се в края на улицата към Каменица срещу едно заведение.... Така и не запомних името на фирмата, а ги ползвам за различни неща вече 3 години Мдаа, само на 50 метра от въпросния. Утре ще съм при тях за въпроси и отговори Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Тоя келеш въпросният го знам аз май. Скъса ми нервите и на мене за едно малко по-сложно огледалце... Два отвора трябваше да има в него за луни. Орева орталъка колко парчета бил счупил, а дефакто те са му отпадък... Поне в рамките на месец го направи де... Пълен мърляч, ако е същият оня в двора в ламаринената барака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Soooooo, this exists: https://www.youtube.com/watch?v=HMUDVMiITOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Да. Мега добро е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Тоя келеш въпросният го знам аз май. Скъса ми нервите и на мене за едно малко по-сложно огледалце... Два отвора трябваше да има в него за луни. Орева орталъка колко парчета бил счупил, а дефакто те са му отпадък... Поне в рамките на месец го направи де... Пълен мърляч, ако е същият оня в двора в ламаринената барака... Да, в бараката до външния им паркинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Бухахахаха Да, шо?Качи ли егото поне 5 левела, м? Само три, щото съм вече висок левъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Доживях онзи ужасен момент, в който трябва да си направя фейсшит заради работата. Имах досег до тази социална повърня (цели 6 месеца) преди 4 години. С много тъга пак ще трябва да имам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Ебасимо....въртя едни тестове тука...малко да мине няква мисловна дейност през главата, че се затъпява адски много в тъпата българска среда, в която сме заточени. Много издишам на SAT в част математика. Едвам докарвам 55% верни отговори. В частта за гимназии се стига и до 100%. Който си мисли, че все още го бива 10 години след като е завърил - може да се пробва в march2success.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Винаги съм мразел математиката. Единствено инженерните формули съм запомнил(сетете се за какво) и то, щото ми бяха интересни. Даскалката ни беше мега-проклета и заради нея смених гимназията. Не всеки довбър учител е добър педагог. А иначе - мъжете знаят защо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 На мен винаги ми е била по-приятна от Бг език и литература. . Много мразех да ме питат какво е искал да каже поета с еди кои си думи...От къде да знам, за мен 2+2=4 и толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Хъхъ, това за поета ми е най-любимото. Че той, копедалкът му с копелдак се напоркал с абсент и написал някаква глупост, после ние да се мъчим да гадаем кво е искал да каже, като го е написал. Неее... Ще се учудиш, но почти 80% от лингвистиката са точна наука, която работи с математически методи. Литературата е малко по-отнесена, но не толкова. Пиши езикознание в гугъл и се забавлявай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Критик: Със черния цвят на завесите, автора е искал да наблегне върху мрачната действителност и угнетяващия свят, в който е живял лирическия герой, и чернотата в мрачната му душа...Писател: Шибаните завеси са просто черни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Брей взели че осъдили Цвъцко физкОлтурникъ....айм нот бълийв ит,дъ му се не види...не че ще лежи ефективно ама забраната за заемане на държавни постове ме радва ама много :-) Turn off this option! GT-I9505 Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 @НЕМО, моля ти се, махни си от настройките на Тапаталк тоя Send from .... допълнителен надпис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Айде всички за Канада да направиме бригада ще преместим Ниагара много ток ще ни докара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 Проблем: машината не е включена. Решение: включете машината. Next level instructions!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 @НЕМО, моля ти се, махни си от настройките на Тапаталк тоя Send from .... допълнителен надпис. Програмата го добавя сама,не че ми пречи ама щом дразни го разкарах :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.