Grimjaur Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Аз. Още се разправям със скапаните Библиотекари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Горе главата! Нищо, че е празна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Загубих 4 от 6-те плочки, за дет съм контузен и не съм ги тренирал 1 месец. Бахти неблагодарната работа са тия мускули. Рамо възстанових по-бързо от тъпите плочки. Ама т'ва е, защото всеки път като кихна или сера и всичкото възстановяване почва наново. Защоооо не съм започнал да тренирам като съм бил на 15? Защоооооо?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 В който и сервиз да отида, всички "майстори" се движат с ледникова скорост, че чак свят ми се завива. Час и 20 мин за смяна на 4 гуми. От нерви дадох 50 лв. за едни тъпи тасове, колкото да има какво да правя. А черешката на тортата - докато слагах свинските опашки, хем се порязах (щото съм кашкавал), хем застанах точно над някакъв албански асфалт, който още при тези температури се беше размекнал и прилично ми омаза Адидасите. Направо страхотен ден засега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 В който и сервиз да отида, всички "майстори" се движат с ледникова скорост, че чак свят ми се завива. Час и 20 мин за смяна на 4 гуми. От нерви дадох 50 лв. за едни тъпи тасове, колкото да има какво да правя. А черешката на тортата - докато слагах свинските опашки, хем се порязах (щото съм кашкавал), хем застанах точно над някакъв албански асфалт, който още при тези температури се беше размекнал и прилично ми омаза Адидасите. Направо страхотен ден засега! Мен миналата седмица в Еурокатена ми взеха акъла. Минах като бокс на Ф1 за няма и 5 минути с баланса (понеже нямаше никой друг в сервиза). Събраха ми очите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Ми по моите впечатления там и при 3-4 коли - колкото клетки имат - пак са по-бързи от 90% от гумаджиите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Какви пари взимат за смяна + баланс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Според зависи - между 20 и 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Това на гума ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 На болт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 В двете посоки или само за отвиване и после още толкова за завиване? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Предимно за повиване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Не, цената важи само за четвърт оборот отвиване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 много пари значи, ще си карам при моите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Не бе, бъзикаме се - Виден ти каза, че цената е само за повиване и важи за 1 месец...един вид, ако си поръчаш всяка вечер някоя кака да идва до вас да те завива преди лягане, а за разказване на мръсни приказки преди заспиване - още 5 лева към месечния абонамент. СПРИ.СЕ.БЕ.МАЙНА. Има да чакаш...+ "писането с включен капс лок е нежелателно и е проява на лош вкус" ; 'капс лок' се разрешава единствено при пускане на рапорти с единствено съдържание "BAAAAAAANNN!!!!!" (задължително на латиница и най-малко с 3 удивителни, за предпочитане с уголемен шрифт). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 "писането с включен капс лок е нежелателно и е проява на лош вкус" ; 'капс лок' се разрешава единствено при пускане на рапорти с единствено съдържание "BAAAAAAANNN!!!!!" (задължително на латиница и най-малко с 3 удивителни, за предпочитане с уголемен шрифт). Докажи, че е писал с натиснат CapsLock, а не с Shift Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Yes. That. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Точно затова го търпим толкова време, щото няма доказване...след всеки негов рапорт спорим, спорим с колегите...и накрая пак оставяме случая отворен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Загубих 4 от 6-те плочки, за дет съм контузен и не съм ги тренирал 1 месец. Бахти неблагодарната работа са тия мускули. Рамо възстанових по-бързо от тъпите плочки. Ама т'ва е, защото всеки път като кихна или сера и всичкото възстановяване почва наново. Защоооо не съм започнал да тренирам като съм бил на 15? Защоооооо?! Мхъ..., лаЙк Истинските мъже не се занимават с плочки, те слагат мивки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Или леят плочи. Галине, юни месец айляк ли си ма? Да та мина с един климатик... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 Айляк в комбинация с Юни е мръсна дума, Танасе! Ама като решиш, звънни ден-два предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Баси земетресението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Баси земетресението... Тамън си помислих,че ми е се върти главата от снощи... Turn off this option! GT-I9505 Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 На 6 етаж такова чудо беше, още малко блока да падне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 На 6 етаж такова чудо беше, още малко блока да падне! Аз съм на 8мия - беше си брутално, а не знам тея, които живеят на "Преспите" как се чувстват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.