Grimjaur Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Ангеле, не забравяй, след като му отхапеш гръкляна, да си измиеш зъбките и да накиснеш сакото, че да няма петна по него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Защо бих си сложил сако ако знам, че ще се цапам? Освен това прясна кръв се мие веднага със студена вода, а не с накисване. Ако искаш да я измиеш това... Ако искаш да отбиеш номера, може и дя я накиснеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Е ти не ходиш ли вечно със сако? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Да им пикая на гугъл в устите, дето ме карат да си преименувам рар-овете в писмата, че да не ми отхвърлят писмата. Деба тъпаците, много ме дразнят с това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Е ти не ходиш ли вечно със сако? Не. Да им пикая на гугъл в устите, дето ме карат да си преименувам рар-овете в писмата, че да не ми отхвърлят писмата. Деба тъпаците, много ме дразнят с това. Пробвай да сложиш парола на архива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Не. Ебаси...Аз си мислех, че си някакво фръцкаво денди.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Не. Пробвай да сложиш парола на архива. Първо това пробвах - върнаха го. Принудих се да сменя разширението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 http://www.powerlineblog.com/archives/2014/05/michael-mann-is-a-liar-and-a-cheat-heres-why.php За защитниците на глобалното затопляне... ъъъ глобалното ... абе промяната на каквото и да е там, та поради което се налага да се спонсорира зелена енергия, проучвания върху това и онова... Обещах като попадна на статии да пращам, че нали разни хора ме обвиниха че съм бил лаик и нищо не съм разбирал от глобалното затопляне, застудяване или каквото там се пада Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Нали се съгласихме, че глобалното затопляне ще доведе до спад в температурите и ледена епоха - ето, почнало е да застудява Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Той и затова дедо е пуснал климатиците да топлят на мах - снощи в офиса му беше 30+ градуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 http://www.powerlineblog.com/archives/2014/05/michael-mann-is-a-liar-and-a-cheat-heres-why.php За защитниците на глобалното затопляне... ъъъ глобалното ... абе промяната на каквото и да е там, та поради което се налага да се спонсорира зелена енергия, проучвания върху това и онова... Обещах като попадна на статии да пращам, че нали разни хора ме обвиниха че съм бил лаик и нищо не съм разбирал от глобалното затопляне, застудяване или каквото там се пада хихи едно много готино клипче на тема глобално затопляне Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Кво е тва "нещо" спечелило Евровизия ? Тва ли е средният пол? ВТФ ?!?!?! Азис изглежда по-добре от "това" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Някой с унгарски да ми каже дали тук 52мм close up филтри са налични или само ги показват като продукт. Че нещо не ми е силен И този сайт дали доставя до Бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Кво е тва "нещо" спечелило Евровизия ? Тва ли е средният пол? ВТФ ?!?!?! Азис изглежда по-добре от "това" Кофти гледка Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Нали се съгласихме, че глобалното затопляне ще доведе до спад в температурите и ледена епоха - ето, почнало е да застудява Дрън дрън. Нищо такова. Просто раздуват едни балони. Не че не съм против възобновяемите източници на енергия ама някак да вземат първо да станат икономически изгодни и след това да се ползват. Отделно thorium reactors са далече по-зелени, суровина има колкото искаш и т.н. ама нали - сакън ядрена енергия не щем, щото сме тъпи пък и едни пари следва да се приберат... Затова дай да наплашим населението че има глобално затопляне и да прокараме със закон разни работи (щото то по начало никой няма да се навие ако не стане задължително)... Така да ме е яд като слушам разни подобни "зелени" активисти Той и затова дедо е пуснал климатиците да топлят на мах - снощи в офиса му беше 30+ градуса. Е ти застана точно срещу климатика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Някой с унгарски да ми каже дали тук 52мм close up филтри са налични или само ги показват като продукт. Че нещо не ми е силен И този сайт дали доставя до Бг На мен щото ми е много силен... ..налични са, но доставят само в Унгария. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 @mIRCata: translate.google.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Ебаси...Аз си мислех, че си някакво фръцкаво денди.... Баш на това се прави! Обещах като попадна на статии да пращам, че нали разни хора ме обвиниха че съм бил лаик и нищо не съм разбирал от глобалното затопляне, застудяване или каквото там се пада Тотален ЛАЙК си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Баш на това се прави! Ще се обиждаме ли пак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Тотален ЛАЙК си! Ама даже не прочете статията, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Бил ли си с нея та ни я показваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 На над 90% е идентично с това на приятелката ми . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Не можеш да си представиш колко пъти го чух това днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 12, 2014 Share Posted May 12, 2014 Не можеш да си представиш колко пъти го чух това днес. Хаха. То зависи и кой какво разбира под разлики . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.