Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

http://vbox7.com/play:8e36db1d

Кааааааааааааааке не съм го слушал това до сегаааааа?!??! Припадаааааааааааааааааам

И аз не съм го случвал тоя дебил..."пиратките по принцип излъчват едно лошо предсказание" ..."ще ви кажа...булка, запали ми цигарата...., аз съм чист българин....значи 4 по 5 - 25, нали...". :Facepalm:

-----------------------------

Гледам, че по ефирната са спрели РингБГ и БТВ лейди - не че ги гледам, ама някакси не върви като си спомня големите реклами преди "цифровизацията" - щели да добавят нови канали, нови услуги и всякакви щуротии, а до тоя етап не само нищо не са добавили (освен БНТ ейч'ди канала точно преди олимпиадата), ами и даже започнаха да махат канали, щото на БТВ не било изгодно да ги поддържа. :thumbsdown:

Само аз ли имам спомен, че бяхме ДЛЪЖНИ да въведем цифровизацията в определеното време? Оттам нататък е ясно, че ще се побългари някак си процедурата...

Гледам, че по ефирната са спрели РингБГ и БТВ лейди - не че ги гледам, ама някакси не върви като си спомня големите реклами преди "цифровизацията" - щели да добавят нови канали, нови услуги и всякакви щуротии, а до тоя етап не само нищо не са добавили (освен БНТ ейч'ди канала точно преди олимпиадата), ами и даже започнаха да махат канали, щото на БТВ не било изгодно да ги поддържа. :thumbsdown:

Не им е изгодно, защото нямало кой да гледа ефирна ТВ.Е как да я гледаш, като 80% от хората които я гледат (възрастни хора) не могат да си пуснат приемника.Като го пуснат, той няма сигнал.Ама нали се наляха едни милиони за ваучари и реклама.Ама те ваучарите били на стойност 60лв, а приемника в магазина струвал 30лв.

Все пак както каза Раптора - ясно е, че ще си е по БГ - всяко чудо за 3 дена, важното е да се развартят едни пари тука...

П.С. На едното ТВ (42") гледам ефирна ТВ и определено БНТ ХД си е много доволно качество!

Абе беше си време да се направи тази крачка. С времето ще се самоурегулират нещата с каналите. Аз лично съм доволен, баба ми и дядо ми също. Единствено безсмислените реклами бяха малоумни. За тия 17млн щяха да се наемат хора направо да монтират и настроят нещата на всеки, който не може.

Ми като всяка кифла и тя се интересува от по-възрастни мъже с кинти ;)

Аз пак си питам - познаваш ли я, фърляш боб или просто имаш талант да гадаеш по снимка?

И аз това се питам. Доста интересно определение е получила.

Ъхъ... Всъщност, доста семпло и приятно дете....

Но все пак това е которът, та не бива да му се забелязва...

Не им е изгодно, защото нямало кой да гледа ефирна ТВ.

Не, не им е изгодно, защото самата телевизия трябва да плаща на мултиплексите, за да я излъчват, тоест не като при кабелните и сателитните - операторите да плащат на ьTV, а точно обратното ьTV да плаща на собствениците на мултиплексите, за да излъчват каналите им... Няма ли далавера, ьTV ги няма...

А те не са ли длъжни да го направят без значение дали има или няма далавера.

.....................

Видях комшия от махалата да почва в същата мизерия където съм и аз. Верно е малък света.

Видях комшия от махалата да почва в същата мизерия където съм и аз. Верно е малък света.

Или просто половината страна вече се е изнесла и вероятността да засечеш я комшия, я познат или приятел нараства драстично. ;)

Или просто половината страна вече се е изнесла и вероятността да засечеш я комшия, я познат или приятел нараства драстично. ;)

КОето никак не е хубаво. Пълна простотия. Не съм вярвал, че може да се случи нещо такова. Ама ей го на.

Да, ама е факт. Щом и ние смятаме да се изнасяме целокупно, минимум за 5 години....

Те май от доста време са заедно :grin:

Иначе забелязвам, че има нещо като синдром на противоположностите при двойките, висок-ниска, слаб-пълна и т.н. Има и една друга категория дебел,дърт и богат

чичка и младо, стройно момиче.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...